Forum » Pomoč in nasveti » Selitev iz IDE na Raid ??
Selitev iz IDE na Raid ??
All ::
Omislu sm si raid...samo sedaj pa ne morem uspešno preselt obsroječe particije na novo raid. ob zagonu mi izpiše da iz diska ne more brati :-(..so pa v sistemu vsi gonilniki za raid krmilnik saj sm že prej meu HDD priključen na krmilnik, sam s tem da je biu sam en disk......Z max blastorjom gre kopiranje....use datoteke so gor..sam zagon nekak ne spele..nebi pa rad na nov sistema postaulu pa use tisoč programov zreven :-(...z ranish boot cd-jem pa niti ne morem delat..da bi še z kašnim orodjem od tam probu...(ne naloži gonilnikov od cd-ja...pa zašteka).
mal opisa sistema če bo komu kej pomagal.
MB Asus p4p800DLX
HDD 1x mator 160 G, 2x Maxtor 80 G (Raid 0)
Raid kontroler na plošči VIA VT 64..
pa še uprašanje okol performance raid polja...ja tole normalno ?..al via krmilniki niso glih najbolši?
mal opisa sistema če bo komu kej pomagal.
MB Asus p4p800DLX
HDD 1x mator 160 G, 2x Maxtor 80 G (Raid 0)
Raid kontroler na plošči VIA VT 64..
pa še uprašanje okol performance raid polja...ja tole normalno ?..al via krmilniki niso glih najbolši?
All ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 4 … 44 45 46 47 )Oddelek: Strojna oprema | 599862 (57262) | hariscorale |
» | Caviar Black umira (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7762 (5898) | filip007 |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2305) | skurjenc |
» | new HDDOddelek: Strojna oprema | 1591 (1169) | Jan987 |
» | 2xMaxtor 120GB(2MB) v RAID-0 *Nooro*! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 14277 (9881) | matrix2 |