» »

Brothers in arms

Brothers in arms

bobsaap ::

Potreboval bi pomoc tistih ki se malo boo spoznajo na to igro oz jo obvladajo,...

Na zacetku igre sem naletel na eno tezavo,...

Neki vojak v igrci mi rece da morem enega sovojaka vodit, da sem mu jaz vodja,...in potem se mi na ekranu pojavljajo neka navodila,...in cel cas stiskam space za continue,...dokler ne pridem do napisa, kjer se pa vse ustavi ker nevem vec kaj stisnit,....ta napis je pa taksen,...

Press and hold " to bring up the command ring. Then move ( pa je narisana slikica od miske ) to point the command ring into the nearly garden and release " to issue a move order.

In od tukaj neprej vec ne znam oz ne morem se vec premaknit,..ali mi zna kdo pomagat!?

Lepo prosim,...!!!
http://www.slo-fishing.si

bobsaap ::

A res ni nikogar ki bi vedo kaj naredit pri tistem strasilu,..oz kak povezat tipke da bi lahko nadaljeval igro? Jooooj kak sme jezn,...!!!
http://www.slo-fishing.si

flipflop ::

Nisem igral te igre, zato nisem prepričan. Kaj če greš v nastavitve in spremeniš " v recimo N? Potem bi šlo?

gunserman ::

Ja gumb za premikanje vojaka držiš potem pa klikneš še z drugim gumbom... saj ti kaže, nevem kateri točno je po defaultu.... ker sem si, takoj ko sem prišel v igro spremenil tipke.. V glavnem, gumb za premikanje vojaka držiš in pritisneš še (X) gumb..

Zgodovina sprememb…

Pyr0Beast ::

Se mi zdi da je shift, al pa desni gump od miške, vsekakor si pa v nastavitvah nastav.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8812709 (8044) solatko
»

Novosti na področju računalniških mišk (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
9711700 (9009) Nejc Pintar
»

Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
10912747 (10295) Jaka83
»

Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
707665 (4662) hunter01
»

commandosi 2 prosim vas pomagajte mi prosim !

Oddelek: Igre
322037 (1582) ChiefThunder

Več podobnih tem