Forum » Programska oprema » Tezave pri predvajanju Divx datotek
Tezave pri predvajanju Divx datotek
magha ::
Hja takle mamo...
Upam da ne boste zamerili, če je to že bilo
Kot že naslov pove, imam težave s predvajanjem avi datotek.
V bistvu težav nimam jaz, ampak zelo rad bi nekomu pomagal, pa ne znam.
Kakorkoli že, če zaženem *.avi file v BS playerju, se pokaže sporočilo: "Can't open file".
Če zaženem isti file v Windows Media Playerju dobim sporočilo: "0xC00D1199 - Datoteke ni mogoče predvajati."
Datoteke so drugače Ok - nekaj sem jih prenesel na drug računalnik in tam ni problemov s predvajanjem.
Ko sem zagnal Gspot, sem videl, da je več kodekov kompatibilnih s testno datoteko.
Ker je ta računalnik cca. 100 km stran, me zanimajo predvsem vaša mnenja, kaj bi bilo lahko narobe. Vsako stvar nažalost ne bom mogel takoj preveriti.
BTW: Sumim (nič drugega mi ne pride na pamet), da so nekaj "telovadili" s kodeki.
Bojim se da mi bo kdo svetoval naj odinstaliram kodeke, zato že vnaprej povem, da me bo v tem primeru zanimalo, kako se to stori.
Hvala za vaše predloge .
Upam da ne boste zamerili, če je to že bilo
Kot že naslov pove, imam težave s predvajanjem avi datotek.
V bistvu težav nimam jaz, ampak zelo rad bi nekomu pomagal, pa ne znam.
Kakorkoli že, če zaženem *.avi file v BS playerju, se pokaže sporočilo: "Can't open file".
Če zaženem isti file v Windows Media Playerju dobim sporočilo: "0xC00D1199 - Datoteke ni mogoče predvajati."
Datoteke so drugače Ok - nekaj sem jih prenesel na drug računalnik in tam ni problemov s predvajanjem.
Ko sem zagnal Gspot, sem videl, da je več kodekov kompatibilnih s testno datoteko.
Ker je ta računalnik cca. 100 km stran, me zanimajo predvsem vaša mnenja, kaj bi bilo lahko narobe. Vsako stvar nažalost ne bom mogel takoj preveriti.
BTW: Sumim (nič drugega mi ne pride na pamet), da so nekaj "telovadili" s kodeki.
Bojim se da mi bo kdo svetoval naj odinstaliram kodeke, zato že vnaprej povem, da me bo v tem primeru zanimalo, kako se to stori.
Hvala za vaše predloge .
Yossarian ::
Za začetek ga naj poskusi predvajati v VLC playerju.
Ampak bo kljub vsemu verjetno potrebno na novo naložit kodeke. Kako? Jaz to delam tako:
Meni Start > Nadzorna plošča > Dodaj/odstrani programe > pa ga odstraniš
ali pa:
Meni Start > vsi programi > Npr. Xvid > Uninstall
Baje pa je fajn, če še popucaš registre, vendar jaz tega ne znam točno, pa ti naj nekdo drug svetuje.
Ampak bo kljub vsemu verjetno potrebno na novo naložit kodeke. Kako? Jaz to delam tako:
Meni Start > Nadzorna plošča > Dodaj/odstrani programe > pa ga odstraniš
ali pa:
Meni Start > vsi programi > Npr. Xvid > Uninstall
Baje pa je fajn, če še popucaš registre, vendar jaz tega ne znam točno, pa ti naj nekdo drug svetuje.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59279 (14427) | BaRtMaN |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13704 (7593) | yoco |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5456 (3209) | podtalje |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26359 (13694) | podtalje |
» | Težave z divx filmiOddelek: Programska oprema | 1370 (1289) | podtalje |