Forum » Navijanje » Opti 146@DICE
Opti 146@DICE
Shark-357 ::
Takole tudi jaz sem se opogumil za nekaj malo bolj ekstremnega tole so pa rezultati ki sem jih dosegel
Bench rig:
Dfi Ultra-D@Sli-D, rev.AA0, bios FX60Test
Opteron 146 CABYE 0540 FPBW, batch nr.170
TeamGroup BH-5 2x512mb 2-2-2-5
x800GTO~2@x850XTPE
Antec Smart Power 400W(Tagan@RMA@Mlacom[ )
Cpu@3504mhz
Ram@250mhz
Glavni razlog za DICE je sicer bil 3d benčanje vendar ima grafa coldbug@-3°C tako da sem se osredotočil na Superpi...(Score v spi bi lahko bil nižji vendar sem uporabljal Win 2000 z tweaki za 3DMark01)
So this is how it went down
AMD (zastavica z lanckega cebit-a)
To ga je zeblo
toliko zaenkrat za prvič ni bilo slabo, ko dobim novo grafiko se bo pa tole ponovilo upam da z boljšim rezultatom.
Rad bi se še zahvalil Zbogi-ju ki mi je posodil kontejner za cpu in gpu ter priskrbel suhi led..
Bench rig:
Dfi Ultra-D@Sli-D, rev.AA0, bios FX60Test
Opteron 146 CABYE 0540 FPBW, batch nr.170
TeamGroup BH-5 2x512mb 2-2-2-5
x800GTO~2@x850XTPE
Antec Smart Power 400W(Tagan@RMA@Mlacom[ )
Cpu@3504mhz
Ram@250mhz
Glavni razlog za DICE je sicer bil 3d benčanje vendar ima grafa coldbug@-3°C tako da sem se osredotočil na Superpi...(Score v spi bi lahko bil nižji vendar sem uporabljal Win 2000 z tweaki za 3DMark01)
So this is how it went down
AMD (zastavica z lanckega cebit-a)
To ga je zeblo
toliko zaenkrat za prvič ni bilo slabo, ko dobim novo grafiko se bo pa tole ponovilo upam da z boljšim rezultatom.
Rad bi se še zahvalil Zbogi-ju ki mi je posodil kontejner za cpu in gpu ter priskrbel suhi led..
- spremenil: Shark-357 ()
Hja 3D testi kot sem rekel so bolj slabi ker ma karta cold bug @-3 in mi je tolkrat ugasnil pa zmrznilo mašino da mi je na koncu ledu zmanjkalo
Sem pa pognal 3DMark01 čez pri stock grafi(540/590) cpu@3450mhz pa je blo 36500...
Sem pa pognal 3DMark01 čez pri stock grafi(540/590) cpu@3450mhz pa je blo 36500...
tiborrr ::
Congrats!
Najbolj se mi dopade tvoj NB kuler
Najbolj se mi dopade tvoj NB kuler
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Hvala za čestitke fantje
@sharp
Res je škoda glede grafe namreč namen je bil naskok na prvo mesto v sloveniji z x850.
@LittleDevil
Izolacija je bila kr ok samo na samem socketu je pa bilo dosti ledu kar je bilo za pričakovat saj je bila seansa dolga celih 5 ur.
Drugače sem za izolacijo poskrbel tako da sem najprej nalepil krep (ličarski) trak nato 3mm debelo samolepilno peno+1cm debelo peno.
@luckeyluk
NB ponavadi hladi še 5x5fan pri cca 1500rpm in pri 1.7V ne preseže 43°C.
@sharp
Res je škoda glede grafe namreč namen je bil naskok na prvo mesto v sloveniji z x850.
@LittleDevil
Izolacija je bila kr ok samo na samem socketu je pa bilo dosti ledu kar je bilo za pričakovat saj je bila seansa dolga celih 5 ur.
Drugače sem za izolacijo poskrbel tako da sem najprej nalepil krep (ličarski) trak nato 3mm debelo samolepilno peno+1cm debelo peno.
@luckeyluk
NB ponavadi hladi še 5x5fan pri cca 1500rpm in pri 1.7V ne preseže 43°C.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Shark-357 ()
GaS ::
V redu zadevca videt. Se kaksno drugo grafo sprobi pa bo. Pri kateri temperaturi ima pa tvoj opty coldbug?
LittleDevil ::
Če bi naredil nekako takole kot je na sliki, bi bilo defenitivno manj kondenzacije, da samo Hs od cpu-ja gleda izpod izolacije...
fras pomojem da ima opteron cold-bug samo predvidevam da ni uporabil acetona...
LP
fras pomojem da ima opteron cold-bug samo predvidevam da ni uporabil acetona...
LP
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
zee ::
ce je bil zbogi zrave, ga je skoraj 100 % uporabil
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Aceton je bil uporabljen v obeh kontejnerjih.
Proc ima coldbug pri kakih -35 sicer sem prišel v winse pri -36°C vendar se ni dobro počutil pri takem minusu drugače nekje optimalno je -20°C pač pri coldbugu je težko vzdrževat enakomerno temperaturo ker po malem dodajaš DI ..
Izolacija pa kot sem rekel sem prvič delal z sub zelo hlajenjem in drugič bo ziher bolje.
Proc ima coldbug pri kakih -35 sicer sem prišel v winse pri -36°C vendar se ni dobro počutil pri takem minusu drugače nekje optimalno je -20°C pač pri coldbugu je težko vzdrževat enakomerno temperaturo ker po malem dodajaš DI ..
Izolacija pa kot sem rekel sem prvič delal z sub zelo hlajenjem in drugič bo ziher bolje.
tiborrr ::
Shark, vsi vemo, da bo naslednjic bolje hint hint...
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Primoz78 ::
...slava mu!
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
JIM22 ::
Pizda smo kar dost teh opteronov pobil. Sranje pač!
Shark sej bo šel v RMA. Al kako boš rešil? Jest sem mojga poslal že pred več kot 1 mesecem na švedsko pa še zdej ni pršo do gor(zdej ne vem če je al ni). Medena je bil uvoznik.
Shark sej bo šel v RMA. Al kako boš rešil? Jest sem mojga poslal že pred več kot 1 mesecem na švedsko pa še zdej ni pršo do gor(zdej ne vem če je al ni). Medena je bil uvoznik.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Vsi na FB pridružite se itVision :)
Hja najprej bo treba IHS gor nalimat tko da s ene bo videlo...pol pa RMA sam je jeba ker pri OC.de itak nimajo nič pametnega..
Primoz78 ::
MEDENA ti mu tvojga prodaj pa bo reseno
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Opterona 939 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Navijanje | 31947 (16117) | GUFY |
» | 7900GT v aciji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 30148 (15226) | Primoz78 |
» | Test SLI sistemaOddelek: Strojna oprema | 2244 (1485) | arabc |
» | CPU cooler -59 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6313 (4255) | sharp |
» | opteron s939 kje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 14326 (8518) | Primoz78 |