Forum » Igre » call of duty 2 multiplayer
call of duty 2 multiplayer
tomitza ::
pozdravljeni,
potrebujem pomoč glede cod2 mp. Ko se hočem connectat na kakšen server se mi vedno izpiše error Keycode in use! kaj je to lahko narobe. Ali ima kdo kakšen patch da bo zadeva delovala? Zakaj mi ne dela če štartam no server?
Hvala za odg.
potrebujem pomoč glede cod2 mp. Ko se hočem connectat na kakšen server se mi vedno izpiše error Keycode in use! kaj je to lahko narobe. Ali ima kdo kakšen patch da bo zadeva delovala? Zakaj mi ne dela če štartam no server?
Hvala za odg.
www.at-crew.net
- zaklenil: ahac ()
bajsibajsi ::
Ce ti je igra vsec in jo bos dalj casa igral, daj 10k za original ter s tem podpri razvijalce, da bodo razmisljali o nastanku dodatkov oz. COD3.
_n00b_ ::
Ce ti je igra vsec in jo bos dalj casa igral, daj 10k za original ter s tem podpri razvijalce, da bodo razmisljali o nastanku dodatkov oz. COD3.Dodatki ali pa COD3 bodo vn prisli samo ce bo se pokazalo da bi lahko z tem se vec gnarja vn potegnili.
Vixx ::
Slovenian CUP of the best Clans =)
Prijavite se na S.C.o.t.B.C turnir za NASLOV NAJBOLJSEGA CLANA V SLOVENIJI !!!!! (4vs4)
Prijavnice Sprejemamo na mail: vixx.bubanja@gmail.com
Igra se 4vs4, tocno dolocene mape: 16 Clanov ~ 4 mape ~ 1 mapa CARENTAN* 2 mapa BURGUNDY* 3 mapa Downville* 4 mapa TOUJANE*(finale)
Obveščeni boste na dani mail poleg prijavnice ki je boste poslali na mail (vixx.bubanja@gmail.com)
Prosim za cim vecjo udelezitev, kajti zmagovalec bo Razglašen po vseh Slo.Cod2 Forumih za NAJBOLJŠI Clan Slovenije 2010* Zelimo vam veliko srece & mirnih živcev ;) Pozz. Vixx*
Prijavite se na S.C.o.t.B.C turnir za NASLOV NAJBOLJSEGA CLANA V SLOVENIJI !!!!! (4vs4)
Prijavnice Sprejemamo na mail: vixx.bubanja@gmail.com
Igra se 4vs4, tocno dolocene mape: 16 Clanov ~ 4 mape ~ 1 mapa CARENTAN* 2 mapa BURGUNDY* 3 mapa Downville* 4 mapa TOUJANE*(finale)
Obveščeni boste na dani mail poleg prijavnice ki je boste poslali na mail (vixx.bubanja@gmail.com)
Prosim za cim vecjo udelezitev, kajti zmagovalec bo Razglašen po vseh Slo.Cod2 Forumih za NAJBOLJŠI Clan Slovenije 2010* Zelimo vam veliko srece & mirnih živcev ;) Pozz. Vixx*
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 106024 (80853) | Klemzz |
» | Call of Duty gre za med (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 27833 (23432) | slimshady9 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109571 (86369) | mkonci |
⊘ | Call of Duty 2 MultyPlayerOddelek: Igre | 5841 (4044) | Rotaidal |
» | Modern Warfare 2 še vedno podira rekordeOddelek: Novice / Rezultati | 5136 (3368) | CookieTime |