Forum » Operacijski sistemi » linux&windows
linux&windows
crazyatos ::
Jaz sem si pa zamislil da bi fural winse in linuxe vsakega na svoji particiji, bom pa to prvič počel in me zanimajo vaše izkušnje, nasveti, mnenja, ...
npr. kolk velika naj bo particija, ali lahko ogrožim winse z namestitvijo lin, ali je namestitev lin tako preprosta kot pri winsih, ali bodo lin zaznal particije, ki sem jih že prej naredil z vinsi ...
thnx
npr. kolk velika naj bo particija, ali lahko ogrožim winse z namestitvijo lin, ali je namestitev lin tako preprosta kot pri winsih, ali bodo lin zaznal particije, ki sem jih že prej naredil z vinsi ...
thnx
crazyatos
civic_ ::
za slackware vem da prepozna windows particijo
jaz sem tudi nekaj časa imel oba sistema ampak se ne obnese. naletiš v linux-u na problem in namesto da ga rešiš delaš v winsih. tako da imamm sedaj le linux
jaz sem tudi nekaj časa imel oba sistema ampak se ne obnese. naletiš v linux-u na problem in namesto da ga rešiš delaš v winsih. tako da imamm sedaj le linux
BigWhale ::
Ce si 'tajnica' potem itak ne bos sam instaliral, ce pa nisi, pa malo po slo-techu pobrskaj, bos nasel odgovore na vsa vprasanja.
Ce si bos pa pobrisal Win particijo, pa nikar ne krivi distribucije, ce si samo next, next, next klikal... ;)
Ce si bos pa pobrisal Win particijo, pa nikar ne krivi distribucije, ce si samo next, next, next klikal... ;)
Spartak ::
Vsi linuxi prepoznajo windows particijo. Kakršnakoli že je. A je kdo že probal uporabljat fdisk v linuxu? Samo zaženi ga in probaj spremenit tip particije ali pa daj izpis vseh vrst particij. Ti garantiram, da winsi za toliko particij še slišali niso, kaj šele, da bi z njih brali/pisali.
I got my mind made
I gotta be that rich mothafucka
Set it up so my grandkids don't suffer
poweroff ::
Jaz uporabljma Ubuntu linux. Super zadeva. Windows particije sam zazna in nastavi zagonski menu, kjer izbereš ali hočeš bootati v winse ali v Linux, pa tudi sicer je inštalacija Ubuntuja v stilu next, next, next. Dela pa vse kot je treba. Pol ure, pa imaš delujoč sistem gor.
Super zadeva, delajo tudi USB ključi, fotaparat, zvok, vse skratka. Pa še www.ubuntuguide.com si preberi (ene 3 strani teksta).
Good way to start.
Super zadeva, delajo tudi USB ključi, fotaparat, zvok, vse skratka. Pa še www.ubuntuguide.com si preberi (ene 3 strani teksta).
Good way to start.
sudo poweroff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OS flame wars (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 11857 (7180) | MrStein |
» | Za 30 dni na Ubuntu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 20368 (14370) | Looney |
» | Windowa XP------Windows ME for........Oddelek: Operacijski sistemi | 1258 (1052) | yerow |
» | Novell in Mandrakesoft odgovarjata Ballmerju (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5731 (5731) | SXR |
» | VMWARE za windowsOddelek: Programska oprema | 1537 (1413) | raufnk |