Forum » Zvok in slika » Zakaj je zvok v redu slika pa prekinja? (VBR v CBR)
Zakaj je zvok v redu slika pa prekinja? (VBR v CBR)
Lady_C ::
Imam en problem in upam da mi lahko kdo tukaj pomaga.
Podnapise pecem z Virtual Dubom in nisem nikoli imela nobenih problemov. Zdaj pa mi vsakic ko odprem bilokateri film napise da je zvok v filmu VBR in da ga bo prepisalo v CBR ali nekaj takega...in ko zapecem podnapise je na racunalniku ok, na dvdju pa prekinjata slika in zvok. Ce zvok shranim kot wav in ga na novo dam v film, ali pa ce grem audio compression in nastavim mp3 kodek na 128 kbps in posnamem film, pa je zvok ok in slika prekinja...
kaj naj naredim? HELP!!!
Mislim, da sem mogla nekaj zbrisat, ker mi prej nikoli audio kodeki niso delali problemov in mi je Virtual Dub odprl vsak film.
Obstaja mogoce kak program ki spremeni zvok iz VBR v CBR?
Podnapise pecem z Virtual Dubom in nisem nikoli imela nobenih problemov. Zdaj pa mi vsakic ko odprem bilokateri film napise da je zvok v filmu VBR in da ga bo prepisalo v CBR ali nekaj takega...in ko zapecem podnapise je na racunalniku ok, na dvdju pa prekinjata slika in zvok. Ce zvok shranim kot wav in ga na novo dam v film, ali pa ce grem audio compression in nastavim mp3 kodek na 128 kbps in posnamem film, pa je zvok ok in slika prekinja...
kaj naj naredim? HELP!!!
Mislim, da sem mogla nekaj zbrisat, ker mi prej nikoli audio kodeki niso delali problemov in mi je Virtual Dub odprl vsak film.
Obstaja mogoce kak program ki spremeni zvok iz VBR v CBR?
CaqKa ::
če sem v eni izmed prejšnih tem prav zasledil potem morš naredit sledeče..
ko se pojavi ono okno z gnjavljenjem za vbr cbr.. mu ne klikneš ok.. ampak v zgornjem desnem kotu klikneš na x (da se zapre) pol bi naj blo kul.
ko se pojavi ono okno z gnjavljenjem za vbr cbr.. mu ne klikneš ok.. ampak v zgornjem desnem kotu klikneš na x (da se zapre) pol bi naj blo kul.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24395 (11471) | Alessio983 |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28452 (7888) | LexLuthor |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7861 (5594) | dzinks63 |
» | AC3 -> MP3 problemOddelek: Zvok in slika | 1660 (1453) | log2 |
» | Codec za Terminator3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1749 (1367) | SasoS |