Forum » Strojna oprema » Logitech Z-560 29,9k sit
Logitech Z-560 29,9k sit
Reloaded ::
Aja, pa še to. Kako se kaj obnesejo v igrah kot je need for speed , far cry in pa half-life 2?
Je manjkanje centra zelo opazno pri glasbi in igrah, saj za filme vem, da ni najboljše brez centra. Lastnike prosim za nekaj pojasnil in mnenj. CIAO
Je manjkanje centra zelo opazno pri glasbi in igrah, saj za filme vem, da ni najboljše brez centra. Lastnike prosim za nekaj pojasnil in mnenj. CIAO
Reloaded!!!
Hvala.
Pa je velika razlika, ali ne? In kako se priklopijo na zvočno kartico, 2 vtiča ali en (po moje prednji in zadnji, torej dva). Mislim, pa da jih ima še funtech.
CIAO
Pa je velika razlika, ali ne? In kako se priklopijo na zvočno kartico, 2 vtiča ali en (po moje prednji in zadnji, torej dva). Mislim, pa da jih ima še funtech.
CIAO
Reloaded!!!
OK. Sedaj sem že 99% prepričan v nakup (če še jih bom dobil).
Zanima me le še zvok v igrah z podporo 5.1, po moje ni velike razlike, ker vlogo centra prevzameta sprednja zvočnika, NAprimer v doom 3, če je kdo igral ali ve kaj o tem, naj napiše svoje mnenje. (drugače pač nabaviom geniuasa SW5.1)!
CIAO
Zanima me le še zvok v igrah z podporo 5.1, po moje ni velike razlike, ker vlogo centra prevzameta sprednja zvočnika, NAprimer v doom 3, če je kdo igral ali ve kaj o tem, naj napiše svoje mnenje. (drugače pač nabaviom geniuasa SW5.1)!
CIAO
Reloaded!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27644 (14900) | psytoma |
» | Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8955 (7615) | Clone |
» | Kir zvočni sistem naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2175 (1633) | twingosport |
» | Katere zvočnikeOddelek: Kaj kupiti | 2367 (1664) | boštjan |
» | genius sw 5.1 home theatre (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4350 (3734) | jest10 |