Forum » Programska oprema » gledanje tv prek pc-ja
gledanje tv prek pc-ja
marincca ::
lep pozdrav, sem nova na tem forumu in bi rabla pomoč.
zanima me o gledanju tv-ja prek pc-ja, zasledila sm v trgovini programe za gledanje prek pcja pa me zanima kaj več o tem, če vi kaj veste o tem povedat. Slišala sm da se da gledat tudi prek interneta tv, pa me zanima kako?
hvala za odgovore
zanima me o gledanju tv-ja prek pc-ja, zasledila sm v trgovini programe za gledanje prek pcja pa me zanima kaj več o tem, če vi kaj veste o tem povedat. Slišala sm da se da gledat tudi prek interneta tv, pa me zanima kako?
hvala za odgovore
#000000 ::
Ja za to obstajajo programi, kot so free internet tv ipd. te programi so bolj ko ne sranje, ker tv-j ne moreš gledat ponavad se predvajajo razni dnevniki 'če te zanima kj je novega v svenska' winamp omogoča že malenkost več, največ pa ti nudi nabava TV kartice od 7.500 sit dalje jo že dobiš, to je najboljša varijanta. LP
marincca ::
če kupim to kartico, ali se lahko gleda tv prek interneta? ker pač doma nimam ne kabelske ne satelitske, pa me zanima če se da kako gledat prek neta?hvala za odgovore
zdravc ::
TV preko neta ne mores gledati s to kartico. Te kartice so namenjen za sprejem tv signala preko antene ali kabla.
Kupi eno sobno anteno z ojačevalcem in jo priklopi na to kartico.
Za TV preko neta pa se moras dogovoriti z ponudnikom (Siol), vendar ni poceni.
Kupi eno sobno anteno z ojačevalcem in jo priklopi na to kartico.
Za TV preko neta pa se moras dogovoriti z ponudnikom (Siol), vendar ni poceni.
kdor zna pa žih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25228 (15916) | OK.d |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127223 (51423) | Looooooka |
» | Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10184 (7993) | edublin |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7411 (5478) | Tiash |
» | Gledanje TV-ja prek frendovega kompaOddelek: Zvok in slika | 1263 (1174) | lambda |