Forum » Pomoč in nasveti » Kriptirane datoteke
Kriptirane datoteke
Death Paladin ::
Lep pozdrav
Pred reinstalacijo windowsev sem imel kriptirane datoteke in sedaj ko je sistem na novo gor, nimam vec dostopa do njih (jih ne morem uporabljat). Pasword sem dal isti kot je bil kriptirni. Certifikata nimam shranjenega nikjer. Prosim za pomoc
Pred reinstalacijo windowsev sem imel kriptirane datoteke in sedaj ko je sistem na novo gor, nimam vec dostopa do njih (jih ne morem uporabljat). Pasword sem dal isti kot je bil kriptirni. Certifikata nimam shranjenega nikjer. Prosim za pomoc
Death Paladin ::
Kaj pa dejstvo, da mam original eno datoteko, ki je nekriptirana in enako, ki je kriptirana nic ne pomaga ? Da bi se dal kljuc najdit ?
ok sej vem da je sh1 funkcija in RSA algoritem, ampak vseeno ce ma kdo kaksne izkusnje
ok sej vem da je sh1 funkcija in RSA algoritem, ampak vseeno ce ma kdo kaksne izkusnje
tx-z ::
Moj predlog glede tega za v prihodnost je, da uporablaš druge programe kot so od windowsov...osebno ti priporočam Utimaco... SafeGuard PrivateCrypto je zastonj za osebno uporabo...
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1352 (1118) | boris22 |
» | BIOS - Asus x55aOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (876) | free_k_shot |
» | Trdi disk - zaklepOddelek: Kaj kupiti | 1876 (1521) | fosil |
» | Izšel TrueCrypt 6.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10328 (5102) | kitara8 |
» | [Fork] Resničnost: Internetni kriminal aka Varnost sistemov aka Restavracija na koncuOddelek: Informacijska varnost | 1878 (1495) | jype |