Forum » Igre » Enemy territory
Enemy territory
Ugankar ::
Mene pa zanima zakaj mi dostzikrat, ko zaženem zgoraj omenjeno igro, namesto PLAY ONLINE piše UNIRSE SELVIDOR al neki tazga. Skratka, u enmu drugmu jeziku. Ko zberem server pa grem nazaj na meni pa use ok. Kko bi loh to spremenu??
Vesoljc ::
za zacetek bi lahko uporabil "uradno" temo o etju...
tukaj
nekaj se ti je povozilo. cv_allowdownloads mas verjetno na ena in potem ti gejm veselo downloada vse kar najde na drugi strani. modificiran meni kot kaze. da se pa zamenja nazaj, je pa pomoje to, da se tam nekje vmes nalozi drug mod, recimo etpro alpa kej podobnega, ki nima tega povozenega...
clean reinstal bi verjetno pomagal :p
tukaj
nekaj se ti je povozilo. cv_allowdownloads mas verjetno na ena in potem ti gejm veselo downloada vse kar najde na drugi strani. modificiran meni kot kaze. da se pa zamenja nazaj, je pa pomoje to, da se tam nekje vmes nalozi drug mod, recimo etpro alpa kej podobnega, ki nima tega povozenega...
clean reinstal bi verjetno pomagal :p
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Angleška besedaOddelek: Loža | 3600 (2862) | Phantomeye |
| » | Gumbi za pešce pri prehodih-je sploh važno?Oddelek: Loža | 6822 (5819) | BivšiUser2 |
| » | Števec za vodoOddelek: Loža | 9138 (8462) | St235 |
| » | Telemach internet - problemi s tujino? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11797 (10114) | opeter |
| » | Hekerski napad na defibrilator in srčni spodbujevalnikOddelek: Novice / Varnost | 10423 (8916) | roli |