» »

Kam med vikendom zvečer??????

Kam med vikendom zvečer??????

gkovac ::

Tole se mi zdi eno na res na mestu vprašanje... kam hudiča zahajate med vikendi??

Zadnje čase razmišljam, da je povsod totalna tema, muska je povsod ista, v Emonski lahko napoveš 5 komadov za naprej ker itak vsak petek in soboto vrti eno in isto

Emonska klet je nabita do amena, not je vroče k v peklu, okol tebe hod folk k smrdi po švicu, preden prideš iz WC-ja te že spet tišči scat, da prideš do šanka rabiš tolk časa k bi šel v Celje...

Papillon je ista žalost... samo da te po navadi sploh ne spustijo not (še posebi če maš ob sebi 3 tipe k so stari 21 let... kao da so premladi... ženske not te itak ne pogledajo če nimaš pr seb ključev od Mercedesa :)

Oz je tut totalna tema... tja zahajajo ljubljanski playerji k se mojo pokazat kolk so kul in fancy pa sevede morjo prpelat pokazat avtomobile k so si jih sposodil od fotra

Hound Dog ma ful uredu musko, ampak kaj k kolegov ne moreš prepričat, da bi ostal tam

Central brez komentarja... osemnajstletnice z 50-letniki k jih potem sponzorirajo

Hombre in Casa del Papa pa v bistvu sploh ne vem kako izgledata, ker še nisem bil tam...ampak kokr sem slišal ni tam nič boljš kot v Emonski, samo da je mal manj vroče

torej izbira bolj ali manj sux... kaj nam preostane? bit doma za računalnikom pa igrat MAx Payne? Viset na Slo-Techu? It v park pa se ga nasekat do amena? Pojma nimam! Počas mi pa zmanjkuje idej, nekak me pa tut ne mika, da bi bil med vikendom doma...vaši predlogi???

lp, SuLc
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."
  • spremenil: gkovac ()

OrlyTM ::

Hja ... po tem, kar si zapisal, ne boš nikjer zadovojlen. V vsakem lokalu se da najdet kaj, kar ti ne ustreza.

Sicer pa ...

Od Mraka Do Zore ... konec meseca :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Binji ::

V tablizjo ostarijo na pjaco pa biljard:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

DrSergioDJ ::

Hombre je kul, sam je se bl kul, ce dobis mizo :D . Muzka je kul, ambient tud, lih prov mrzlo/vroce...kaj se hoces 8-)
...

Tomi ::

Jaz se zadnje leto držim tega, da grem ven med tednom, ko ni ničesar na faksu ( ponavadi sreda ), in je malo bolj mirno, pa še ponavadi ni tipičnih Ljublančanov ni ( nočem kogarkoli užaliti, samo med tednom je sestava bolj pestra ).
Ko pa grem domov, pa nisem bil zunaj že lep čas, ker se mi sploh ne da, pa ponavadi srečuješ ene in iste ljudi.
Drugače so pa v redu tematski ( žuri faksov ) v Emonski, če pa ni gneče, je pa Companieros ali pa Klub ( na Tržaški ).
metrodusa.blogspot.com

Elemen_T ::

Odvisno.

Včasih mi sede it na pivo v kak bližni lokal....

Ponavadi pa se ga pač zažura na kakem partyju...npr v rožni. Tam so SKOS hudi hudi žuri. Sem spada dobra muzika, "skuliran" folk,...svašta skratka.


Ejla...še neki. Dej Sergio/Primoz a bi se dal zame enga smeškota od unileh dveh gor 8-)

Avenger ::

Kaj pa Galerija, pa Primadona? V slednjem ob petkih rola moj kolega, ki ga skoz prepričujem nej mal zamena MTV-style-100x-slišano-muzko, ampak prav da bi folk prepodu, kar je verjetno res... ali ne? No zdej je oblubu,d a bo enkrat zlasti ob malce zgodnejših urah dajal something completely differend.

Pa s Centralom se ne bi čist strinju. glede 18 letnic pa 50 letnikov... 50 letnikov oziroma starejših nasploh ni baš veliko, če sploh kaj, starejši skoraj stalen gost je pa Tomaž Domicelj, ali nekaj podobnega, s svojo priležnico. 8-)

KazaDelPapa: jah res se tuki bore malo dogaja, dol je zatohlo pa kakšna latino ali pa narodna muzka, gor pa bedna komerciala - DJ time... jupi... Pa nobene dobre bejbe ne gor ne dol. Puncam je pa verjetno všeč Sekjuriti Goran na vratih... eh...

Oza pa ne maram sploh.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Loki ::

jest grem bolj ali manj po soli (pa se to ne vsak dan), drgac tko med vikendom pa nic zaradi slabih moznosti prevoza (do zjutrej nimam bit namena pokonc).
drgac se pa zdej z enmi frendi ze sam ne vem kuk cajta menmo, da bi zacel zahajat v disko, sam do zdej ni blo se nic (lack of prevoz).

tako da... bolj susa.
I left my wallet in El Segundo

R0K ::

jah meni pa ni lih v diskačih fajn (čeprav mi še itak starca ne dovolita velik v njih zahajat) ker mi grem muzka-vroči-keš pičke ful na jetre....najraj grem v kak park....pa tm kej spiješ alpa kr v oštarijo na biljard dva pa je ...

Jebiveter ::

Mah, nasa druzba pa se raje zbere pri enmu doma, ko ta starih ni, pa vsak prinese svojo zbirko mp3jev, 2 litra pijace pa kej za prigriznit pa mamo pol zur! In sploh ni tko slabo! Vsake toko poberemo se koga zraven, da nas je pol zmeraj vec!

Jest ne razumem, zakaj bi se bogu it potot v disko, razkazovat kolko dnarja imajo stari, itd. Se da nardit zur tud brez poziranja!

Pa ve kdo, ce obstaja v sloveniji kao American Way za zurat? Sej veste tko, kot vidis v filmih ala American Pie 2, 10 things i hate about you, ..Tako, da se povabi dosti folka k enmu domov in se potem tam skoraj bajto usuje, se ga folk ubije do amena, ipd. A kdo pozna to?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Elemen_T ::

Jebiveter: Vedi.

Ampak tega je bilo že dovolj....vsaj kar se tiče mene.
Taki žuri so res ponavadi najbolj energični in naspidirani in razbijaški in smejoči in oh in spljoh.
Pa vseeno se ponavadi naveličaš.

SkIDiver ::

Dolenci mamo za take zadeve rešitev. Zidanca pa je:D. Kar nucamo je vse not: vino, šunke, klobase,sam še kruh pa fešta:Dpa muzka seveda, čene pa v kako dobro dolensko gostilno ali bar kjer mamo dost dobrih žensk, ki ne iščejo fante z mercedesi>:D

Jebiveter ta American style je tko k na dolenskem v zidanci. En povab drugi pridemo pa fešta do jutra. Sam da ni spidiranja pa drug in tega

Jebiveter ::

Sej ne, da je mini ta knacin vsec sam me je tko zanimalo, ce obstaja kaj takega v slo. Jest ze iz principa ne podpiram kakernegakoli zadevanja, spidiranja, itd. Je folk dost bl uredum ce se drizi piva, refoska in merlota pa prsuta in ostalega!

BTW: A ima kdo kaj proti, nardim tle v tej temi (da ne odpiram nove brez veze) eno mickeno anketico glede tega, ker imam ravno za nardit eno raziskovalno za sociologijo pa rabim pilota?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Tomi ::

Daj raje naredi novo temo, ker gre za povsem drugačen pristop, tako da je bolje, če imaš svojo temo, pa še bolj pregledno je..
metrodusa.blogspot.com

OrlyTM ::

Diskoteke znajo F.E.J.S.T. presenetit, če so kvalitetne.

Meni recimo ravno pijanke v lokalnih barih, zidanicah, garažah, vikendih ne dišijo več sploh. Vedno en in isti folk, pol pa pit dokler vsi dol ne popadajo .... nope, not my style.

Glasba, ki je predstavljena z kvalitetno opremo ... huh ... to je žur :)

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

gkovac ::

Lokalne žurke so zmeri kul... to nič ne rečem... kitara... neki pijače... še mal muzke in zadeva gre tko kot more it

edin en problem je... najt ženske!!! po navadi k mamo take žurke se na konc koncev vse skupi spremeni v "gay party" in to samo zato, ker al majo kolegi ženske in svoje pripeljejo s sabo (in si z njimi nič ne morš pomagat) al pa žensk i, ker pač noben ne pozna nobene... sux :D

včasih je pa res najbolj žur če nardiš "gay" party in to zanalaš... brez žensk zna bit še bolj zanimivo, še posebej če maš na žurki kolege k so "oženjeni" leta in leta... :D na kratko povedano pa na žurih, ki se jih udeležujem jest kronično primanjkuje žensk!

lp,SuLc
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

sketch ::

Hja...

Jebiveter, glede zidaniškega žuranja v LJ: Obstajata dv bati, ena je lovsak koča za Dolgim Mostom, druga pa bajta enega ŠD tam proti Šmarni gori. Obe lahko najameš in imaš notri žur. Mi smo meli s 4. letniki "hosta party" in je bilo prav fino... čevapi, pywo, didžej, muska... prav fajn.

Drgač pa se splača na študentske žure hodit. Ponedeljek Rožna, torek Papillon, sreda Central, KraKra itak vedno... ob sredah imajo sedja pravniki v Ozu, se mi zdi... drugače pa imamo arhitekti pod faxom katakombe (alias Pri Mariji) kjer se občasno zgodi kakšen fin žur (nazadnje je bilo 70l vina zastonj :D).

Sicer sem pa jaz bolj undergrond persona, tako da imam čisto rad Konzervo4 in subSub...

lp
s.
Adapt and overcome.

Binji ::

Ma ce ga cs zurat ne smes met pick zravn drgaci so vsi sam okuli njih in nej nc zajebancije. Edin ce cs ksno dobt je pa mal drgaci sam zur je zame zajebancija. Tisto en sam doma+pjaca+folk pa itak standard>:D
Smo mi ze take delali da me se zdej glava boli ku se spomnem..
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

18. rojstni dan-help !! (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18239940 (34168) BigWhale
»

Hrvasko morje?

Oddelek: Loža
121089 (970) turkx90
»

Kje, kako ste praznovali 2006?

Oddelek: Loža
462368 (1379) roksonm1
»

ŠTUK.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
553615 (2644) Bakunin
»

Malo reklame za FANFACTORY

Oddelek: Loža
182501 (1954) SasoS

Več podobnih tem