» »

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Chemtraili ali "kemični repi" so neobičajne sledi za neidentificiranimi reaktivnimi letali

Temo vidijo: vsi
««
9 / 29
»»

jype ::

PacificBlue> se mi zdi rahlo čudno, da bi kdo dejansko šel to v resnici izvajat.

Zakaj? Je pretežko? Navaden vremenski balon lahko opravi tako raziskavo. Seveda je še ni, ker so chemtrails podobna pravljična kategorija kot smrkci. Če koga resnično zanima, raziskavo lahko kvalitetno opravi za pet tisoč evrov.

PacificBlue ::

PacificBlue> se mi zdi rahlo čudno, da bi kdo dejansko šel to v resnici izvajat.

Zakaj? Je pretežko? Navaden vremenski balon lahko opravi tako raziskavo. Seveda je še ni, ker so chemtrails podobna pravljična kategorija kot smrkci. Če koga resnično zanima, raziskavo lahko kvalitetno opravi za pet tisoč evrov.

Ja a ne te vremenske balone še kr pogosto spuščajo v zrak, a ne merijo kaj tega?
I’m out.
:3

hamax ::

> Ja a ne te vremenske balone še kr pogosto spuščajo v zrak, a ne merijo kaj tega?

Merijo, samo ne opazijo nicesar nenavadnega.

Najvecji problem te teorije zarote je to, koliko ljudi bi moralo biti vpletenih. Verjetno bi moral biti v to vpleten celo jaz, ker sem eno poletje cistil potniska letala ...

BigWhale ::

JanK vam je nekaj strani nazaj izracunal koliko tisoc ton barija/aluminija/cesarkoli ze bi morala letala stresti iz zraka, da bi dosegla zaznavno kontaminacijo zemlje.

Prevec snovi je in premalo letal. Nehajte ze trapati o kemicnih repih in podobnih receh.

Matev ::

nobody(except few people) knows about it.

ja
razen par tisoč ljudi ki teh par tisoč ton barija pripravlja in tovori na letalo...

To vendar pocnejo mali rdeci skratki, ki so genetsko vzgojeni in modificirani, da ne sprasujejo neumnosti.

swamigi ::

Big whale
JanK vam je nekaj strani nazaj izracunal koliko tisoc ton barija/aluminija/cesarkoli ze bi morala letala stresti iz zraka, da bi dosegla zaznavno kontaminacijo zemlje.

Zakaj bi pa kontaminirali zemljo?
Njim je potebno tole snov dobit v zrak, da odbija sončno svetlobo in posledično zaradi tega pade temperatura.

Njim je potebno tole snov dobit v zrak, da odbija sončno svetlobo in posledično zaradi tega pade temperatura.

a to je protiukrep za globalno segrevanje

kako pozorno od njih

da skrbijo da nam ni prevroče

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matev ()

bluefish ::

Par strani nazaj je PB veselo limal slike domnevnih delcev v okolici Rijeke ali Splita.
Ej, še svojih stališč ne znate poenotiti.

Nevem o čem je pisal.Ampak vse kar z letali spravijo
gor pade tudi prej ko slej dol in je škodljivo za zdravje.

Točno tko to je protiukrep za globalno segrevanje.Če je globalno segrevenje resniščno je pa že druga zgodba.

Nevem o čem je pisal.Ampak vse kar z letali spravijo
gor pade tudi prej ko slej dol in je škodljivo za zdravje.
Torej priznavaš pravilnost izračuna?

Torej priznavaš pravilnost izračuna?

To pa ne,ker je on je računal koliko bi se porabilo,da bi se zemlja zastrupila.
Ni pa računal koliko je potrebno za odboj svetlobe in padec temperatur....

> To pa ne,ker je on je računal koliko bi se porabilo,da bi se zemlja zastrupila.

Torej ni skodljivo za zdravje?

To pa ne,ker je on je računal koliko bi se porabilo,da bi se zemlja zastrupila.
Ampak če se na tleh poznajo "fleki" od izpuščenih kemikalij, potem je koncentracija verjetno veliko večja od potrebne za začetno kontaminacijo zemlje.

Da letala spuščajo snovi v zrak z namenom. da bi ohladile prostor.

Večjo bedarijo pa zelo težko slišiš.

Big whale

Zakaj bi pa kontaminirali zemljo?

Posledicno ta snov pade na tla, mar ne?

Dosti prej zboli človek,kot pa da bo zastrupljena zemlja do takšne mere.

Tko je vsak ima svoje mišlenje,vi imate pravico do svojega jaz pa do svojega.Kar se mene tiče definitivno šprickajo po nebu,za vas pa pač tega ne delajo :)

Ja, ampak te snovi bi potem morali najti tudi na tleh, razumes? Ker ce jih ni, potem jih tudi v zraku ni.

Jah, zbolijo ze, ampak kdo in zaradi cesa? Ce takole mnozicno posipavajo, potem bi morali ljudje mnozicno obolevati.

Jaz in še dva kolega smo nabrali sneg na pohorju(na območju,kjer nihče ne hodi ni nikjer v bližini tovarn....)in smo ga dali analizirat za aluminij in barij.
Rezultati so pokazili vsebnost al in Ba.
Ampak tegale v zraku ne bi smelo bit....

Jaz in še dva kolega smo nabrali sneg na pohorju(na območju,kjer nihče ne hodi ni nikjer v bližini tovarn....)in smo ga dali analizirat za aluminij in barij.

Jaz sem pa knockoutal Chuck Norrisa ...

Oziroma z drugimi besedami: Link do analize or it didn't happen.

dzinks63 ::

Med brskanjem sem naletel med drugim na tale prispevek iz januarja 2005 Globalen zločin s kemijo v atmosferi tudi v Evropi in Sloveniji. Takrat se okoli tega še ni veliko govorilo.

Arto ::

Med brskanjem sem naletel med drugim na tale prispevek iz januarja 2005 Globalen zločin s kemijo v atmosferi tudi v Evropi in Sloveniji. Takrat se okoli tega še ni veliko govorilo.

Oh, Misteriji. Če je pa tole zate kredibilen vir ... Sam sem to revijo bral v kakšnem 5. razredu. Alieni, čarovnice, duhovi, new age, teorije zarote, skratka vsega takega bullshita polna revija.

Kdaj si lahko pridemo ogledati originalne vzorce in originalne rezultate analize. Pa v katerem laboratoriju je bilo to analizirano, da lahko odnesemo v drug laboratorij in naredimo se eno testiranje.

Gandalfar ::

ter seveda, kaksne so bile pricakovane kolicine?

analiza snega

edit:typo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: swamigi ()

Ej, te cifre povejo manj kot pa kak hieroglif brez seznama dovoljenih vrednosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Eto, sem našel nekaj na hitro. Mejna vrednost je 200ug/l, torej je testiran vzorec pravzaprav precej čist.

http://www.pitna-voda.si/main/aluminij....

PaX_MaN ::

13 ug/L = 0.013 ppm
Regular aluminum concentrations in groundwater are about 0.4 ppm

Waaaay below the threshold.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Okapi ::

Manj kot 10 mikrogramov barija na liter pomeni, da na Pohorju nekdo barij odstranjuje, ne dodaja:)):))

Barium is surprisingly abundant in the Earth's crust, being the 14th most abundant element. High amounts of barium may only be found in soils and in food, such as nuts, seaweed, fish and certain plants.
Because of the extensive use of barium in the industries human activities add greatly to the release of barium in the environment. As a result barium concentrations in air, water and soil may be higher than naturally occurring concentrations on many locations.

Barium enters the air during mining processes, refining processes, and during the production of barium compounds. It can also enter the air during coal and oil combustion.

The chief mined ores are barite, which is also the most common and witserite. The main mining areas are UK, Italy, Czech Republic, USA and Germany. Each year about 6 million tonnes are produced and reserves are expected to exceed 400 million tonnes.

Read more: http://www.lenntech.com/Periodic-chart-...

The concentration of barium in groundwater in the Netherlands was measured at 60 locations; the mean and maximum concentrations were 0.23 and 2.5 mg/litre, respectively (Van Duijvenbooden, 1989).

Barium concentrations in distribution drinking-water in Canada were found to range from detectable (detection limit 5 µg/litre) to 600 µg/litre, with a median value of 18 µg/litre; in 86% of the 122 locations surveyed, the concentrations were below 100 µg/litre (Subramanian & Meranger, 1984). In 83% of 262 locations surveyed in the Netherlands in 1983, barium concentrations in drinking-water were below 50 µg/litre; the maximum concentration found was below 200 µg/litre (Fonds et al., 1987). In a study of water supplies of cities in the USA, a median value of 43 µg/litre was reported; in 94% of all determinations, the concentrations found were below 100 µg/litre (IPCS, 1990). Levels of barium in municipal water supplies in Sweden ranged from 1 to 20 µg/litre (IPCS, 1990). The median value for barium in drinking-water in Norway was reported to be 9 µg/litre (Flaten, 1991); in the Tuscany region of Italy, concentrations in municipal drinking-water derived from groundwater were reported to be between 700 and 1160 µg/litre (Lanciotti et al., 1992).

V zraku ne bi smelo biti barija in aluminija.
Tole lahko vprašate katerga koli kemika in z višjo izobrazbo pa vam bo tole potrdil.

Kaj si ti analiziral zrak?

Because of the extensive use of barium in the industries human activities add greatly to the release of barium in the environment. As a result barium concentrations in air, water and soil may be higher than naturally occurring concentrations on many locations.

Barium enters the air during mining processes, refining processes, and during the production of barium compounds. It can also enter the air during coal and oil combustion.

The chief mined ores are barite, which is also the most common and witserite. The main mining areas are UK, Italy, Czech Republic, USA and Germany.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

swamigi> analiza snega

Ampak nas zanima, če to spuščajo letala!

Vzorec je treba vzeti na vsaj 3km višine, iz atmosfere!

LOL:

Nabral ste sneg, pol se pa začneš dret "TEGA NE BI SMEL BIT V ZRAKU, SPLJOH!!"

Ja kako pa je stvar prišla v sneg iz izemlje ali kaj?
Ne prišla je iz zraka.

Poznam pa enga znanca,ki bo dal analizirat zrak,najel bo letalo pobrali bodo vzorce in dali anlizirat v Švici.Tale analiza bo prišla preko 20000€

analiza snega

edit:typo

Ojoj! Barija je blo tolk mal, da sploh zmerit niso mogl. :>

Ja kako pa je stvar prišla v sneg iz izemlje ali kaj?
Ne prišla je iz zraka.

LOL!
Kaj pa JE sneg?

LOL!
Kaj pa JE sneg?

zdaj si pa že sramoto delaš;)

zdaj si pa že sramoto delaš;)

Mhm, vushde. Tkole, na hitr:
zemlja -> voda -> voda v zraku -> voda v zraku zmrzne -> pade sneg.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

XsenO ::

/golfclap za plačanje izvidov ki popolnoma zavrnejo tvojo teorijo
1 + 1 = 1

Karaya 52 ::

Sploh ni potrebno zajemanje vzorcev. Vse kar moraš Swamigi narediti je slikati letalo ki mu točijo barij. Z malo truda ugotoviš katero letalo je letelo nad neko točko, vse ostalo bodo za tebe naredili plane spoterji. Samo registracijsko jim poveš pa bo. Lahko rezerviraš let in prostiš pilota za jump seat. Ena slika kokpita bo vse pojasnila. Razen če stevardesa s svojega kontrolnega pulta vodi zaroto. 8-O Najbolj pa me zanima katera letala so predelana v "cisterne" oz. katere družbe so vpletene v zaroto.

swamigi> Ja kako pa je stvar prišla v sneg iz izemlje ali kaj?

V snegu, če gledamo tvojo meritev, ni praktično nič barija in zelo malo aluminija.

Ker trdiš, da barij stresajo z letal, bi bilo fino, če bi lahko pridobil nekaj vzorcev atmosfere z višin med npr. 1000 in 6000 metri nadmorske višine (to storiš tako da narediš vertikalno sondažo, stvar je relativno poceni, potrebuješ pa napravo za zajemanje vzorcev in navaden meteorološki balon) _pred_ preletom letala, ki je sumljiv (lahko tudi zgolj nekaj sekund prej, ko se letalo že približuje) in recimo kakšnih 20 minut _po_ preletu letala, ko bi morale biti koncentracije visoke.

Ko boš to naredil (in bodo meritve potrdile, da je bilo prej v zraku nič barija, po preletu pa mnogo) pa se komot pogovarjamo naprej.

Nad Mariborom letijo letala od grašega VOR do zagrebškega VOR. Vse kar moraš narediti je ukv sprejemnik nastaviti na frekvenco ljubljanske radarske kontorle (128.875) oz. dunajske (133.80, 135.05, 129.12). Poslušaš komunikacijo (vsak pogovor vključuje registracijo letala npr. S5-AAx - to je Adria, Lufthansa se bo začela z D-Axxx itd.). Ko letalo vstopa v zračni prostor bo kontaktiralo pristojno kontrolo - iz Maribora pa na lep dan vidiš in čez palec oceniš kdaj je se to zgodi. Ko imaš ta podatek lahko slediš letalu 24/7, greš na dotično letališče in slikaš.

Pardon za dva posta, sem se odločil da ti pomagam, da boš lažje spremljal škropljenje. Kompas in ukv (oz. nek sprejemnik), to je vse kar rabiš.

Poleg tega je jasno zakaj "rišejo mreže" po nebu.

Karaya 52

zakaj misliš da si nekaj tako posebnega da bi kdorkoli karkoli posipal p otvoji betici

če še tega kar ti poskušamo dopovedati, ne razumeš
a misliš da ti bo pa kaj koristilo škropljenje

mogoče če te poškropijo proti plevelu

slikati letalo ki mu točijo barij.
Eh, saj ne gre tako. Illuminati dodajajo barij (in še eno snov X, ki pa je tokrat ne bom razkril, niti njenih učinkov, ker imam nekaj problemov že odkar sem v eni podobni temi razkril 4 družine, ki resnično obvladujejo svet) kar v letalsko gorivo, že v rafinerijah.

O.

Matev> zakaj misliš da si nekaj tako posebnega da bi kdorkoli karkoli posipal p otvoji betici

?

Ne verjamem da kdorkoli karkoli spušča iz letal, chemtrail je izmišljotina in z metodo ki sem jo opisal bi to postalo jasno. Le zakaj se nihče ne spravi naredit registra letal in letalskih družb, ko pa je tako preprosto? To je tak simpl, kup letalskih navdušencev sedi ob letališčih s fotoaparati. Če so pogruntali letala CIA bodo še pa to.

Zgodovina sprememb…

iggy ::

Torej je po tej teoriji, Dolsko jedrsko smetišče.
Hey, you're fat!

Absolutno :D in tla okoli Pivke, kjer obstaja določena ristrikcija v zračnem prostoru temu primerno manj kontaminirana. Evo, še ena naloga za teoretike. V resnici bi močan jet stream odpihnil te snovi bog ve kam, ampak razlika bi imo vseeno bila - če bodo tokrat količine barija celo izmerljive. :))
««
9 / 29
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Slovenija na prvem mestu po pogostosti googlanja izraza "Chemtrails" (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7013272 (10598) dzinks63
»

Ameriško vojaško letalo po nesreči ohromilo civilni informacijski sistem za kontrolo

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
3714020 (10213) pegasus
»

čuden objekt na nebu?

233947 (2788) stb
»

Zaprt zračni prostor

Oddelek: Problemi človeštva
284454 (3642) poweroff

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

11410564 (8716) imagodei

Več podobnih tem