» »

delitev divx filma na 2 dela

delitev divx filma na 2 dela

kovse ::

S katerim programom bi razdelil en divx film na dva dela , tako da bi ga spravil na dva 650 Mb cd-ja in s katerim programom bi spravil zraven še podnapise za film .|O;((

e-spy ::

Najbolje da uporabis program virtual dub.
Malo poglej po http://digital-digest.com pa bos nasel
:)
-- by e-spy

matevzm ::

Podnapisi so tekstovna datoteka.
Ce uporabljas MicroDVD, ti jo ni poterbno spreminjati, samo povedati moras, koliko frameov je dolg prvi del. Najlazje s prilozenim INI editorjem, samo popazi na bug: AVIName2 mora biti AVI2Name.
Ce uporabljas kaj drugega in bos gledal po delih, bos mogoce moral razdeliti teks datoteko. Pogledas v VirtualDubu dolzino prvega dela, si zapises zadnji frame v datoteki (v prvem delu). Odrezes datoteko na primernem mestu (MicroDVD format ima spredaj stevilko framea, pri katerem se podnapis pokaze). Nato drugi del prilagodis s SubAdjust za primerno stevilo frameov.

kovse ::

še imate kakšno idejo pa malo lažjo za delitev ker ne najdem programa za delitev pa tudi v virtualDubu se spoznam en drek kaj!!
Za podnapise bi pa prosil če mi lahko malo bolj opišete kako se notri vstavljajo pa zakaj mi program Subwiever 2.0 takoj zašteka ko mu dam en .sub file navadni sub ki ga ma že notri (Deep Blue Sea) pa dela čist OK!!!

matevzm ::

Ce ti ne ustreza VirtualDub in se noces uciti, pojdi na link, ki je bil ze napisan in si potegni dol kaksen programcek, ki zna to delati (in obicajno samo to).
Kar se podnapisov tice, so obcutljivi na napake. Vrstica prevec in ne dela.

hanuman ::

Kar potrebujes je vurtual dub s katerim lahko brez problema razdelis file na dva a li vec delo ga rezes krajsas ali karkoli ze zelis. ne rabis nobenih programckov za podnapise pac pa si nabavi flask mpeg, in si potem potem skopiraj tavelike vob file z dvd-ja na disk + njihov ifo. Z flaskom odpres file ifo in tam itberes kateri podnapisi ti ustrezajo. angleski, finski, norveski...slovenski>:D>:D in potem ti flsk neredi vse komplet in podnapise in film in zvok v en avi file. dolzina pa je odvisna od samih nastavitev v flasku. ce se kaj nebos vedel vprasaj.:D:D
Quake or be Quaked


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX s čem jih delat

Oddelek: Zvok in slika
261937 (1383) EX-B
»

kako narediti najbolši DivX?

Oddelek: Zvok in slika
241953 (1403) matevzm
»

DivX filmi z AC3

Oddelek: Zvok in slika
71338 (1161) matevzm
»

DivX: slika se ustavi, zvok gre naprej - fix

Oddelek: Zvok in slika
111828 (1660) undefined
»

DVD Rippanje

Oddelek: Programska oprema
101813 (1689) Justy

Več podobnih tem