Forum » Pomoč in nasveti » Problem z prenosnikom (Acer)
Problem z prenosnikom (Acer)
Hardstyle ::
No imam par mesecov star prenosnik znamke Acer in sedaj ko sem naložil slovenske XPje (SP2) mi je začel "zmrzovat oz. štekat". Recimo poslušam glasbo in zaženem kak program in tako prekinja glasbo. Računalnik je 1.73GHz in ima 1GB rama. Torej mislim, da v tem ni problem. Razmišljal sem, da je problem v swapu pa ne vem, če je temu res tako ali ne. Tudi ne vem kako bi povečal swap prostor. Računalnik ima eno particijo (C:\ =80GB) Je lahko tudi to vzrok? Ko so bili nameščeni nemški WinXP teh težav ni bilo oz. zelo redko. Vendar dvomim da je to vzrok. aja, windowsi so licenčni!
Lp
Lp
Hardstyle ::
Aja naj povem še, da glasba "šteka" tudi ko jo samo predvajam v Windows Media player brez kakšnega programa v ozadju. Šteka približno 10sekund potem pa je vredu.
dn104 ::
Jas mam Rčunalnik že 2 leti pa sem si zarad virusa inštaliro xp na novo in pol ko sem si vse updejto do sp3 in to pa mi je super vse lazfalo windows media player nix ni šteko pol pa sem si z nekim programom ki ti drajvere poišče posodablo pač driverje pa mi je neki novejši realtek potegnalo pa mi od te dale wmp šteka pač šteka tak ke par s vredi špila enih 5 s dobro špila pol pa celi rač šteka vse zašteka nereš nix delat pa se nekje čez 10 s pa da neke maliga nareti pač sam wmp vse zaštekne polek xD wtf pa sn si še enkrat xp naložo pa sem driverje z dvdja naložo pač so mal starejši vse pa dela :P super :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15617 (7942) | Map |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59289 (14437) | BaRtMaN |
» | Problem z predvajanjem Full HD videa na Prenosniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 792 (629) | kurjač |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9114 (7195) | sith |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7295 (5544) | r5r |