» »

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Temo vidijo: vsi
««
10 / 29
»»

swamigi ::

CHEMTRAILS - The Complete Idiot's Guide

jype ::

Bollocks, all of it.

Dokler nekdo ne preveri vzorcev iz atmosfere, kot sem že opisal, je vse skupaj le izmišljotina.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

XsenO ::

Samo eno resno vprašanje. Kaj tej, ki nas zastrupljajo nosijo na sebi vedno 101% impenetrable invisible shield, ki jih ščitijo pred vsemi kemikaljami, ki jih spuščajo?
1 + 1 = 1

BigWhale ::

Ne sej ne nucajo. Dost je ena klukca za perilo. A se nis nobenga vidu k bi tko po cesti hodil??????

Tko NASA je priznala,da dela umetne oblake

http://www.nasa.gov/centers/goddard/new...

bluefish ::

Seveda ne da bi sploh prebral članek, važno je, da je en napihnjen naslov.
Tole početje pa ni nič drugačno kot ustvarjanje umetne megle.

Umetne oblake? V atmosfero so _z raketo_ stresl mivko, da so lahko videli, kam piha veter.

Hudo.

PaX_MaN ::

LOL@priznala :))
(Ker so ful skrival - od leta 2003 na vsem dostopni spletni strani ...)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Arto ::

O ne, očitno je vse, kar so nam govorili chemtrailerji res!!

Swamigi, si sploh prebral članek?

1024 ::

Tko NASA je priznala,da dela umetne oblake

http://www.nasa.gov/centers/goddard/new...

Nene, zamesal si. Tole je za gw krivo.
Fish knows everything.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 1024 ()

1024> Tole je za gw krivo.

GC!

Lep primer,kako pilot vključi in izključi škroplenje večkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: swamigi ()

iNooby ::

we're all gonna die
Haters gonna hate...

Mu je stikalo nagajalo, kajne? Ali pa dolgcajt tik po vzletu in se mu je zdelo fino s stikalom prižigati in ugašati lučko.
Je pa zanimivo, da sedaj že piloti vedo za to. Spet pogrnete zaradi prevelikega števila vpletenih in lastnega neznanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

PaX_MaN ::

Res je, tako gatotresen dokaz, da kaj drugega od tega, kar reče eden izmed protagonistov tegale filmčka ob cajtu 5:21 do konca njega, niti ne morem napisati.

TESKAn ::

Očitno imajo poceni kitajske škropilnike, saj se lepo "vidi", da ne delajo stalno z polno močjo.

So nesposobni tile iluminati!
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Highlag ::

A niste prej trdili, da snovi dodajo v kerozin že v rafineriji? Kako potem lahko karkoli vklopijo / izklopijo? Kolk se spomnim pilot ni nič ugašal motorjev kadar sem jaz letel z avijoni. Pa je bilo že parkrat. V glavnem tule po Evropi. Tud afterburnerjev se ni slišalo>:D.
Never trust a computer you can't throw out a window

Saj nič novega. Hitro spreminjanje teorij smo lahko opazovali že v vseh dosedanjih hoax temah.

Ziga Dolhar ::

Preprosto fenomenalno! Letalo, ki niti kondenzacijske sledi ne pušča za seboj!

Ampak, ko pa JO pusti - pa to ni kondendazijska sled, ampak chemtrail! :)
https://dolhar.si/

Akrobatska jadralna letala tut spuščajo chemtraile, čeprav so brez goriva!

A niste prej trdili, da snovi dodajo v kerozin že v rafineriji? Kako potem lahko karkoli vklopijo / izklopijo?.

Jaz tega nisem rekel nikoli.
Ker ta letala,ki škropijo so vojaška predelena letala posebej za to nalogo :)

Dragi ::

Z cimrom sva zdej v Četrtek šla V Villach v Avstriji in ko sva se vračala sem posnel te slike. Se oproščam če je kvaliteta mal slaba, slikano je bilo z telefonom.

Prve slike sem posnel na Avstrijski strani prelaza Vršič (semaforji so bli zjebani in je rdeča luč gorela več kot pol ure tako da smo stali na mestu). Kasnejše so slikane na SLO strani.

Enjoy.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Slike so "as is", se pravi, niso bile editirane na nikakršen način. Nisem niti spreminjal kota pod katerim so bile slikane, da ne bo slučajno kdo reku da sem uporabljal photoshop.

Na prvi sliki se lepo vidi avio in chemtrail ki ga pušča za sabo. Ta isti chemtrail se je iz jasne drobne črte v zraku razširil v velikansko megleno črto ki se je PREMIKALA Z VETROM. Kondenzacija za avionom pač tega NE DELA več kot URO!

Na eni od vmesnih slik se lepo vidi primerjava med dvema letaloma ki letita na približni višini (sam zaradi drugačne smeri leta izgleda kot da je eno dosti nižje) kjer eden spušča chemtrail, drugi pa ne.

Na zadnjih slikah pa se lepo vidi kako so se tiste čist tanke črtice "contrail" razširile v velikanske meglice primerljive velikosti oblakom. Contrail to pač JASNO da NI!

Nevem no, do zdej sem vedno mislu kako se to dogaja samo v USA in kako je to pri nas redko in ni treba skrbet sploh, sam ko sem vidu kako so 4 letala to naredila nad Avstrijsko-Slovensko mejo in je potem vse prineslo k nam...
Kaj lahko sploh narediš? Mislim, koga na gavge zarad genocida?

Edit: se oproščam. Ko sem še enkrat gledal slike sem opazil, da je prva slikana v Avstriji (in ne SLO kot sem reku).

Swamigi:
[i]Ker ta letala,ki škropijo so vojaška predelena letala posebej za to nalogo :)[/i]
Ni res. Ta letala so potniška letala. Letala imajo na zadnjem delu dodatni rezeorvar ki je popolnoma neodvisno od letala. Pumpo se krmili iz tal oz preko satelitov. Na začetku v preizkušnji so imela to samo vojaška letala ja, sedaj pa ko je projekt v zadnjem stadiju pa imajo to po večini vsa.

Zgodovina sprememb…

Hudimana, projekt je v zadnjem stadiju, ko bi človek pričakoval vsaj milijardo mrtvih, a trenutno se zdi, da je vse skupaj ena šala.

Dragi> Kondenzacija za avionom pač tega NE DELA več kot URO!

Zakaj naj ne bi? Prosim, če lahko podaš smiselno razlago. Hvala.

Hudimana, projekt je v zadnjem stadiju, ko bi človek pričakoval vsaj milijardo mrtvih, a trenutno se zdi, da je vse skupaj ena šala.

To ni fora chemtrailov. Če bi si vsaj malo pogooglal bi takoj vidu to.

Jype, tebi isto. google->chemtrail. Je dosti razlag že v sami definiciji.

Dragi> Jype, tebi isto. google->chemtrail. Je dosti razlag že v sami definiciji.

Ne, _NI_. Prosim, če mi lahko razložiš, zakaj naj bi kondenzacijske sledi za letali ne zdržale več kot uro, oblaki, po drugi strani, pa lahko zdržijo cel mesec, čeprav so fundamentalno ista snov?

823483 ::

Swamigi:
[i]Ker ta letala,ki škropijo so vojaška predelena letala posebej za to nalogo :)[/i]
Ni res. Ta letala so potniška letala. Letala imajo na zadnjem delu dodatni rezeorvar ki je popolnoma neodvisno od letala. Pumpo se krmili iz tal oz preko satelitov. Na začetku v preizkušnji so imela to samo vojaška letala ja, sedaj pa ko je projekt v zadnjem stadiju pa imajo to po večini vsa.

Opa, od kje ti pa to? Lahko argumentiraš?

Aja, ne moreš... xD
Si prebral na internetu ali si te neumnosti slišal od prijatelja?

Highlag ::

Jaz tega nisem rekel nikoli.
Ker ta letala,ki škropijo so vojaška predelena letala posebej za to nalogo :)

Glede na število sledi po zraku bi rekel, da ima vojska na tisoče letal, ki letajo nad našo ljubo Slovenijo. Če odmislim vse druge kraje po svetu, kjer se dogaja isto. Pravzaprav bi jih moralo biti toliko, da nebi bilo prostora za potniška letala. Kako vsem tem vojaškim avijonom dovolijo preletavanje našega zračnega prostora. Kolikor vem se je govorilo, da bo naša vojska kupila enega C30 ali nekaj podobnega (ne vem če so ga res?)
Never trust a computer you can't throw out a window

McMallar ::

Nisem bral cele teme, tako da je to že kdo lahko omenil. Namreč, ti chemtrail-i naj bi se pojavljali po vsem svetu, rezervoar pa naj bi imela tudi potniška letala (le kdo ga napolni in kdaj ter kje?). Snov, ki naj bi jo izpuščali, naj bi bila zdravju škodljiva, saj naj bi povzročala krvavitve iz nosu, glavobole,...

Kar mi ni jasno: če chemtrail-e izpustijo nad Avstrijo in jih prinese nad Slovenijo, potem lahko rečemo, da je stvar zelo labilna, kar se tiče lokacije. Razprši se nad velikimi površinami. Kako se "naročniki" tega špricanja zaščitijo pred vdihavanjem tega? Kako se zaščitijo pred uživanjem hrane, ki jo ta snov pošprica? Skratka, kaj naredijo, da ne pridejo v stik z njo? Kajti, če potegne močen veter (in v višinah znajo biti zelo močni zračni tokovi), je lokacija te snovi povsem izven nadzora.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

McMalallar, chemtraili sami po sebi naj ne bi bili hudo škodljivi. Njihov namen je zbiti imunski sistem ljudi oz zastrupiti hrano+vodo. Z končanim chemtrail projektom naj bi na vrsto prišla bio vojna. Ta virus pa naj bi potem zaradi oslabljenega imunskega sistema imel visoko dovzetnost pri večini populacije in pobil visok % ljudi.

chemtrail search
Dost da si prebere linke z prvih dveh strani. Je dosti materiala notr.

Če kdo misli, da se mu bo linkalo vsako stvar posebej se hudo moti. Vsebina je na zgornjem linku, kdor hoče naj si prebere, kdor ne pa ne.

McMallar ::

Ja, ampak še vedno me zanima sledeče:
Kako se "naročniki" tega špricanja zaščitijo pred vdihavanjem tega? Kako se zaščitijo pred uživanjem hrane, ki jo ta snov pošprica? Skratka, kaj naredijo, da ne pridejo v stik z njo? Kajti, če potegne močen veter (in v višinah znajo biti zelo močni zračni tokovi), je lokacija te snovi povsem izven nadzora.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

Dragi:

Če kdo misli, da se mu bo linkalo vsako stvar posebej se hudo moti. Vsebina je na zgornjem linku, kdor hoče naj si prebere, kdor ne pa ne.

Zahtevana je argumentirana debata. Velja TUDI zate. Opozorilo.

hamax ::

Ni res. Ta letala so potniška letala.

Tudi Slovenska potniska letala?
Te z veseljem peljem na ogleda adriinega hangarja, pa mi bos pokazal te skropilce.

Highlag> Kolikor vem se je govorilo, da bo naša vojska kupila enega C30 ali nekaj podobnega (ne vem če so ga res?)

A Volvota :)

Dragi> Vsebina je na zgornjem linku,

Ne, vsebine ni tam. Je nakladanje, ki se sicer bere kot odmev tvojemu, ni pa vsebine.

Zanima me razlaga, čemu naj kondenzacijske sledi za letali ne bi zdržale več kot eno uro. Katera njihova fizikalna lastnost jim to onemogoča?

BigWhale ::

Prve slike sem posnel na Avstrijski strani prelaza Vršič (semaforji so bli zjebani in je rdeča luč gorela več kot pol ure tako da smo stali na mestu). Kasnejše so slikane na SLO strani.

To se ti samo zdi! Semafor je kontroliral pilot letala! Preklopil je na rdeco zato da ste cimvec aerosola vdihnili!

PS: Upam, da se vozis z gasmasko naokrog, da lahko takoj ukrepas.

Jaz se. Zakaj mislis da je polno japoncev z maskami naokrog? Zato ker so tolk bolj osvesceni kot ostali narodi! VEDO za kaj se gre.

Primer uporabe maske

Primer uporabe maske

Tukaj je povsem jasno, da maska koristi. Zenica, ki sedi poleg teh dveh zamaskirancev je vidno slabsega zdravja!

Matev ::

črte za letali so že od nekdaj
jaz se jih spomnim že od otroštva

cca 25 let nazaj

nekateri jih pa očitno prvič vidijo

Dobr geniji. Pa naj kdo razloži prejšnji link.

A boste rekli da v ozračju "vode zmanjka" na tistih mestih? 8-O]

Dobr geniji. Pa naj kdo razloži prejšnji link.

A boste rekli da v ozračju "vode zmanjka" na tistih mestih? 8-O]

Ne. Po vsej verjetnosti letalo na tistih predelih potuje skozi plast toplejšega zraka. Saj veš, da ima zrak različne plasti, kajne?
Poleg tega voda pride iz motorja, nastane pa pri zgorevanju goriva. Posledica tega je, da voda, ki je najprej v obliki pare, v območjih mrzlega zraka kondenzira. Posledično nastanejo majhni oblački drobnih vodnih kapljic, ki se v svoji sestavi ne razlikujejo od svojih večjih bratov, oblakov.

Je možno, da pilot ne pretika "chemtrail mode" stikala, ampak spreminja mešanico oz. druge parametre motorja? (Zarad mene - engine on/off :))

dzinks63 ::

Za začetek si malo razširi znanje na področju oblakov, nato pa lahko nadaljuješ z vplivom prašnih delcev na kondenzacijo vlage., s časom ti bo mogoče postalo kaj jasno.

A boste rekli da v ozračju "vode zmanjka" na tistih mestih?

Kako so piloti ze leta 44 "prizigali in ugasali chemtraile".

Ko sem bil jaz majhen približno 30 let nazaj teh črt na nebu ni bilo.
Pojavile so se v zadnjih 6 letih.

Tukaj je ena slovenska stran o chemtrailih

http://www.modronebo.info/chemtraili.ht...

A moram it res iskat stare (rečmo, 20-25 let) albume, in skenirat fotke, na katerih bo opazit "te črte"? Začuda jih imam sam precej v spominu.

Arto ::

Tukaj je ena slovenska stran o chemtrailih

http://www.modronebo.info/chemtraili.ht...

Jaz se jih spomnim vsaj 10 let nazaj (ko sem bil jaz majhen). 30 let nazaj pa verjamem, da jih ni bilo prav veliko. Je bilo tudi manj letal.

rast zračnega prometa

rast zračnega prometa

Ocitno nisi nikoli glave proti nebu obrnil. Te crte so na nebu od kar imamo dovolj zmogliva letala.
Glej video v mojem prejsnem postu.

dzinks63 ::

Ne piši neumnosti (očitno imaš zelo slab spomin), če ciljaš na mlade forumaše, kateri res ne vedo kako je zgledalo nebo pred 30 leti (te lahko zlahka naplahtaš in prepričaš), so na forumu tudi starejši. In ti se dobro spomnijo prejšnjih časov, ko si preko celega dneva videl le kakšno črto na nebu ali pa še to ne, zaradi veliko redkejšega zračnega prometa kot pa je danes. Črte pa so definitivno bile, še celo bolj izrazite kot so danes. Za 4 motorci so se lepo vlekle po 4 oblačne poteze.

Okapi ::

Tisti še starejši, pa se spomnijo, kako so včasih celo nebo prepredli chemtrailsi desetin zavezniških bombnikov, ki so iz baz v Italiji prek naših krajev leteli bombardirat strateške cilje v Avstriji.

O.

Matev ::

zarotniom je malo mar za resnico
oni že vedo več kot si mi mislimo

Chemtrail switch set to ZOMG

Chemtrail switch set to NAH

Vse to že leta 44, tko da ste že vsi kontaminirani. Opustite upanje!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

zarotniom je malo mar za resnico
oni že vedo več kot si mi mislimo

Preberi si temo ž-žarki in vse ti bo jasno.
««
10 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7014020 (11346) dzinks63
»

Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontrolo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3714930 (11123) pegasus
»

čuden objekt na nebu?

234134 (2975) stb
»

Zaprt zračni prostor

Oddelek: Problemi človeštva
284698 (3886) poweroff

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

11411000 (9152) imagodei

Več podobnih tem