Forum » Pomoč in nasveti » Outlook Express - problem pri pošiljanju večjih priponk
Outlook Express - problem pri pošiljanju večjih priponk
Lebowski ::
Ko preko OE pošiljam večjo priponko, se mi vsakih 60 sekund odpre eno okno, ki mi pravi, da se SMTP ne odziva in ali naj čakam oziroma prekinem pošiljanje. Pri večjih fajlih moram tudi 5x klikniti čakaj, preden zadevo odpošlje. Kje torej bi lahko zadevo izklopil, da me ne bi več tega spraševal???
Hvala.
Hvala.
Damjan Jagar ::
Ta čas se menja v Tools -> Accounts -> Properties -> Advanced, vendar je najdaljša opcija 1 minuta, tako kot imaš ti nastavljeno.
To se pa dogaja zato, ker imaš preveč obremenjeno linijo, OE pa si ne zna sam vzeti dost velik procent le-te. Pomaga, če skenslaš ali zmanjšaš promet na P2P.
Edit: typo
To se pa dogaja zato, ker imaš preveč obremenjeno linijo, OE pa si ne zna sam vzeti dost velik procent le-te. Pomaga, če skenslaš ali zmanjšaš promet na P2P.
Edit: typo
http://jagar.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hvala ... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11689 (8918) | jocoj |
» | Postal sem razdražljiv za znoret (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12449 (7579) | kuall |
» | Diploma na faxuOddelek: Loža | 7354 (5942) | Invictus |
» | Dopustno obnašanje ali manipulacija? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7981 (4835) | solatko |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19554 (8997) | Nejc Pintar |