» »

napaka v bsplayer-ju

napaka v bsplayer-ju

J4CK16 ::

Pozdravljeni
Namreč jaz imam en problem, in sicer ko hočem gledati kakšen film v programu bsplayer mi računalnik zmrzne, zablokira in ga morm resetirati. Probal sem že več različnih verzij bsplayerja, in ni razlike, tudi kodeke sem menju in nič. Če pa gledam filme v windows media player pa normalno delujejo:\

Le kaj bi bilo to narobe, če mogoče ve kdo kakšen nasvet bi vas prosil da pove!

hvala lp jaka

ttommy ::

Odstrani Bs player,zaženi CCleaner in Registry Mechanic,na novo naloži Bs player in če ne bo delovalo,vrži kišto skozi okno!
Gamer

MWMW ::

Men se je ista napaka pojavla pred kratkim (pred 1 mesecem) kmalu potem ko sm naložu Realplayer. Pred tem je delu BSPlayer brez napak. Poskusu sm tud CClener sam ni nč pomagal.
//

jan01 ::

pri meni je tudi pri eni nadaljevanki, ki sem jo hotel gledat, bsplayer stalno freezal. Problem je bil v kodeku ffdshow, ki iz meni neznanega razloga noče(še vedno) normalno predvajati le in samo le te nadaljevanke(xvid format).
Sem odinštaliral ffdshow, xvid, potem poskusil predvajat. In zame presenečenje: video je dekodiral kodek od nerota...

Skratka odinštaliraj kodeke. NIKOLI ne snemaj ene pakete kodekov! Posnemi si le najnovejši fdshow in ac3 filter, pa bo skoraj vse delalo.

Dobra stran s kodeki!

J4CK16 ::

Hvala vsim ki ste pomagali, ampak nič od tega ni delovalo.
Sedaj sem komajda ugotovil kje je napaka, in sicer nekaj ni bilo vredu z drajverji od grafične ati catalist 6.4.
Ko sem te driverje odinstaleral je vse delovalo kod more...zelo čudno :))

lp jaka

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

bs player problem

Oddelek: Loža
323876 (3251) BorutK-73
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159313 (14461) BaRtMaN
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11117409 (10294) GrimReaper
»

Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
12412613 (10468) Jst
»

codeci