Forum » Loža » Izjave tedna
Izjave tedna
Avenger ::
A berete kej Mladino in njene izjave tedna, evo par primerov. Men se zdijo za po tleh povaljat pa crknit smešne, še posebi te s slikcami, par primerov:
"To so intelektualci."
Urednik UROŠ LIPUŠČEK, na TVS, o teroristih.
"Smo nadarjena ekipa, ne pa vrhunska"
Košarkar MARKO MILIC, na tiskovni konferenci, o nadarjenosti.
"Nikoli ne bi spala z obritim neonacijem, ker se mi zdi blazno erotično, da grem lahko fantu s prsti skozi lase!"
TV-urednica MOJCA MAVEC, v Evi, o tem, zakaj ne mara pleškotov.
"Zakaj bi se le prhal, saj bom po nekaj minutah spet ves preznojen."
Košarkar SANI BEČIROVIČ, v Delu, o higieni.
"Ampak ni tako, da bi moral vsak Nepalec enkrat v življenju iti na Mount Everest kot pri nas na Triglav?"
Voditelj MARCEL ŠTEFANČIČ jr., v Studiu City, v pogovoru z nepalskim častnim konzulom.
Ja čist adijo pamet... poglejte si sami...
A je še kje kej tazga? Jaz hočem šeeee!!
"To so intelektualci."
Urednik UROŠ LIPUŠČEK, na TVS, o teroristih.
"Smo nadarjena ekipa, ne pa vrhunska"
Košarkar MARKO MILIC, na tiskovni konferenci, o nadarjenosti.
"Nikoli ne bi spala z obritim neonacijem, ker se mi zdi blazno erotično, da grem lahko fantu s prsti skozi lase!"
TV-urednica MOJCA MAVEC, v Evi, o tem, zakaj ne mara pleškotov.
"Zakaj bi se le prhal, saj bom po nekaj minutah spet ves preznojen."
Košarkar SANI BEČIROVIČ, v Delu, o higieni.
"Ampak ni tako, da bi moral vsak Nepalec enkrat v življenju iti na Mount Everest kot pri nas na Triglav?"
Voditelj MARCEL ŠTEFANČIČ jr., v Studiu City, v pogovoru z nepalskim častnim konzulom.
Ja čist adijo pamet... poglejte si sami...
A je še kje kej tazga? Jaz hočem šeeee!!
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Aggressor ::
Meni se zdi pa ravno prva najbolj posrečena. Okusi so različni.
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo 2019 - odbojka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 13638 (10106) | Drevesce |
» | Slo košarka, Vujačič, Zdovc,... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11371 (8194) | T.A.D.E.J |
» | Gimnazija Bežigrad goes Microsoft (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16998 (10891) | bluefish |
» | union olimpija:žalgiris prenos tekme (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11279 (9380) | primozzzz |
» | SP v košarki (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 19397 (14159) | glinik |