Forum » Pomoč in nasveti » 2-vprasanji
2-vprasanji
NighthawkSLO ::
ok nedolgo nazaj sm zrihtu en star komp in imam 2 problema.
1.)igram npr. call of duty in mi sred spila rrasunalnik stekne. Morm ga resetirati in mi spet dela vse normalno prblizno 30 min.
2.)Mam 3 mesce staro misko razer diamonback in se mi sredi spila neha odzivati.To se mi zgodi veckat a morm komp ponovno restartat (delam s tipkovnco)
kista je sledeca
-plata BIOSTAM M7VIG 400 s cipsetom KM 266 PRO
-amd xp 2600+ hladi ga tt extreamvulcano 12
-512 mb ram twinmos pc3200 400 mhz
-disk -Excelstore J800
-Maxtor 2F040J - 80 gb
-gfraficna gf 4 ti 4200 - 40 gb
-1 vent 80 ultra silent spredaj in 2 zadaj
za odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem
1.)igram npr. call of duty in mi sred spila rrasunalnik stekne. Morm ga resetirati in mi spet dela vse normalno prblizno 30 min.
2.)Mam 3 mesce staro misko razer diamonback in se mi sredi spila neha odzivati.To se mi zgodi veckat a morm komp ponovno restartat (delam s tipkovnco)
kista je sledeca
-plata BIOSTAM M7VIG 400 s cipsetom KM 266 PRO
-amd xp 2600+ hladi ga tt extreamvulcano 12
-512 mb ram twinmos pc3200 400 mhz
-disk -Excelstore J800
-Maxtor 2F040J - 80 gb
-gfraficna gf 4 ti 4200 - 40 gb
-1 vent 80 ultra silent spredaj in 2 zadaj
za odgovore se vam ze vnaprej zahvaljujem
- spremenil: NighthawkSLO ()
jurcek3 ::
mogoce se ti kaj prevec segreva racunalnik.poglej kasne so kj tempretaure komponent
z misko sem imel enake probleme,probaj s ksno drugo misko ce se bojo pojavlali enaki problemi
z misko sem imel enake probleme,probaj s ksno drugo misko ce se bojo pojavlali enaki problemi
www.gapex.si
ja sm pogledu temperatro pa ful niha od 12 pa do 52
da 52 stopin mam u compu (nevem zakaj niha !!, se spremeni enklrat na sekundo)
miska je se u garanciji a jo dam nazaj (sicr kaj si ti opol z misko naredu)
da 52 stopin mam u compu (nevem zakaj niha !!, se spremeni enklrat na sekundo)
miska je se u garanciji a jo dam nazaj (sicr kaj si ti opol z misko naredu)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NighthawkSLO ()
para! ::
Glede miške: če jo iztakneš iz USB porta in vtakneš nazaj, potem dela? Pa preveri, da ti ni šel kontakt tam, kjer se kabel stika z miško. To se je zgodilo meni, in potem se je miška ugašala, ko je prišlo do slabega stika. Uveljavil sem garancijo in dobil novo.
lp
lp
Death before dishonor!
misko sm tud ze utaku u drug port pa se dela isto !!!
bom probu se k bo srkniča jo izstekat in vsekat
kaj pa frezanje ce kdo ve kaj bi lahko blo narobi
bom probu se k bo srkniča jo izstekat in vsekat
kaj pa frezanje ce kdo ve kaj bi lahko blo narobi
ne ram ni sm pustu testerat z memorytest86
8 ur
disk od maxtorja tud ni
lahk je se ostalo anybody !!!
8 ur
disk od maxtorja tud ni
lahk je se ostalo anybody !!!
Randomm2 ::
Js imam isto težavo, ko igram call of duty. Sredi igrce slike zmrnzne, mogoče se razmaše...da miške ki zgine sploh ne omenjam. Potem restiram in spet igram ..me počasi sploh več ne gane. Čene se mi pa včasih umes pojavi še error driverja grafike(najnovejši).
Mess with the best die like the rest.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Randomm2 ()
jest sm mojim rebram na graficn zalman hd80 dodav se eno kilo termalne opaste in dej nejebe vec (saj dons ni bom jutr povedu)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty : Modern Warfare [4] (2019) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 26475 (9367) | D3m |
» | Modern Warfare 2 - The Real Call of Duty (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Igre | 133843 (19089) | Bantani |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74599 (17365) | tropico2078 |
» | Miška Razer Diamondback (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3559 (2701) | frudi |
» | Call of Duty: united offensive (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6792 (3789) | hunter01 |