Forum » Pomoč in nasveti » brisanje iz zasciteni map
brisanje iz zasciteni map
zavger ::
Lep pozdrav
Nikakor ne morem ocistiti os.
1. zelo zelo dolgo mi nalaga pozdravno okno winxp.
2. obcasno vcasih pogosteje mi javla da so neki trojaneji noter v "System Volumen Information"
- niimam pojma kak bi lahk dostopal do tja.
Imam naslednjo konfiguracijo
hardware
p4 2400, 512 mb rama
software
win xp + sp2
f-prot
microsoft aniSpyware
Regiser Mechanic
In se nekaj
Sele pred casom sem nanovo nalozil os, f- prot mi nenajde nic ko dam ondemand scaning
vseeno pa mi javlja sporocilo, ki sem ga navedel zgoraaj
Ce ne kaj druga mi sej povejte
ce obstaja kak orentacijski dokument ali kaj podobnega za "ročno pucanje diska "
help me
Nikakor ne morem ocistiti os.
1. zelo zelo dolgo mi nalaga pozdravno okno winxp.
2. obcasno vcasih pogosteje mi javla da so neki trojaneji noter v "System Volumen Information"
- niimam pojma kak bi lahk dostopal do tja.
Imam naslednjo konfiguracijo
hardware
p4 2400, 512 mb rama
software
win xp + sp2
f-prot
microsoft aniSpyware
Regiser Mechanic
In se nekaj
Sele pred casom sem nanovo nalozil os, f- prot mi nenajde nic ko dam ondemand scaning
vseeno pa mi javlja sporocilo, ki sem ga navedel zgoraaj
Ce ne kaj druga mi sej povejte
ce obstaja kak orentacijski dokument ali kaj podobnega za "ročno pucanje diska "
help me
zavger
Gwanaroth ::
System volume information je skrita mapa.
u
Omogoci prikaz skritih map v explorerju [ Tools - Folder Options - View - Show hidden files and folders ] ter nato rocno zbrisi file ki ti ga najde fprot.
Ce ne gre, saj ves, pravilo winsev -> format.
u
Omogoci prikaz skritih map v explorerju [ Tools - Folder Options - View - Show hidden files and folders ] ter nato rocno zbrisi file ki ti ga najde fprot.
Ce ne gre, saj ves, pravilo winsev -> format.
Lights often keep secret hypnosis..
ej to sem vse naredu se cene mape sploh videt nemors
ampak nimam dostopa do nje ne v raziskovalcu ne v cmd ne v varnem nacinu.
ampak nimam dostopa do nje ne v raziskovalcu ne v cmd ne v varnem nacinu.
zavger
imam enak dostop kot admin
Pa tudi sem sel v varni zagon in sem se prijavil kot admin pa je ista peseam "no acces"
Pa tudi sem sel v varni zagon in sem se prijavil kot admin pa je ista peseam "no acces"
zavger
boych ::
Sys vol inf mapa ma po defaultu nastavljeno, da lahko samo system dostopa do nje.
Desna uha miške na mapo ->sharing in security-> in si pod securyti dodaj svoj account, potem boš lahko delal z to mapo kar boš hotel!
Desna uha miške na mapo ->sharing in security-> in si pod securyti dodaj svoj account, potem boš lahko delal z to mapo kar boš hotel!
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konfiguracija Synology NAS-aOddelek: Omrežja in internet | 1103 (948) | Netrunner |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1661 (1508) | Cold1 |
» | Okupiran ssd diskOddelek: Strojna oprema | 1744 (1049) | pbrgle1 |
» | Ne morem ponovno naložiti ChromaOddelek: Programska oprema | 1854 (1683) | borovec |
» | brisanje praznih mapOddelek: Programska oprema | 3474 (3083) | Cold1 |