Forum » Omrežja in internet » Domene..
Domene..
HoNdEk ::
Oky.. tako.. najprej en lp.. prvic zdaj pisem na slo-tech in prosim za eno pomoc.. registriral sem svojo domeno "hondek.com" , vse deluje kot treba in zaj bi rad imel reverse na svoj ip kot to domeno (da mi namesto mojega hosta pise hondek.com) .. internet pa imam preko triere.. lepo prosim ce bi mi kdo lahko to razlozil kako pa kaj.. hvala v naprej!
..:: M - Power ::..
Doman ::
Pozdravljen.
To moraš pa zaprositi pri tvojem ponudniku internetu.
Pri kabelskem internetu naj v praksi ponavadi tega ne bi počeli, pri siolu pa da. Vsaj meni so rekli da zaradi varnostnih razlogov tega ne počnejo.
To moraš pa zaprositi pri tvojem ponudniku internetu.
Pri kabelskem internetu naj v praksi ponavadi tega ne bi počeli, pri siolu pa da. Vsaj meni so rekli da zaradi varnostnih razlogov tega ne počnejo.
Poldi112 ::
Vprašaj triero.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Maribor ::
Kabelski ponudniki tega ne odobravajo ! Pred letom se kontaktiral Arnes zaradi istega vprašanja. Odgovor je bil negativen!
Bolje ispast glup, nego iz aviona :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | KKS > Triera > UPC > Telemach (strani: 1 2 3 4 … 359 360 361 362 )Oddelek: Omrežja in internet | 2725660 (8886) | MrStein |
» | router- interneta niOddelek: Omrežja in internet | 2381 (1993) | ultimated4 |
» | Porast števila širokopasovnih povezav v ZDA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10613 (8892) | CaqKa |
» | ADSL ali kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 2110 (1505) | Roadkill |
» | kabelski internetnet VS. ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7104 (5425) | Soprano |