Forum » Kaj kupiti » A64 + plata
A64 + plata
miwche ::
kaj mi svetujete pri sledečem nakupu.
omislil sem si A64, ne vem ali 3000 ali 3200 in seveda mamaplato za tak procesor.
problem je v tem, da nisem najbolj na tekočem glede amd sistemov, pa bi prosil za nasvete.
proc bom sigurno tudi navijal.
ostale komponente že imam. ali bi tak proc omejeval 7800gt?
sistem pa bo pretežno/povsem uporabljan za igre.
omislil sem si A64, ne vem ali 3000 ali 3200 in seveda mamaplato za tak procesor.
problem je v tem, da nisem najbolj na tekočem glede amd sistemov, pa bi prosil za nasvete.
proc bom sigurno tudi navijal.
ostale komponente že imam. ali bi tak proc omejeval 7800gt?
sistem pa bo pretežno/povsem uporabljan za igre.
AndrewSmith ::
DFI+3200
Proc ne bo nic omejeval
Proc ne bo nic omejeval
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Dr Evil ::
Je čist OK plata,sploh,ker lahko na njej poganjaš agp in pcie.Pa tud navit se da kar ornk.za svojo ceno,najbolša plata.Je pa dfi bolša za navijanje.
gfighter ::
Pravzaprav je to ena najboljših plošč za s939, je pa res nekam draga (>35.000), ampak če hočeš res solidno ploščo z možnostjo modanja v SLI in ogromno navijalskih bonbončkov, potem je to plošča zate. BTW, lastim si jo tudi sam in je ne morem prehvaliti. Edini downside je, kot sem že rekel, cena...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
AndrewSmith ::
Edini downside je, kot sem že rekel, cena...
...in turbina(ventilatorcek) na chipsetu
Asrock je pa zal malo bugasta,je pa vseeno boljsa od
marsikatere drazje plate.
Na kratko.Ce hoces it na sigurno in pridobit cim vecji
OC vzami DFI,saj Asrock ima nizek Vcore in je treba Vmod
nardit za dober OC
...in turbina(ventilatorcek) na chipsetu
Asrock je pa zal malo bugasta,je pa vseeno boljsa od
marsikatere drazje plate.
Na kratko.Ce hoces it na sigurno in pridobit cim vecji
OC vzami DFI,saj Asrock ima nizek Vcore in je treba Vmod
nardit za dober OC
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
....in prostorski problemi s SLI-jem vkolikor hočeš tisto malo vreščalo zamenjati s čim tišjim (in seveda večjim)....
AndrewSmith je napisal lep povzetek, pa še opozoril me je na stvar, ki sem jo že skoraj pozabil. Sicer se da vent utišati tudi z zmanjšanjem obratov v SmartGuardianu, ampak vseeno dotični vent kmalu postane najglasnejša stvar sistema. Jaz sem se problemov z njim rešil s tole umetnino.
AndrewSmith je napisal lep povzetek, pa še opozoril me je na stvar, ki sem jo že skoraj pozabil. Sicer se da vent utišati tudi z zmanjšanjem obratov v SmartGuardianu, ampak vseeno dotični vent kmalu postane najglasnejša stvar sistema. Jaz sem se problemov z njim rešil s tole umetnino.
Še en "problem" ki se ga spomnim pri DFI-jki sta samo dva PCI slota.
LordWorm ::
itak da tist mini-glasen venti zamenjas z nekim pasivnim. drgac imajo pa Epox plate po 3 PCI in 3 PCIe slote.
kaksne iskusnje imate pa z Gigabyte?
kaksne iskusnje imate pa z Gigabyte?
ni podatka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asrock 939 dual (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 40784 (21343) | igor0203 |
» | DFI LP UT NF4 ULTRA D - glasnost ventilatorja ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1510 (1039) | tiborrr |
» | cim tisji in cim cenejsi racunalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3959 (3070) | Pyr0Beast |
» | Katero maticno plato kupiti ??? asus vs dfiOddelek: Kaj kupiti | 2382 (1626) | DominusSLO |
» | DFI NF4 Ultra-D smoking&burning... (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 12632 (8717) | Primoz78 |