Forum » Pomoč in nasveti » System 99 CPU load?
System 99 CPU load?
Fly.MaCh!nE ::
no mam problem, ža dva dni, mi vake tolk časa zabrejka comp, miške ne morm premikat tipkovnca še dela, sam si nemorm tut kj velik pomagat, dons zju3 se zbudim, kišta se ne odziva (pržgana, sam ohranjevalnik ni hotu zgint) se mal potrudim in pridem noter s tikovnco in pol v task manager, kjer piše System 99 CPU load
ka bi lohk blo narobe?
kišta za 100Mhz navita (plata ne pusti ničesar)
CPU temp: 35°C (aqua)
512 MB ram
9200 grafa
včeri mi je pa sred simulatorja letenja obstal vse skp, glih ko je ate leteu in pol se je ustrašu ko vlek
HELP ME
ka bi lohk blo narobe?
kišta za 100Mhz navita (plata ne pusti ničesar)
CPU temp: 35°C (aqua)
512 MB ram
9200 grafa
včeri mi je pa sred simulatorja letenja obstal vse skp, glih ko je ate leteu in pol se je ustrašu ko vlek
HELP ME
Pyr0Beast ::
Probej odvit, možno da te rami zezajo. Kakšen proc pa maš.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
ja pr ramih sm timinge spremeniu, sam že pred 1 mescu, pa je do zdej delal
proc amd athlon XP 2400+ @ 2100
a bi blo možn premal pomnilnika? ko mi je delu bitcomet, pa zadnje kar je blo na ekranu je napisal, da je dolpotegnal film, okence pa ni zginal
proc amd athlon XP 2400+ @ 2100
a bi blo možn premal pomnilnika? ko mi je delu bitcomet, pa zadnje kar je blo na ekranu je napisal, da je dolpotegnal film, okence pa ni zginal
mal višje sm napisu da mam bitcomet, sam kr velik memorja požre, sam brez njega ne gre
Dr Evil ::
Maš netlimiter vklopljen?Ker pri meni je ta v navezi z bittorentom povzročal 99%cpu.
Lahko,da je tudi kak antivirus ali kaj drugega.Priporočam ti,da si ogledaš spletno stran bitcometa,ker je verjetno ta problem že opisan.
Lahko,da je tudi kak antivirus ali kaj drugega.Priporočam ti,da si ogledaš spletno stran bitcometa,ker je verjetno ta problem že opisan.
pa sj ni 99 cpu nabil pr bitcometu
tm ko je System | SYSTEM | CPU 99
sm pa nadju v tempu neko čudno bat datoteko... notr piše da zaganja nek program... wtf.. sam dj mi že po 13h ni kišta nč ugasnla tk da je OK, zaenkrat
tm ko je System | SYSTEM | CPU 99
sm pa nadju v tempu neko čudno bat datoteko... notr piše da zaganja nek program... wtf.. sam dj mi že po 13h ni kišta nč ugasnla tk da je OK, zaenkrat
nurmaln ::
Men se je to zgodil dvakrat. V obeh primerih sem po 10-14 dni iskal rešitev na netu in v obeh primerih sem na koncu obupal in na novo naložil OS (prvič isti, drugič pa linux in težav ni bilo več)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487962 (38098) | Rias Gremory |
» | Kako naj ponovno naložim xp-je? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5616 (4851) | pilotgirl84 |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15553 (12683) | simnov |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4726 (3334) | jan01 |
» | Kateri firmware uporabiti za router LinkSys WRT54G (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6985 (5058) | plavko61 |