» »

Upgradal sem WIn xp - in PC se mi upočasni in dobi napake

Upgradal sem WIn xp - in PC se mi upočasni in dobi napake

Učimse ::

po pol leta sem prinesu PC h kolegu ki ma hitr net da malo upgradam.

in valda najprej dam win xp upgrade-standard

pobere mi dol in pol instaliram vse kar je manjkalo oz. vse kar je pisalo.

restartam PC - in nato mi računalnik ful neki melje pocasi.

in celo ko sem hotu dat F3- za find files and folders- vidim da se mi to sploh nič ne odpre, vse je samo plavo - izgleda kot da bi čakalo da se naloži, ma ni nič. je šla ta funkcija po gobe.

Zakaj to?
kaj ni kao WIn XP update varen in siguren--> sploh pa koristen. zdej mi dela slabše ko prej.

Zakaj to?
in
Kako naj to popravim?

hvala :) :)

Učimse ::

siguren sem da se je še komu to zgodilo oz. da bi mi znal kašno pametno povedat.

takko da bi prosil če se mi lahko kdo posveti.

pa še eno vpr. če bi jz dal zdej se enkrat win update-iz cdja , bi mogu pol dat e enkrat uni exprees instal upgrade iz neta??

najbolj pa be še vedno muči napaka-ki ne morem uporabljati searcha v explorerju!!!

help!

Microsoft ::

Zlo nejasno. Prvic slisim, da bi naredil upgrade iz interenta.:\

Tako da, tocno se razjasni, kaj si prej imel, kaj si naredil in kaj imas sedaj, pa bo mogoce kdo se celo razumel.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

darkydarker ::

format c =)
turk

BigWhale ::

Ce nimas debiana ali pa gentooja, potem nikarte delat upgrade-a ;)

Sami ::

Lahko, da si naložil SP2, ki je crap. Vse mašine, ki sem jih videl da imajo SP2 so delovale počasi, jaz sem ga takoj odstranil.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Tear_DR0P ::

sami, to kar ti govoriš je bullshit, če bi blo z SP2 kej narobe, bi ga vsaj umaknal iz prometa, če ne že vsaj popravl. ne smetit tem in ne zavajaj ljudi, da je uporaba SP2 škodljiva.

je pa treba znat določene reči pravilno nastavit, imet legalno programsko opremo in tisto pravilno nameščeno, poleg tega je potrebno imet očiščen register, preden greš nameščat SP2. priporočljivo je spucat disk starih podatkov, ga defragmentirat, dat čez vse vzdrževalne postopke vglavnem, pa ni problema.

učimse, ti morš pa tole res bolj pojasnat, če želiš kake dobre informacije iz tega kar si napisal ni nobenmu jasno, kaj je blo prej, kaj si ti naredu in kaj je sedaj.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

tecumseh ::

The way I see it je tako: mozno je, da si fasal z neta kaksnega crva oz. podobno nesnago. Najbrz nisi imel firewalla, kajne? Poskusi zagnati sistem v "Safe mode", da vidis kaj se zgodi tam. Ce je situacija kriticna je ponavadi najbolje odsraufat disk in ga nesti k nekomu, kjer se lahko boota drug disk in iz njega popuca okuzenega.
Druga stvar je pa kaksen konflikt ali kajvem, kaksen podivjani proces, ki bremza vse skupaj. Takoj ko prides v Winse stisni ctrl+alt+del in pocakaj da se odpre Task Manager. Tam bos lahko najbrz videl, kaj pozre toliko sistemskih sredstev in tisti proces ubil.
In da, ce si imel "razstelan" sistem je mozno, da sp2 povzroca kaksne konflikte.

Search v explorerju? Wtf? Uporabljaj Total Commander.

Vikking ::

Lahko, da si naložil SP2, ki je crap. Vse mašine, ki sem jih videl da imajo SP2 so delovale počasi, jaz sem ga takoj odstranil.

Na vseh mašinah na katerih tečejo xp-ji (5 mašin, ki ima vsaka drugačno strojno opremo, na 3 so proffesional na 2 home edition) imajo sp2 in zadnje kritične popravke in lahko rečem da delajo mašine brez problemov, sistem ne dela počasneje, moram reči da dela vse tako kot mora. Tako da nevem kaj se ti je zgodilo.

Myth ::

Glede SP2 imate drugo temo. In čist na kratko, izkušnje variirajo od vsakega sistema in programske opreme. Toliko o tem.

en LP in BZ

Učimse, verjetno misliš WindowsUpdate stran, da si torej posodobil Windowse z popravki. Možno, da si medtem staknil tudi virus. Sploh če si kaj klikal po netu. Jaz svetujem kot že nekdo prej. Varni zagon pa spuči vso nesnago. ;)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 22. oktobra (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
9310545 (7445) Tina_
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49247445 (21122) R33D3M33R
»

XP SP2 spet buri duhove (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
678499 (6296) Keyser Soze
»

Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )

778157 (8157) darkolord
»

Windows XP Service Pack 2 Reloaded (strani: 1 2 )

718030 (8030) Vlady

Več podobnih tem