Forum » Omrežja in internet » nedelovanje interneta
nedelovanje interneta
Jan987 ::
kadar imam dolgo časa prižgan bitcomet, mi internet na nobnem računalniku v mreži noče delovati (bitcomet je samo na mojem računalniku). Hitrost je vedo pod 100kb/s torej bi moral internet še delati normalno, pa tudi če program izklopim, vedno napiše kot da strani ni mogoče prikazati (kot da nebi bil povezan) bitcomet pa vleče BP. Na drugih 3-h računalnikih v mreži internet ravo tako ne deluje. Ko resetiram moj računalnik pa na vseh računalnikih zopet začne delovati internet!
kaj je narobe? To se zgodi po različno dolgem času (najdlje 2dni najmanj pa 2h od zadnjega reseta)
kaj je narobe? To se zgodi po različno dolgem času (najdlje 2dni najmanj pa 2h od zadnjega reseta)
Morph3us ::
Lahko, da mas kksn skrt router in se ti sesuje ob tako majhni obremenitvi, sam ponavad na to ne upliva reset tvojega racunalnika, ampak reset ruterja(mislm izklop iz stroma).
Jan987 ::
ruter je en beliknov kombiniran zičen/brezžičn ampak so trenutno vsi računalniki na žicah!
Aja pa prej ko sem e-mule uporabjlov se to ni dogajal pa je tud skoz ene tolk ulekl!
No zdej so tipkarske napake ečinoma popravljene
Aja pa prej ko sem e-mule uporabjlov se to ni dogajal pa je tud skoz ene tolk ulekl!
No zdej so tipkarske napake ečinoma popravljene
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jan987 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 486583 (36719) | Rias Gremory |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4718 (3326) | jan01 |
» | WRT54G v5.0Oddelek: Omrežja in internet | 2519 (1732) | luser2 |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6973 (5046) | plavko61 |
» | Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrentOddelek: Kaj kupiti | 3750 (2472) | pujsek_ |