» »

Logitech Z-560 29,9k sit

Logitech Z-560 29,9k sit

«
1
2

msms ::

  • zaklenilo: OwcA ()

mchaber ::

Ja?
.

bond007 ::

Pomojem je mislil, da so poceni.. Da za 30k sit dobiš res orng zvočnike, ki so pred kratkim stali okrog 70 jurjev.
tukaj se jih dobi še ceneje BTW . Samo kodo za popust je treba vnesti ;)

bastadu ::

Sem imel te zvočnike (sedaj imam Z-5500) in morem reč, da za tak denar pomoje nimaš kaj študirat, ker zadeva še vedno zlo seka:\

msms ::

Ja to sem mislu da so poceni. Pred kratkim so bili kr dragi, res pa je da so 4.1 sistem.

kopriwa ::

zakon, upam da nabavim kmalu

RC14 ::

bastadu in ostali ki imate te zvočnike dejte prosim povedat kako se ti zvočniki obnesejo v filmih, saj nimajo centra.
Kako je potem z prostorskim zvokom pri teh zvočnikih??
Rad bi jih kupil predvsem za poslušanje glasbe in gledanje filmov, pa tudi za igre (ampak pri igrah ne potrebujem takšno moč). Sedaj imam logitech Z-640 5.1, pa bi kupil tele.

Lp

bastadu ::

V filmih nisem imel nikakršnih težav. V primeru AC3 zvoka sem v AC3filter-ju nastavil na 4.1 zvok, in je potem center razdelilo na sprednja 2 zvočnika. Ima pa ta sistem samo 2 stereo vhoda in nima extra vhoda za subwoofer (niso čistokrvni x.1 sistem), tako da se bas reprudocira s pomočjo kretnice, ki pelje nizke frekvence na woofer...:\ Skratka jaz sem dal za njih slabih 70kSIT 3,5 leta nazaj (to je bila takrat zelo ugodna cena, toliko so stali še ne dolgo nazaj), pa mi ni nikoli žal...:\

RC14 ::

bastadu: Hvala za odgovor.

Cena se mi zdi neverjetno nizka, cenejši so od Z-2200 (2.1), res smešna cena. Se še odločam, če bi prodal svoje Z640 in kupil te ali ne?? Vem da so dosti močnejši od mojih, sam mogoče me mal bega ta 4.1 .Mogoče tvoj predlog?

če nima extra vhoda za subwoofer kje se poznajo slabosti, če se sploh kje?


Lp

bastadu ::

če nima extra vhoda za subwoofer kje se poznajo slabosti, če se sploh kje?
Pomoje navaden uporabnik ne bo slišal razlike... Gre samo zato, da nizke frekvence niso tako strogo določene kot pri x.1 sistemi, ki ima svoj kanal za subwoofer.... Če imaš možnost, jih pojdi pred nakupom poslušat in garantiram ti da te bodo prevzeli... Sedaj pri Z-5500 ne opazim nekega ful boljšega zvoka od z-560, le kolikor imajo z-5500 čistokrvno podporo 5.1 DD in DTS zvoku...

para-site ::

Zdej jih bom zmontiral skupaj, pa da vidimo, če se bo kaj podrlo v bližini:D

Zgodovina sprememb…

boris22 ::

Eni pa ste res smešni.Ne vem kaj sploh čakate na to priložnost.Jaz imam z 560 in z 5500 in sploh ni neke bistvene razlike.Ta cena je res smešno nizka.Če povem po pravici sploh ne vem kako je to možno da dajo po taki ceni.In kaj če so 4.1, sej sploh ne boš slišal razlike med 5.1 in 4.1 ,Z 640 se skrijejo proti z 560.71 w proti 400 w.

para-site ::

Se strinjam, to je res smešna cena za take zvočnike, še posebi zdej, ko sem jih probal...8-O

Rousseau ::

Jaz sem jih šel kupit, in res SEKAJO!! Kvaliteten zvok, močni, da streho privzdiguje, skratka za tako malo denarja... se jih resno splača.
Bodi Sonček!˛\|/¸
Bodi Sonček! - o -
Bodi Sonček!´/|\`

MEDENA ::

še mi smo dobil :) isto 29900 :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MEDENA ()

bond007 ::

V spletni trgovini še jurja ceneje... koliko pa pride kej dostava pri comtronu za to vrednost 30k sit?

Kitty ::

Dej Bond, ne klati neumnosti... cena je povsod enaka.. Če nimaš dnarja, si jih pač ne boš kupil.

bond007 ::

Smo mal nervozni ane! Itak mam dnar.. jih bom tut kupil ! Cena ni povsod enaka.. ampak se teb zdi enaka:\ (comtron ima najnižjo ceno! ... spletna cena + dostava zastonj - ker je nakup nad 20k sit) - prihraniš več ko jurja :) Pač eni radi mal pršparamo .. pa četudi samo jurja.

evo mucek neuki

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bond007 ()

para-site ::

Zelo močno dvomim, da ti bodo 21 kg težke zvočnike poslali zastonj.
Mislim, da tole njihovo splošno pravilo brezplačne dostave nad 20.000sit v tem primeru odpade.
Za tako težke pošiljke plačaš okoli 2500-3000sit dostave, odvisno od podjetja. Če to prišteješ, potem nisi nič prišparal. V tem primeru te pride dražje za 1500-2000sit. Kje je zdaj računica?

bastadu ::

para-site: ne govorit o stvareh o katerih nimaš pojma... Kako si potem razlagaš, da ima večina spletnih trgovin isto ceno pošiljanja ne glede na težo paketa? Po tvojem bi moral za poštnino monitorja ali pa v tem primeru zvočnikov plačat dosti več kot pa za npr. CD-RW enoto... Skratka če piše na strani, da nad vrednostjo 20kSIT pošlejo zastonj, potem tako tudi je in mora biti, drugače je to zavajanje stranke...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bastadu ()

bond007 ::

Si 100%, da je tako kot ti praviš? ker na njihovi strani izrecno piše, da so nakupi nad 20k sit imajo BREZPLAČNO dostavo ( z velikimi črkami) Poleg tega je tudi na računu postavka dostava označena z:

Dostavni stroški (z DDV): 0,00 SIT

MEDENA ::

sam 21kg je res malo huda no...to je ene 3000 SIT .....kje je profit potem ? Ga ni.....

Kitty ::

bastadu, zdej pa ti govoriš neumnosti. Si prepričan, da je res tako? Imaš pred sabo cenike pošiljanja večine naših spletnih trgovin? Prepričaj se o svojih besedah, prej kot kaj napišeš. Poštnine so odvisne od teže. Verjemi ali ne. Plačaš jo pa tako ali drugače, kar upam, da ti je jasno.

bond - ja, prav imaš.

bond007 ::

Jst bi šel drgač z avtom po njih... kakih 5 km od mene je comtron. Al pa bi se zmenil.. da sem naročil preko interneta.. in da bi jih sam dvignil . Sam se mi zdi, da se to tko ne da;(

Kitty ::

Bond, že tako so ful poceni, ne stiskat zdej še tega jurja. :D

para-site ::

Mislim, da bo tale detektivček tolko cajta računal, kako bo prišparal drobiž, da mu bodo vse prodali, potem pa ne bo imel zvočnikov :D
Resno pa me zanima, kateri prodajalci imajo dejansko zvočnike na zalogi???

Kitty ::

@para-site :D :D :D

Še res je...

bastadu ::

kitty: Potem še verjetno nisi kupoval preko spletnih trgovin... Jaz sem jih dal že dosti skozi in se ne spomnim trenutno, katera bi računala poštnino glede na težo paketa, vem pa da pri enaA.com, mimovrste.com in pa com-shop.si plačaš enotno ceno pošiljanja. Res je da pošti oz. dostavni službi (ponavadi) plačaš glede na težo, ampak te online prodajalne imajo itaq sklenjeno pogodbo z njimi, tako da plačajo manj od fizičnih oseb. Kakorkoli mene tako ne zanima, koliko da prodajalna za pošiljanje paketa, ampak koliko dam jaz in če piše da je fiksna cena neglede na težo potem ti plačaš fiksno tarifo. Če je nad določenim zneskom zastonj pa je tako ponavadi na strani na veliko napisano in ti sistem že avtomatsko da za poštnino 0,00SIT, če presežeš znesek...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bastadu ()

Kitty ::

Kupovala, kot prvo. Kar še vedno ne potrjuje tvoje neutemeljene trditve.

Kot drugo, o tem vem veliko več kot ti, pa tudi cenike dostavnih služb poznam, in vem, da je tarifa odvisna od teže. Kako to stranki prikaže trgovina, je pa druga zgodba. Eni tako, drugi drugače. Če si moderator na slo-techu še ne pomeni, da imaš vedno prav. Če ne verjameš temu kar pišem, preveri pri dostavnih službah.

Če je tarifa pošiljanja enotna, potem pomeni, da nekdo plača premalo, drugi pa preveč, zato res ne vem zakaj se ti to zdi tako grozno super. Še posebej ne, če si ti tisti, ki plačuje premalo plačano poštnino nekomu drugemu, mar ne?

Sicer pa menim, da je takšne zvočnike vseeno bolje prevzeti osebno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Kitty ()

MEDENA ::

Jaz mam ene , ve se kje. :P

para-site ::

Tudi jaz...tudi to se ve kje :D

RC14 ::

In koliko je garancije na te zvočnike eno ali dve leti?? Na comtron strani piše zgoraj eno leto spodaj pa dve?8-O . Oz kako je kaj z garancijo v drugih trgovinah. Tud js si jih bom juter verjetno nabavu, zato sprašujem.
Komaj čakam, za svoje Z-640 pa že mam kupca:D . Cena je pa res neverjetno smešna za takšne zvočnike.


Lp

bastadu ::

@Kitty: Najprej se opravičujem za napačno domnevanje spola...0:)
Spletni prodajalci imajo z dostavno službo sklenjeno pogodbo, zato za njih ne veljajo tarife iz rednega cenika, ampak cenik sklenjen z pogodbo. Sedaj ne vem koliko točno oni plačajo za pošiljanje teh zvočnikov in me niti ne zanima, ker vem da bom jaz plačal ceno, ki je bistveno manjša od redne cene (če bi jaz pošiljal). Npr. pri mimovrste imajo za CDje, DVDje nižjo fiksno ceno dostave (380 SIT), saj bi bila običajna (tudi fiksna cena, 760 SIT) glede na vrednost, težo in velikost produkta dokaj visoka.

Če greš pošiljati navadno obloženo kuverto (od 20 do 100g) priporočeno z odkupnino plačaš Poštni banki Slovenije dobrih 500 SIT poštnine, za nad 100g že čez 600 SIT. Za pošiljanje 1kg težkega paketa pri door-to-door opalač okoli 900 SIT. Zato je pomoje tvoj sum, da 'da nekdo plača premalo, drugi pa preveč', ni utemeljen, še posebej če predpostavi, da skoraj noben paket ni lažji od 1kg...

Naj pa še povem, da vse dostavne službe ne gledajo po teži, ampak tudi po dimenzijah paketa. Tako sem dal za poštnino 19" monitorja z Nemčije (cca. 25kg) samo 25€, kar še 5 jurjov ni...8-)

In ne, nikakor ne izrabljam moderatorskega naziva zato, da bi s tem imel prav;(, ampak zato da pomagam pri ustvarjanu preglednega foruma...

Kitty ::

Res se mi ne da na dolgo in široko razpravljat o tem. Bistvo je, da si rekel, da razlika v poštnini takšnih zvočnikov (cca. 2000 sit) ali optične enote (cca. 700 sit) ne bi smela biti velika, kar oba veva, da ni res, in zato sem te popravila.
Moj sum izrabljanja naziva izvira iz naslova, da za svojo predhodno omenjeno trditev nisi priznal zmote, ampak si jo (in jo še vedno) zanikal oz. delal druge na nevedneže.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Kitty ()

The B ::

Jst sm moje geniuse dubu brez plačila dostave. In so bli zlo težki...

B

Aja pr norih cenah sm kupu.
The End Is The Beginning Is The End...
http://blaze.sopca.com/

msms ::

Za kupca ki kupi preko interneta je razlika popolnoma enaka al kupi digitalca al 21kg zvočnike poštnino bo plačal isto če piše dostava na 20k sit zastonj. To pa je zato kot je nekdo že omenil
ker so stranki v pogodbenem razmerju in vozijo non-stop robo tako da se to vse skompenzira.

bond007 ::

heh, vidim da ste se razpisali medtem, ko sm jst okol skakal. Nč bat za mene, zvočnike itak dobim(sicer že imam nekaj zvočniških kompletov - z-2300 - prodani, lesene geniuse, pa atp 3- tko da ne bi bla glih katastrofa za mene, če jih zmanjka:) ) Pa kolikor sm čull, ni bojazni, da bi jih v kratkem zmankalo.
Sem šel pogledat v comtron v Celju, da bi jih uzel, pa jih še nimajo na zalogi. Ko sem vprašal prodajalca za njih, je rekel .. aha a to so tisti za 13 tisoč? :\ Potem sm mu razložil, da so šele pred kratkim prišli v "akcijo" ... ampak on ni vedel o tem nič. Zgleda v celju še nimajo...
KAko bo s poštnino pa sporočim (verjetno že jutri :) ), pa da vidmo ali mata muca in zajedalec prav :P .
Sicer veliko kupujem preko neta.. in tam kjer piše, da je nakup nad določenim zneskom zastonj .. je pač zastonj ... ne glede na to ali naročim ram, ki tehta 50g ali pa monitor 21" CRT z 40 kg (btw to oboje sem ŽE kupil preko neta)

Kitty ::

je razlika popolnoma enaka

razlike sploh ni


poštnino bo plačal isto

je sploh ne bo plačal


ker so stranki

sta


Debata je tekla o plačevanju poštnine, če le-ta obstaja. Vendar se ti vseeno prijazno zahvaljujem za obrazložitev.

[MYTiX] ::

Kako je zdej z garancijo?

A to so se zadnje zaloge? Je treba pohitet?
podpis

bastadu ::

Logitech da garanicjo 2 leti na te zvočnike, glej da ti jo bo dal tudi prodajalec...

RC14 ::

bastadu:
Meni so vsepovsod rekli da je eno leto garancije? (vprašal v treh trgovinah) Kako naj zdej vem kako je prav? Meni so dali 1 leto garancije.:O

Drugače so pa res zakon ni kaj, danes sem jih kupil in trgajo, sam me pa res nekaj full moti, dosti šuma se sliši v zvočnikih ko je malo več kot na polovici glasnosti pa ne vem a je to normalno ali ne? Zvočno pa imam Creative Audigy. Prej na Z-640 ni bilo toliko šuma ga ni bilo skoraj nič. Kakšen predlog.

Aja pa še to, v nastavitvah pod zvočno (creative) imam možnost 4 speaker in 2 speaker? Je to ok? Sem mislil da bo 4.1 možnost?


Lp

MEDENA ::

Je razlika garancija k ti jo da proizvajalec in prodajalec....

RC14 ::

To vem da da logitech 2 leti garancije, sam kaj, ko mi da trgovina samo eno leto.Je kaj za storiti ?
Pa še tisto me zelo zanima kar sem en post višje vprašal glede prevelikega šuma v zvočnikih, ker je res moteče pa ne vem če je to normalno. Prosim za odgovor.

Lp

bastadu ::

Jaz sem imel 2 leti garancije, res da sem dal za njih več kot 2× več kot so sedaj... Mogoče pa sedaj Logitech oz. zastopnik pri nas glede na ceno ponuja samo 1 leto garancije, kar je tudi minimalno... Se mi pa je že ene 2× naredilo, da sem pred nakupom opazil, da je garancija nižja kot jo nudi proizvajalec. Potem sem poslal mail prodajalcu in vprašal zakaj je tukaj toliko, proizvajalec pa nudi toliko? ...in so potem popravili garancijo na daljše obdobje. Seveda je bolje to storiti pred nakupom, kot pa po... Imam občutek, da kar nekaj prodajalcev pri nas načrtno znižuje garancijsko obdobje, da si prikrajšajo morebitne stroške garancije ob napakah po garanciji...
Jaz pri mojih zvočnikih nisem čul nobenega šuma in sem imel tudi Audigy (1) zvočno...

Aja pa še to, v nastavitvah pod zvočno (creative) imam možnost 4 speaker in 2 speaker? Je to ok? Sem mislil da bo 4.1 možnost?
Beri moj post zgoraj. Ti zvočniki niso čistokrvni x.1 sistem in ti subwoofer signal nič ne rabi, saj imaš le stereo front in stereo rear vhode...

RC14 ::

Zanimivo da nisi slišal nobenega šuma. A misliš da je kaj z zvočniki narobe in če je, kaj bi lahko bilo??

Ker na Z-640 ni bilo šuma oz malo, tukaj pa je kr fejst moteče tako da zvočna ne bi smela bit kriva. Se kr fejst sliši šumenje v zvočnikih tudi če imam na polovici jakost v opravilni vrstici in na zvočnikih. Kaj predlagate?
Zvočno pa imam audigy1.


Lp

RC14 ::

Aja pa še to, ko dam v creative mixerju na dva zvočnika se dost manj sliši šum kot pa če imam na 4 speakers. Zvočniki so pravilno zvezani, tk da ne vem kaj bi lahko bil vzrok temu šumenju. Prosim za pomoč.

Lp

para-site ::

Pri tem produktu je priložen garancijski list. Na njem jasno piše, da je garancija 12 mesecev. Garancijski list prilaga uvoznik, torej ne vidim, kje bi lahko trgovci imeli tu kaj zraven. Naloga trgovca je samo ta, da garancijski list potrdi. S tem je zagotovljen brezplačen servis v primeru težav za garancijsko obdobje. Garancija je pa 1 leto zato, ker je razprodaja.

Mislim, neverjetno, kaj folk pričakuje... že tako so na pol zastonj ti zvočniki, potem bi pa še radi imeli garancijo do konca življenja.

RC14 ::

Vprašat ni greh ane??:D

Lp

RC14 ::

A je še kje možno kupit te zvočnike, sem gledal in jih ni več na ceniku na enaa in com-shopu?? :O Bi jih kr rezerviral.
Kupujem za punco, ker zase sem jih že kupil in res trgajo, ni mi žal da sem jih kupil.

Upam da so še kje na zalogi.

Lp

Reloaded ::

Ola, dobra debata. Zanima me, če so še kje tile speakerji, mam sicer Z-680 a bi mel tele za compa. ZAniam pa me, koliko kablov gre do zvočne kartice pri teh zvočnikih (2)? In po moje je tele zvočnike mogoče uporabiti kot 2.1 sistem in s tem nadomestiti Z-2300. In nekaj govora je bilo o nekem šumu, a jih ima mogoče kdo priklopljene na nforce 2 pa me zanima, če res kaj šumi. (Malo že, ker tudi Z-680 oodajajo rahel šum ampak zaradi moči ojačevalca, mislim).
Ciao
8-)
Reloaded!!!
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19626880 (14136) psytoma
»

Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
658407 (7067) Clone
»

Kir zvočni sistem naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
382026 (1484) twingosport
»

Katere zvočnike

Oddelek: Kaj kupiti
472299 (1596) boštjan
»

genius sw 5.1 home theatre (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
564024 (3408) jest10

Več podobnih tem