Forum » Omrežja in internet » IE in MOZILLA?
IE in MOZILLA?
itsmeanthony ::
Imam eno vprašanje.
Na strežniku je pač postavlen en cms spletni portal in me zanima, da ko se prijaviš v ie, prijava ne dela, te sploh ne prijavi, ne javi pa nobene napake. Ko pa se prijaviš preko mozille, pa zadeva deluje.
Mogoče ve kdo, kaj bi to lahko bilo?
Na strežniku je pač postavlen en cms spletni portal in me zanima, da ko se prijaviš v ie, prijava ne dela, te sploh ne prijavi, ne javi pa nobene napake. Ko pa se prijaviš preko mozille, pa zadeva deluje.
Mogoče ve kdo, kaj bi to lahko bilo?
Gost ::
Boš moral povedati malo več. Gre za kaj? Mambo, Joomlo,...?
Recimo pri mambotu so bile (včasih) težave, iz kje si dostopal do njega. Iz www.domena.com ali iz domena.com.
Recimo pri mambotu so bile (včasih) težave, iz kje si dostopal do njega. Iz www.domena.com ali iz domena.com.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gost ()
itsmeanthony ::
Uporabljam e107. Je tud moj kolega nekaj okoli spraševal, pa so mu baje odgovorili, da so krivi kukiji v IE. Zaj pa ne vem kako to odpravit.
carota ::
Že od nekdaj imajo programi v windows okolju meni Help. Ponavadi je to čisto desni meni. Slovenske različice imajo namesto 'Help' napisano 'Pomoč' a se še vedno nahaja na desni strani. Na mizi imaš najbrž eno manjšo, plastično in ovalno stvar, ki ji pravimo miška. Če to miško premikaš po ekranu, vidiš, da se analogno premika tudi ena puščica po ekranu. Sedaj to puščico premakni na meni Help in pritisni levi gumb na miški. Odpre se meni, ki ima v angleški različici pod-meni imenovan 'Contents and Index' in premakni kurzor nanj in ponovno klikni. Na ekranu se presenetljivo pojavi okno s pomočjo. Nekje na levi bi se moral nahajati en zavihek 'Index' in če klikneš če nanj se pod njim odpre en okvirček z nadpisom 'Type the keyword' ali nekaj podobnega. Če v ta okvirček vpišeš 'cookies' boš videl spodaj, da obstajaja celo pomoč v zvezi z njimi. Tudi kako se jih nastavi, briše... in celo razloži kaj so. Aja, morda je treba narediti takoimenovani 'double-click' torej je treba 2x zaporedoma klikniti na najden 'keyword', da ti na desni odpre podroben opis.
Sicer pa RTFM.
Sicer pa RTFM.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 534335 (2094) | MrStein |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5513 (4690) | NeMeTko |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 18055 (12334) | Tody |
» | Vprašanje glede monitora in miškeOddelek: Zvok in slika | 1254 (1174) | Compufreek |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2783 (2064) | flipflop |