Forum » Zvok in slika » hi-fi zvocniki -> comp
hi-fi zvocniki -> comp
sleby ::
Hoi!
Mene pa zanima, ce kdo ve a se da zvocnike Bose [ acoustimass 3 oz. 5 ] priklopt tut na racunalnik .. pa nej ne bo spet kdo pametn z izjavami kot so -> kupi si racunalniske zvocnike <- ker si jih ne bom ker to ni moj primarni namen sam zanima me ce se da te zvocnike tut prklopt na racunalnik.
Tnx!
Mene pa zanima, ce kdo ve a se da zvocnike Bose [ acoustimass 3 oz. 5 ] priklopt tut na racunalnik .. pa nej ne bo spet kdo pametn z izjavami kot so -> kupi si racunalniske zvocnike <- ker si jih ne bom ker to ni moj primarni namen sam zanima me ce se da te zvocnike tut prklopt na racunalnik.
Tnx!
OrlyTM ::
Ja normalno, da se jih da. Seveda prek ojačevalnika oz. receiverja.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Yohan del Sud ::
Ja seveda se da. Na vsako hifi napravo z ojačevalnikom. Samo kvaliteta niha. Mal dnarja mal muske. S tem da na spodobnem sistemu ne boš pogrešal računalniških zvočnikov.
totimato ::
Lahko; če ima zvočna kartica svoj ojačevalec, lahko kar direktno, drugače pa preko line-out na ojačevalec ali reciever na katerega so priklopljeni zvočniki
(potrebno je pač kupiti/sam narediti kabel)
Jaz imam oboje: rač. zvočnike, ki jih imam vklopljene pri igrah in kabel do stolpa, preko katerega poslušam mp3je.
lp
totimato
(potrebno je pač kupiti/sam narediti kabel)
Jaz imam oboje: rač. zvočnike, ki jih imam vklopljene pri igrah in kabel do stolpa, preko katerega poslušam mp3je.
lp
totimato
sleby ::
okey tnx ..
pa btw .. mal dnarja mal muzke ? ce je za 2 satelita + woofer 90k mal dnarja potem mi pa ti povej kaj NI mal dnarja ?
pa btw .. mal dnarja mal muzke ? ce je za 2 satelita + woofer 90k mal dnarja potem mi pa ti povej kaj NI mal dnarja ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth zvočnikOddelek: Zvok in slika | 7688 (5791) | exp3rt |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27747 (15003) | psytoma |
» | Nabava HI-FI ozvočenjaOddelek: Zvok in slika | 3574 (2479) | wale |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27324 (11410) | Hrenowsky |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16675 (10614) | FlamE#7 |