Forum » Pomoč in nasveti » Driver-ji
Driver-ji
Josephin ::
Vsem en prisrčen pozdrav. No jst pa imam težavo in sicer z driverji. Imam popolnoma nov računalnik. Windowse sem posnel zdj pa bi bilo treba še driverje, pa ne gre. Ko dam CD v zapisovanik mi noče nardtit AVTO PLAY. No poskušal sem že brez avto play-a ampka mi noče vseeno posnet. Kaj lahko nardim? CD je najverjetneje pokvarjen, šel sem na Fujitsu siemens stran (aja mam računalnik FUJITSU SIEMENS) pa je tulk kodekov da ne vem kerga bi dol potegnu. Ka lahko odnesem CD nazaj v trgovino pa mi ga tam zamenjajo? Hvala lepa za vse odgovore.
lp
lp
PLAC PROSIM
SloDave ::
Vrjetno si res dobil nedelujoč cd. Stvar lahko rešiš tako da driverje dobiš preko interneta, seveda pa ti morjo cd tut zamenjat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik ne preide v stanje pripravljenostiOddelek: Pomoč in nasveti | 2660 (1910) | solatko |
» | Ne znam instalirat windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1043) | Zheegec |
» | Vista OEM, nekaj vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2876 (2003) | Galaxy |
» | Kako vklopiti Wireless na prenosniku FS Amalo PRO 3505Oddelek: Pomoč in nasveti | 3023 (2781) | mlinarjan |
» | Zvočna ter Proc. nejasnost ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 850 (775) | Spike Edin |