» »

Burning dvd - pomoč prosim

Burning dvd - pomoč prosim

airmiki50 ::

Lep pozdrav...

Imam eno vprašanje?

Zadnjih par dni ne morm normalno zapečt dvdja... Imam nec 3500 burner, uporabljam nerota, vse mi lepo zapeče, ne javi nobene napake, vendar ko pogledam kaj je potem na dvd, nč ni gor! Kot da bi bil prazen dvd?!

Zamenjal sem že tri vrste praznih dvdjev, hitrost sm mel naštimano od 2x do 8x, probal sem še z enim drugim software-om, pa zmeraj isto... Zapečenga dvdja mi moj dvd ne zazna!

Prosm pomoč!

Hvala lepa...
  • polepsal: Primoz ()

bastadu ::

Vem da je butasta, sam vseeno bom vprašal: Maš mogoče vključeno simulacijo zapisovanja?

Ne, nimam vklopljeno tega...

Pa še to... CDje mi peče normalno, DVDje pa ne... Sm pa probal že z Verbatim + in -, SmurtBuy + in -, pa povsod isto... Cca. 15 DVDjev sm skuru... Si morm DVD - RW čimprej nabavt...

ChraseR ::

hmm, a ti ta nec ne dela odkar si ga dubu, al ti je kar naenkrat začel tko delovat ? Ja pa probi kak dvd zapečt z simulacijo .... pa probi še z kakim drugim programom zapečt.

Jan987 ::

ej jest tud nameravam kupit tega nece pa me zanika s kakšno hitrostjo zapisuje cd-je

Ta NEC mi je kr naenkrat začel tko delovat...

Se bom mal poigral s simulacijo, pa z DVD-RWjem, pa povem rezultate...

Situacija je taka... 2 CDja, ki sem ju doma zapekel in jih ni zaznal (+ni javil napake pri burningu) sem odnesel v sluzbo in DELATA normalno (vse lepo zazna)... Torej, pri meni doma NEC3500 zapece normalno, zatem pa ne more prebrati...

Kaj to pomeni, da je DVD pekac zanic, a branje in pisanje sta neodvisni zadevi pri pekacih??

Na servisu so mi rekl naj update-am firmware in sm ga... Zatem mi je zacel javljat naslednjo napako:

dvd

Zdej pa mal dela, mal ne... Kr neki...

A ga nesem na servis? ... Je v garanciji se en mesec...

Jan987 ::

ja dej da cel mkomp ke nes pa nej ti oni to naredijo da bo delal. Ker drugač te bodo samo vlekl do konca garancije!

Sam da povem, da sem danes na servisu (JAE) dobil nov pekač namesto unga... Dal so mi novga in DELA!!!! Yeaaa!!!! ;)

Hvala vsem za pomoč...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496102995 (27504) nuclear
»

Kvaliteten S-ATA pekač (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
924356 (3831) k4vz0024
»

Kater Dual DVD zapisovalec od nastetih?

372500 (1861) Gronder

NEC 3500 ali PIONEER 108 ?