Forum » Pomoč in nasveti » težava pri snemanju govora v wav datoteko
težava pri snemanju govora v wav datoteko
rajsnedl ::
Lep pozdrav vsem
Pri snemanju govora v datoteko wav s programom RecAll se mi je pripetila neka nečednost. Srednjega dela datoteke (takole 80%) se pri predvajanju ne sliši. Slišita se samo prvi in zadnji del posnetega. Snemanje sem kakih dvakrat ustavil in ponovno nadaljeval. Nastavitev programa vmes nekako nisem spreminjal.
Težava je v tem, da je ta zvočni zapis zame velikega pomena. Obstaja kakšen način, kako bi izgubljeni del ponovno obudil?
Pri snemanju govora v datoteko wav s programom RecAll se mi je pripetila neka nečednost. Srednjega dela datoteke (takole 80%) se pri predvajanju ne sliši. Slišita se samo prvi in zadnji del posnetega. Snemanje sem kakih dvakrat ustavil in ponovno nadaljeval. Nastavitev programa vmes nekako nisem spreminjal.
Težava je v tem, da je ta zvočni zapis zame velikega pomena. Obstaja kakšen način, kako bi izgubljeni del ponovno obudil?
- spremenil: rajsnedl ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13334 (7549) | bizi72 |
» | IPTV klient (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 32791 (14241) | ToniT |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2603 (2239) | opeter |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2487 (2064) | |ke |
» | Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkamiOddelek: Programska oprema | 1834 (1561) | valterz |