» »

nvidia firewall

nvidia firewall

minime ::

Zanima kako se vam obnese firewall ki je na nforce 4 čipu.Kolk semm bral je hardwerski.

Pyr0Beast ::

Vseeno imam raje kakšne softwarske rešitve, čeprav je tole kar dobra stvar. Ne jamčim pa 100% zaščite.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

modelno1 ::

jst ga mam izkloplenga ker se z mulo ne marata >:D . drgač je pa ok, i guess.

Odyn ::

Jaz sem po pravici povedano razočaran nad njim. Ultra verzijo matične plošče (gigabyte K8NU-sli) verzijo sem kupil ravno zaradi tega firewalla (programski znajo zelo ubiti CPU), ampak zaradi njega sem že večkrat dobil blue screen of death (nvtcp.sys je pa krivec). Ravno zaradi tega sem pogledal na forum, pa sem videl tvoj post. Upam, da bojo probleme lahko odpravili z gonilniki.
Izgleda, da se res ne marata z mulo, ampak zadeva mi crasha odkar se mi je posrečilo forwardati porte na to mašino (z LowID dela bp).

Odyn ::

Update: našel sem nastavitev za ActiveArmor (hardwarsko filtriranje), ki omogoča, da se za posamezne programe nastavi, ali jih naj obdeluje CPU ali čip. Tako sem rešil tudi težave z mulo (ter z ostalimi programi, ki bi lahko povzročali probleme). Ko bodo pa izdali gonilnike, kjer bo težava odpravljena, pa bom lahko izkoristil funkcijo v poponosti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558426162 (9446) Freakylion
»

težave z mulo

Oddelek: Programska oprema
151343 (1343) toblak
»

Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrent

Oddelek: Kaj kupiti
413760 (2482) pujsek_
»

Wireless router ali AP?