» »

Težave z Bearshare

Težave z Bearshare

Johanes ::

Zdravo, imam en problem:\

Gre za program Bearshare nad katerim sem navdušen kako hitro z neta zadeve dol jemlje.

No in kaj je problem:

Ko dol dobivam free verzijo tega programa. Program shranim na računalnik in ga zaženem za inštalacijo. No zadeva steče, ko se pa kar naenkrat (nekje pri 80 % inštalacije) pokaže okno z naslednjo vsebino:

Windovs nima dostopa do navedene naprave, poti ali datoteke. Morda nimate ustreznih pravic.

Istočasno se odpre tudi okno NOD 32, ki mi pravi, da lahko je ogrožen računalnik in bla, bla, bla....

No ko parkrat tako postopek ponovim, se mi tale program čudežno pojavi že zagnan na računalniku (ikona na namizju), pa program že teče:P

No vendar težav še ni konec;((

No in ko grem dol kaj jemat iz neta mi potem pa program napiše da je Bearshare zaznal napako in da bo izklopljen, bla, bla....in se izklopi.

To naredi čisto kakor ga pikne, všasih vsakih 5 sek ko ja ponovno zaženem, včasih po uri delovanja, tak da nimam pojma kaj ga muči.[:'(

Probal sem že vse živo, izklapljal in deinštaliral NOD 32, spy program, probal sem zadevo namestiti na drugem računalniku - ista pesem.

Kaj pravite, kaj naj naredim da bo programček brezhibno funkcioniral??

Hvala
x
  • spremenilo: bastadu ()

vres.ales ::

aha vreji program. jaz ga mam tui
kaj maš več user accounts naretih na kompu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496647435 (4972) Domini tm
»

NOD32 ali Avast?

Oddelek: Informacijska varnost
368507 (7708) bluefish
»

SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
45072409 (29004) DJ Beat
»

Windows XP home edition in Virus

Oddelek: Operacijski sistemi
171834 (1222) Mare2
»

Trojanski konj

Oddelek: Pomoč in nasveti
214089 (3700) KaiCris

Več podobnih tem