» »

NOD32

NOD32

Mitch ::

Zanima me, če ima kdo (originalno) verzijo antivirusnega programa NOD32 in muga je uspelo namestiti na več osebnih računalnikov. Zanimam se za ta program, a nočem namreč plačevati licence za vsak računalnik, ki ga imam v hiši...

Hvala!
Mitch

MI5Ek- ::

Tebe po mojem zanima, če bi lahko delal update z istim uporabniškim imenom in geslom iz več računalnikov? Druagče pa, če ne misliš plačevat licence za vsak računalnik, licenca pa je samo za en računalnik, pol lahko maš na ostalih računalnikih nelegalno verzijo programa, je isto. Pa še siguren boš lahko, da ti nebojo onesposobili uporabiškega imena in gesla.

Sam me zanima, če bo update iz drugih računalnikov sploh delal? Ker antivirusni brez svežih virusnih podpisov ni kaj dosti vreden...

Hvala!
Mitch

Spajky ::

update napraviš z enim raćunalnikom, pol pa napišes en batch file, ki ti fajl nod32.000 s tistega kompa preko mreže skopira na isto mesto na drugih (pa so updejtani vsi ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

SavoS ::

Dela z vsakega pc-ja.....le poredkoma se zgodi, da z kakšnim pc-jem ne bo šlo posodobiti recimo kakšnega modula, s tem nimam v mislih virusne baze, seveda pa se po kakšnih 2. - 3. urah potem tudi to uredi.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

SkIDiver ::

Dela brez problema. Jz mam nameščenga na cca 20 PC-jih pa dela brez problema na vseh.

Ok, to sem želel slišati. Sem pa ta antivirusni že naročil in upam, da bom z njim zadovoljen...
Hvala vsem za odgovore!

LP, Mitch

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496648708 (6245) Domini tm
»

[fork]Antivirus okus meseca

Oddelek: Programska oprema
272104 (2104) Highlag
»

kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
619758 (8554) fitipaldi
»

antivirus (strani: 1 2 3 )

10711756 (9119) frikihamster
»

Kateri antiviru program in kaj menite o nortonu

392444 (1950) madmitch

Več podobnih tem