Forum » Pomoč in nasveti » Nujnu Help
Nujnu Help
DarkHand ::
a mi lahko kdo pove kaj naj naredim in kaj je narobe ...
nalozene imam WinXP ... med delom v windowsih se mi VELIKOKRAT zgodi da se comp neha odzivati za 10-30sec ... ali pa kdaj se za dalj casa ... potem pa deluje ponovno normalno ... to zgleda nekako takoo das ustavi miska ... pri lazjih situacijah se pa vse ustavi v opravilni vrstici ne morem na noben program klikniti in nic .. ko pa ponovno zacne normalno delovati se pa vse gumbe na katere sm priotisnil sprozijo ... se pravi se vsi tisti pogrami na katere sm kliknil maksimiraj, odprejo, itd...
naprimer v winampu ko zaplayam 1 komad dela normalno ... potem ko pa dam add .... in dodam nov komad in ga zapayam mi pa zvok vmes se parkrat ustavi nekje 3-7× ... s presledki 5-20sec ali se dalj (takrat ne deluje nic se zgodi podobno kot sm zgoraj opisal za programe...
kaj je narobe ker bom popi**iu dobesedno
nalozene imam WinXP ... med delom v windowsih se mi VELIKOKRAT zgodi da se comp neha odzivati za 10-30sec ... ali pa kdaj se za dalj casa ... potem pa deluje ponovno normalno ... to zgleda nekako takoo das ustavi miska ... pri lazjih situacijah se pa vse ustavi v opravilni vrstici ne morem na noben program klikniti in nic .. ko pa ponovno zacne normalno delovati se pa vse gumbe na katere sm priotisnil sprozijo ... se pravi se vsi tisti pogrami na katere sm kliknil maksimiraj, odprejo, itd...
naprimer v winampu ko zaplayam 1 komad dela normalno ... potem ko pa dam add .... in dodam nov komad in ga zapayam mi pa zvok vmes se parkrat ustavi nekje 3-7× ... s presledki 5-20sec ali se dalj (takrat ne deluje nic se zgodi podobno kot sm zgoraj opisal za programe...
kaj je narobe ker bom popi**iu dobesedno
Tomi ::
Poglej, če nimaš slučajno kakšnih rednih opravil, ki pozročajo te zastoje. Ali pa da ne deluje kakšen AV program, ki tudi zna zaustaviti delo.
metrodusa.blogspot.com
a pa je kaksna moznost da bi bilo to zatikanje zaradi premalo stroma
se pravi da bi bil preslab napajalnik ?
se pravi da bi bil preslab napajalnik ?
hmm mislm da tako kot pravi vecina S-T izgublja na kakovosti ... vcasih ko sm napisal kaksen thread ... je bil odgovor po parih urah mislim ne eden vec odgovorou ... sedaj pa cakam 4 dni od tega je biu sam edn a mate kaksne ideje se a je mozno zaradi napajalnika ker mam u kisti dost stvari?
miranpozar ::
Bolje pozno kot nikoli, pravijo. Sicer pa so se vsi razvadili s tem internetom, da mora biti vse trenutno. Ko sem jaz začel z računalniki ni bilo v (takrat še Jugi) niti rač. revij in sploh ničesar! Hvala komunizmu! In ko so prišle revije, si moral čakati na (morebitni) odgovor na naslednjo številko (mesec dni).
Tvoje zatikanje je lahko posledica marsičesa! Najverjetneje pa so krivi kakšni slabši gonilniki ali nastavitve za APM/ACPI v BIOSu. Lahko pa tudi spor med karticami (PCI sloti in to). Skratka, malce težko bo to pojasnit na razdaljo!
Nastavi si pravilno BIOS, naloži na sveže sistem in nato naloži še najnovejše gonilnike.
Napajalec pa definitivno ni kriv.
Tvoje zatikanje je lahko posledica marsičesa! Najverjetneje pa so krivi kakšni slabši gonilniki ali nastavitve za APM/ACPI v BIOSu. Lahko pa tudi spor med karticami (PCI sloti in to). Skratka, malce težko bo to pojasnit na razdaljo!
Nastavi si pravilno BIOS, naloži na sveže sistem in nato naloži še najnovejše gonilnike.
Napajalec pa definitivno ni kriv.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92726 (947) | sfaljk |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267405 (66997) | Seljak |
» | Prve ranljivosti v Visti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9227 (6455) | borchi |
» | Samo resetiranje.........biosOddelek: Strojna oprema | 1409 (1262) | scythe |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1139) | plizzzzzz |