Forum » Omrežja in internet » KKS > Triera > UPC > Telemach
KKS > Triera > UPC > Telemach

mtosev ::
Internet in tv mi je pado. Maribor Pobrežje. Še komu ne dela?
Že dela
Že dela
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
starfotr ::
Mora se ti res dat jajcat z njihovim klicnim centrom. Najbrž sem klical ene 10x v razponu 1 meseca, da so mi končno poslali 50% popust s ponovno vezavo. Ti obljubijo popust in potem ne pošljejo aneksa in potem čakaš in čakaš in spet kličeš... Je pa dobro, da imaš konkurenčno ponudbo (z akcijo seveda), potem vključijo oddelek za ohranitev naročniških razmerij, kjer imajo več pooblastil, da ponudijo boljše akcije.
Če se bom moral čez 2 leti ponovno toliko jajcat, mi bo verjetno že lažje, da dejansko zamenjam operaterja. Upam, da bo takrat šlo lažje.
To hočejo. Ampak ti jih na vsak način hočeš prepričat v drugačno mišljenje.
stratosD ::
v isti situaciji z iztekom vezave na coaxu - EON premium+net+3 mobi številke.
Klical na 070 700 700 - tam itak ni nič in sem jim dal 3x 0 oceno zadovoljstva.
Šel fizično v Telemach center kjer nisem izpogajal točno nič kar ne bi bila oderuška cena, ne moreš downgrejdat paketov da bi dobil tisti 25% sconto.Čisto na koncu mi je rekla misus da naj prekinem in po najmanj 1 mesecu sem za njih spet nova stranka s pravico do akcijskih popustov. Balkanalije pač
Zdej mam v planu splitnit 3 mobi naročnine na A1 in net+TV nazaj na T2 - na bakreno parico 20/10 kao kar mi ne diši - a optike ni
Sem poslal še mail za ponudbo na oni naslov iz alterja - pa da vidimo
Klical na 070 700 700 - tam itak ni nič in sem jim dal 3x 0 oceno zadovoljstva.
Šel fizično v Telemach center kjer nisem izpogajal točno nič kar ne bi bila oderuška cena, ne moreš downgrejdat paketov da bi dobil tisti 25% sconto.Čisto na koncu mi je rekla misus da naj prekinem in po najmanj 1 mesecu sem za njih spet nova stranka s pravico do akcijskih popustov. Balkanalije pač
Zdej mam v planu splitnit 3 mobi naročnine na A1 in net+TV nazaj na T2 - na bakreno parico 20/10 kao kar mi ne diši - a optike ni
Sem poslal še mail za ponudbo na oni naslov iz alterja - pa da vidimo