Forum » Zvok in slika » Podnapisi za 2 CD-ja v format...
Podnapisi za 2 CD-ja v format...
boko34 ::
Pozdravljeni!
Zanima me,ce mi lahko kdo pove kako ali s kaksnim programom bi si lahko podnapise,ki so narejeni za dva CD-ja (dve datoteki),zdruzil skupaj v eno datoteko,ker imam pac film na enem CD-ju.
Hvala!
Zanima me,ce mi lahko kdo pove kako ali s kaksnim programom bi si lahko podnapise,ki so narejeni za dva CD-ja (dve datoteki),zdruzil skupaj v eno datoteko,ker imam pac film na enem CD-ju.
Hvala!
- spremenil: boko34 ()
jos69 ::
Sam uporabljam program SubAdjust.
S programom lahko uskladiš frame rate,ratdeliš podnapise na dva CD ali z dveh na en Cd .......
Sem zelo zadovoljen.
S programom lahko uskladiš frame rate,ratdeliš podnapise na dva CD ali z dveh na en Cd .......
Sem zelo zadovoljen.
jos69 ::
zile : To v praksi še nisem preizkusil mislim pa ,da bi moralo delat.Iz dveh file-ov bi naredil enega tako ,da bi drugi del podnapisov (cd2)kopiral in prilepil pod prvi del potem pa bi ta file uskladil z filmom in mislim ,da bi moralo delat.
matevzm ::
Najboljsi je se vedno SubSync.
V glavnem zamakni drugi del (file) podnapisov za zeljen cas, da bodo pravilno delali. Preveri se prvega. Ko imas oba narejena, samo naredis copy/paste drugega dela za prvega (format je pri tem nepomemben, .srt ali .sub).
V glavnem zamakni drugi del (file) podnapisov za zeljen cas, da bodo pravilno delali. Preveri se prvega. Ko imas oba narejena, samo naredis copy/paste drugega dela za prvega (format je pri tem nepomemben, .srt ali .sub).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30539 (17046) | KontraCepec |
» | DVD to DIVX/Xvid?Oddelek: Zvok in slika | 1170 (1079) | Hux |
» | Divx podnapisi v WIN2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (1054) | zile |
» | divx podnapisi z zamikomOddelek: Zvok in slika | 1126 (1011) | matevzm |
» | delitev divx filma na 2 delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1367) | hanuman |