Forum » Zvok in slika » Gledanje TV-ja prek frendovega kompa
Gledanje TV-ja prek frendovega kompa
bandedos ::
Zadravo!
Zanima me če morda možno s katerim programom gledati TV prek internetne povezave s frendovega kompa z TV-tunerjem (oba mama ADSL)
Če kdo ve mi naj prosim sporoči in in zravem dopiše še kateri program to omogoča
Lp
Damjan
Zanima me če morda možno s katerim programom gledati TV prek internetne povezave s frendovega kompa z TV-tunerjem (oba mama ADSL)
Če kdo ve mi naj prosim sporoči in in zravem dopiše še kateri program to omogoča
Lp
Damjan
Maybe in next life...........
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Kr nekdo ::
ena opcija je preko remote desktopa
sam dvomim da je adsl dost hitr za to ka bi ti rad, men se zdi da ni
sori
sam dvomim da je adsl dost hitr za to ka bi ti rad, men se zdi da ni
sori
lambda ::
Že precej časa gledam oni sticky za gledanje Siol-tv preko neta, pa mi še zmeraj ni čisto jasno:
-Siol-TV je plačljiv, drugače ga ne moreš gledati oz. ga ni trika, da bi ga lahko, kajne?
-Kaj se sploh da s tem VideoLAN-om početi?
Povezava mi ni problem (100MBit), večji problem je kako stvar najlažje zrihtat (predvsem me zanimajo RTVSLO, PopTv, MTv, pa še kak tuji progam)
-Siol-TV je plačljiv, drugače ga ne moreš gledati oz. ga ni trika, da bi ga lahko, kajne?
-Kaj se sploh da s tem VideoLAN-om početi?
Povezava mi ni problem (100MBit), večji problem je kako stvar najlažje zrihtat (predvsem me zanimajo RTVSLO, PopTv, MTv, pa še kak tuji progam)
lambda ::
Je to meni namenjeno? Tv-tunerju ... nekako ni tujih programov z lokalne antene pa stane te slabih 10 jurjev, da je kaj vreden.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerji vdirajo prek podnapisov na spletnih platformah za pretočne video vsebineOddelek: Novice / Varnost | 14333 (10758) | MrStein |
» | Glasba "trokira - cuka:)" v VistiOddelek: Pomoč in nasveti | 1212 (1037) | koli99 |
» | Šeranje zvoka preko mrežeOddelek: Zvok in slika | 1759 (1591) | SasoS |
» | AVI preview v eDonkeyu???Oddelek: Programska oprema | 1971 (1780) | BigWhale |
» | TV over LANOddelek: Pomoč in nasveti | 1360 (1108) | JXS |