Forum » Pomoč in nasveti » napaka v bsplayer-ju
napaka v bsplayer-ju
J4CK16 ::
Pozdravljeni
Namreč jaz imam en problem, in sicer ko hočem gledati kakšen film v programu bsplayer mi računalnik zmrzne, zablokira in ga morm resetirati. Probal sem že več različnih verzij bsplayerja, in ni razlike, tudi kodeke sem menju in nič. Če pa gledam filme v windows media player pa normalno delujejo
Le kaj bi bilo to narobe, če mogoče ve kdo kakšen nasvet bi vas prosil da pove!
hvala lp jaka
Namreč jaz imam en problem, in sicer ko hočem gledati kakšen film v programu bsplayer mi računalnik zmrzne, zablokira in ga morm resetirati. Probal sem že več različnih verzij bsplayerja, in ni razlike, tudi kodeke sem menju in nič. Če pa gledam filme v windows media player pa normalno delujejo
Le kaj bi bilo to narobe, če mogoče ve kdo kakšen nasvet bi vas prosil da pove!
hvala lp jaka
ttommy ::
Odstrani Bs player,zaženi CCleaner in Registry Mechanic,na novo naloži Bs player in če ne bo delovalo,vrži kišto skozi okno!
Gamer
MWMW ::
Men se je ista napaka pojavla pred kratkim (pred 1 mesecem) kmalu potem ko sm naložu Realplayer. Pred tem je delu BSPlayer brez napak. Poskusu sm tud CClener sam ni nč pomagal.
//
jan01 ::
pri meni je tudi pri eni nadaljevanki, ki sem jo hotel gledat, bsplayer stalno freezal. Problem je bil v kodeku ffdshow, ki iz meni neznanega razloga noče(še vedno) normalno predvajati le in samo le te nadaljevanke(xvid format).
Sem odinštaliral ffdshow, xvid, potem poskusil predvajat. In zame presenečenje: video je dekodiral kodek od nerota...
Skratka odinštaliraj kodeke. NIKOLI ne snemaj ene pakete kodekov! Posnemi si le najnovejši fdshow in ac3 filter, pa bo skoraj vse delalo.
Dobra stran s kodeki!
Sem odinštaliral ffdshow, xvid, potem poskusil predvajat. In zame presenečenje: video je dekodiral kodek od nerota...
Skratka odinštaliraj kodeke. NIKOLI ne snemaj ene pakete kodekov! Posnemi si le najnovejši fdshow in ac3 filter, pa bo skoraj vse delalo.
Dobra stran s kodeki!
J4CK16 ::
Hvala vsim ki ste pomagali, ampak nič od tega ni delovalo.
Sedaj sem komajda ugotovil kje je napaka, in sicer nekaj ni bilo vredu z drajverji od grafične ati catalist 6.4.
Ko sem te driverje odinstaleral je vse delovalo kod more...zelo čudno
lp jaka
Sedaj sem komajda ugotovil kje je napaka, in sicer nekaj ni bilo vredu z drajverji od grafične ati catalist 6.4.
Ko sem te driverje odinstaleral je vse delovalo kod more...zelo čudno
lp jaka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bs player problemOddelek: Loža | 3876 (3251) | BorutK-73 |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59313 (14461) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17409 (10294) | GrimReaper |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12613 (10468) | Jst |
» | codeciOddelek: Programska oprema | 1674 (1596) | bdx |