» »

Video problems!

Video problems!

bdx ::

Ker mi na joker forumu ni znal noben odgovorit, bom probal se tukaj.

Kar naenkrat, so mi vsi filmi "nehali" delat. Ok, sprva sem mislil, da gre za kaksen spyware. Odstranim svinjarijo, probam, spet ne dela. VSE codece removam in ponovno instaliram. Zdaj dela samo slika, zvoka ni od nikjer. Isto dela v BSPlayer. Za foro si potegnem dol VLC player in glej pizdarijo, tam dela vse lepo. Zvok in slika. Ok, sej je ql, bom pac gledu v VLC, samo najeda mi, ker nemorem gledat filmov v Firefoxu, ker te predvaja WMP.

Instalirane imam: DIVX, XVID, FFDSHOW, AC3.
progamer

jureK ::

Jaz sem enkrat inštaliral G.Knot Codec Pack, posledica pa je bila podobna štala, kot jo imaš ti. Krivec je bil na koncu ffdshow. Pojma nimam zakaj, ampak ko sem ga odinštaliral, je bilo spet vse OK.
Se trudimo, se trudimo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jureK ()

Ok, ocitno so SOUND codeci. Nevem kaj bi bilo narobe. Reinstaliru sem AC3? V nobenem programu razen VLC playerju nimam zvoka. 8-O
progamer

#000000 ::

Ja probaj popucat te kodeke ven in na novo instalirat (v video lanu) ti zvok dela verjetno zato ke on 'baje uporablja svoje kodeke' tko da zna res bit problem z audio kodeki. Te kodec paketi pa res samo zapacajo mašino in zdi sem mi da nekatere odstrani samo Format, vsaj za nimo codec pack je blo to rečeno.

Sej sem napisu, da sem VSE codece removu in se enkrat instaliru. Pridobil sem samo video nazaj, zvoka ne. Nimam in nikoli nisem imel codecpackov. XVID, DIVX, FFDSHOW in AC3. To je vse kar sem imel in kar imam.
progamer

#000000 ::

Ja verjamemn da si jih odinstaliral ampak vedno nekaj ostane, tko da kakšen čistilec navlake kot CCleaner ki je zastonj in efektiven. Probaj z njim, fino pa je tudi pogledat jak ti je ostalo notri to lahko narediš z Gspotom ker ti prikaže kaj vse zaene kodeke imaš naložene. LP

Sem pobrisal tudi s CCleanerjom. Instaliru AC3 in spet isto. :(
progamer

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159436 (14584) BaRtMaN
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11117457 (10342) GrimReaper
»

Težava z zvokom v WMP11

Oddelek: Pomoč in nasveti
141296 (1183) nonenone
»

codeci