Forum » Operacijski sistemi » W2K serijska
W2K serijska
Yurko ::
Zdravo!
Naj za bodna očesa 'policajve' takoj povem: to ni noben warez.
V glavnem:
od kolega ki je prodal svojo firmo sem poverbal original plošček W2K pro, brez škatle, knjige ali bognedaj serijske.
Zdej pa me zanima: a plošček vržem v smeti, a se da kako iz ploščka prebrat serijsko oz. ali celo lahko uporabim serijsko kakšnega drugega originala ( npr. takega, ki jih imamo v službi).
ThnX, za nasvete!
Yurko
Naj za bodna očesa 'policajve' takoj povem: to ni noben warez.
V glavnem:
od kolega ki je prodal svojo firmo sem poverbal original plošček W2K pro, brez škatle, knjige ali bognedaj serijske.
Zdej pa me zanima: a plošček vržem v smeti, a se da kako iz ploščka prebrat serijsko oz. ali celo lahko uporabim serijsko kakšnega drugega originala ( npr. takega, ki jih imamo v službi).
ThnX, za nasvete!
Yurko
Mercier ::
Lahko uporabiš katerokoli veljavno številko, le da potem to ni več original, mislim, ni dovoljeno.
Mislim da so vsi CDji popolnoma enaki in tam ne boš zvedel nič.
Mislim da so vsi CDji popolnoma enaki in tam ne boš zvedel nič.
Jux ::
originalni plošček ne pomeni nič - rabiš certifikat za win2k (kjer je tud serijska). Ni važno če maš x certifikat in y win2k C - sam da maš cert in da je ta serijska gor upisana.
Plošček ni vreden nič.
Plošček ni vreden nič.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Ziga Dolhar ::
Je pravilna, a rahlo nepopolna. Potreben je tudi račun, iz katerega je razviden nakup. Vsaj zdi se mi.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov Xbox bo verjetno ves čas povezan na spletOddelek: Novice / Konzole | 11355 (9122) | opeter |
» | Windows 8 brez škatlaste različice? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22626 (16781) | Jst |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14211 (11046) | fosil |
» | Povsem nov laptop.. na servisu že več kot 1 mesec. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7439 (6029) | Zheegec |
» | računalnik se ugaša ob up/downloaduOddelek: Pomoč in nasveti | 1674 (1329) | r0x |