Forum » Operacijski sistemi » Kako zamenjat disk ???
Kako zamenjat disk ???
Dethbot ::
ČAu.
Mene bi znimalo nasplošno kako oziramo kaj moram narediti da zamenjam disk iz enega v drug računalnik.
Po domače povedano: recimo imaš staro mašino z Windows XP prof. kupiš nov računalnik, ki ima drug nabor čipovja, drugo grafično, itd..., daš iz starega računalnik star sistem v novega in ti non stop javla blue screen- tudi safe mode ti nič nepomaga.
Kako bi postavu stare windowse na novi mašini brez da bi formatiru in ponovno vse nalagu ? Ali so kakšne opcije, da prej kej uninstaliraš na starem računalniku al obstaja kakšen programček, ki ti to pomaga narest al ....
Hvala za vso pomoč.
Se pa v naprej opravičujem, če ste že imeli kakšno tako temo in sem jo spregledal.
LP
Dethbot
Mene bi znimalo nasplošno kako oziramo kaj moram narediti da zamenjam disk iz enega v drug računalnik.
Po domače povedano: recimo imaš staro mašino z Windows XP prof. kupiš nov računalnik, ki ima drug nabor čipovja, drugo grafično, itd..., daš iz starega računalnik star sistem v novega in ti non stop javla blue screen- tudi safe mode ti nič nepomaga.
Kako bi postavu stare windowse na novi mašini brez da bi formatiru in ponovno vse nalagu ? Ali so kakšne opcije, da prej kej uninstaliraš na starem računalniku al obstaja kakšen programček, ki ti to pomaga narest al ....
Hvala za vso pomoč.
Se pa v naprej opravičujem, če ste že imeli kakšno tako temo in sem jo spregledal.
LP
Dethbot
delfinus ::
Ja se da. Odistaliraj prej ali VIA ali Nvidia driverje, graficne driverje, zvocne ipd. Vse to seveda na stari masini. Potem pa das disk v novo masino in instaliras XPje preko starih seveda na nacin, da ti jih obnovi - Repair Install.
Nalozis nove driverje od maticne, zvocne, graficne in si tam. Sam sem tako naredil ze pred casom in preverjeno deluje.
lp, D.
Nalozis nove driverje od maticne, zvocne, graficne in si tam. Sam sem tako naredil ze pred casom in preverjeno deluje.
lp, D.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem pomoc! nov build zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8202 (5651) | m0LN4r |
» | Grafični oblikovalci, kako je to možno?!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18706 (15778) | ST-777 |
» | Največji Microsoftov polom Bob star 15 let (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12218 (9060) | krneki0001 |
» | Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 31768 (17502) | oldguy |
» | Windows 7 se bo imenoval ... Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19464 (14698) | MrStein |