Forum » Pomoč in nasveti » barva pisave ob ikoni
barva pisave ob ikoni
urosz ::
zanima me, kako spremenim barvo pisave ob ikoni, saj mi ob preecj svetlem ozadju ne paše zraven glih najbolj bel napis z nekaj temnejše sence.
kako spremenim barvo??
kako spremenim barvo??
JOKER ::
Desna miškina tipka -> lastnosti -> videz -> dodatne nastavitve, ter tam izbereš element : ikona !
Lahko spreminjaš pisavo, barvo, barvo senčenja ... itd.
Lahko spreminjaš pisavo, barvo, barvo senčenja ... itd.
glede na to da imaš za namizje nastavljeno sliko, nastavi za ozadje namizja eno bolj kontrastno barvo k tekstu.. če praviš da imaš bel tekst daj črno ozadje za namizje (sliko pa pusti pri miru)
urosz ::
heh, ampak to ni rešitev mojega problema. to je le predlog, kako drugače barvno uskladiti namizje. jaz hočem obdržati svojo trenutno ozadje.
ps.: saj vem, da to sploj ni pomembno za rač. ampak me vseeno muči.
ps.: saj vem, da to sploj ni pomembno za rač. ampak me vseeno muči.
CaqKa ::
sej ozadje v kolikor je slika lahko pustiš. samo da bo ozadje pod tekstom malo drugačno.. vem da ni rešitev pa le predlog...
bastadu ::
Ozadje teksta je ponavadi enako barvi Background-a oz. namizja, torej išči pod 'Desktop' oz. 'Namizje'
CaqKa ::
hmm ne. kot zgleda sem se to zmotil in imajo to xpji drugače rešeno..
trenutno nimam rešitve za ta problem. se pa opravičujem za zavajanje.
trenutno nimam rešitve za ta problem. se pa opravičujem za zavajanje.
Microsoft ::
Control Panel > System > tab Advanced > v odseku Performance kliknes Settings > ostanes na tabu Visual Effects > v oknu spodaj se pomakni na predzadnje mesto, kjer je Use drop shadows for icon lables on the desktop in mu dodaj kljukco.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
largie ::
tudi sam sem že iskal kako bi se to naredilo brez dodatnih programov, žal brez uspeha. a res noben ne ve oz. res ni možno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 894057 (1053) | D3m |
» | Ozadje map v windowsih.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1478 (1283) | ST-777 |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 17793 (12072) | Tody |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45518 (27384) | Ziga Dolhar |
» | Podlaga napisom pri ikonah na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (1061) | Slowenc |