Forum » Strojna oprema » nvidia firewall
nvidia firewall
Pyr0Beast ::
Vseeno imam raje kakšne softwarske rešitve, čeprav je tole kar dobra stvar. Ne jamčim pa 100% zaščite.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Odyn ::
Jaz sem po pravici povedano razočaran nad njim. Ultra verzijo matične plošče (gigabyte K8NU-sli) verzijo sem kupil ravno zaradi tega firewalla (programski znajo zelo ubiti CPU), ampak zaradi njega sem že večkrat dobil blue screen of death (nvtcp.sys je pa krivec). Ravno zaradi tega sem pogledal na forum, pa sem videl tvoj post. Upam, da bojo probleme lahko odpravili z gonilniki.
Izgleda, da se res ne marata z mulo, ampak zadeva mi crasha odkar se mi je posrečilo forwardati porte na to mašino (z LowID dela bp).
Izgleda, da se res ne marata z mulo, ampak zadeva mi crasha odkar se mi je posrečilo forwardati porte na to mašino (z LowID dela bp).
Odyn ::
Update: našel sem nastavitev za ActiveArmor (hardwarsko filtriranje), ki omogoča, da se za posamezne programe nastavi, ali jih naj obdeluje CPU ali čip. Tako sem rešil tudi težave z mulo (ter z ostalimi programi, ki bi lahko povzročali probleme). Ko bodo pa izdali gonilnike, kjer bo težava odpravljena, pa bom lahko izkoristil funkcijo v poponosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426162 (9446) | Freakylion |
» | težave z muloOddelek: Programska oprema | 1343 (1343) | toblak |
» | Ruter, ki je uporeben tudi za P2P in torrentOddelek: Kaj kupiti | 3760 (2482) | pujsek_ |
» | Wireless router ali AP?Oddelek: Omrežja in internet | 2042 (1878) | pujsek_ |
» | Duke3d, potrebujem delujoč cfg fileOddelek: Igre | 1038 (926) | suntrace1 |