Forum » Omrežja in internet » postavitev strani na freeweb.siol.net/...
postavitev strani na freeweb.siol.net/...
leela ::
OK, stvar je taka... Preiskala sm kar sm našla na siolovih straneh, pa nič našla...
Zanimajo me pogoji o postavitvi strani na strežnik, ki ti pripada, če si njihov naročnik. Zanima me koliko placa je na voljo, pa če se da postavit stran narejeno v asp-ju al pa php-ju (pač, če dovolijo skripte...).
Na strežnikih, ki jih lahko zakupiš se da postavit stran v asp-ju, za tukaj pa nisem ziher... Pa vidla sem tudi neko njihovo novo ponudbo (spletnik), ki pa me ni preveč pritegnila, ker potrebujem več kot to...
Če se je kdo že ukvarjal s tem ali pa je našel kdaj kak uporaben link in bi bil pripravljen deliti svoje znanje z mano, se mu zelo zelo lepo zahvaljujem za pomoč
lp, leela
Zanimajo me pogoji o postavitvi strani na strežnik, ki ti pripada, če si njihov naročnik. Zanima me koliko placa je na voljo, pa če se da postavit stran narejeno v asp-ju al pa php-ju (pač, če dovolijo skripte...).
Na strežnikih, ki jih lahko zakupiš se da postavit stran v asp-ju, za tukaj pa nisem ziher... Pa vidla sem tudi neko njihovo novo ponudbo (spletnik), ki pa me ni preveč pritegnila, ker potrebujem več kot to...
Če se je kdo že ukvarjal s tem ali pa je našel kdaj kak uporaben link in bi bil pripravljen deliti svoje znanje z mano, se mu zelo zelo lepo zahvaljujem za pomoč
lp, leela
q.e.d.
BladE_ ::
10Mb placa na ftpju, php ni mogoc! Tolk vem ker sm tut sam to sprasevou
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
#000000 ::
Kot naročnik adsl-ja ali dial-upa 'nima veze' imaš na voljo 10 al 20 'več vem da ne' placa na strežniku dostopaš pa preko ftp clienta ali kr iz explorerja naslov je ftp.freeweb.siol.net/uporabniško_ime ali direkt iz exporerja ftp//freeweb.siol.net/uporabniško_ime
Podpira pa html za asp pa je treba najet posebej plac. naslov tvoje strani pa je vedno www.freeweb.sio.net/uporabniško_ime domene ne moreš imet (edin verjetno če jo pri siolu registriraš) ampak ne verjamem. LP
Podpira pa html za asp pa je treba najet posebej plac. naslov tvoje strani pa je vedno www.freeweb.sio.net/uporabniško_ime domene ne moreš imet (edin verjetno če jo pri siolu registriraš) ampak ne verjamem. LP
leela ::
Ja, to vem, da je naslov spletne strani lohka samo freeweb.siol.net/username, domene pa itak ne nucam :)
No, sam to glede aspja me je zanimal, tok, da ne bom šla neki delat pa pol ugotovila, da sploh ne podpira tega...
Najlepša hvala za odgovore
No, sam to glede aspja me je zanimal, tok, da ne bom šla neki delat pa pol ugotovila, da sploh ne podpira tega...
Najlepša hvala za odgovore
q.e.d.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | siolov freewebOddelek: Omrežja in internet | 2972 (1911) | lexios |
» | Je registracija domene dovolj za preusmeritev?Oddelek: Izdelava spletišč | 1313 (1056) | Bence |
» | kam uploadat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1805 (1493) | Brilko |
» | Dreamwaver ftp...Oddelek: Izdelava spletišč | 1234 (1182) | Sp00n |
» | ftp volja dostop z IEOddelek: Omrežja in internet | 1835 (1741) | Cokolesnik |