Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Slo-One ::
meni se zdi da je 8-TRACK v prvem mestu pr pokalčku
malo počakaj bom sliko takoj dal gor
malo počakaj bom sliko takoj dal gor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slo-One ()
Paramedic ::
Ja sem že našel. Pa vidim, da bo treba tole zelo dolgo poskušat. Enkrat sem uspel dobit vodstvo, pa so me rahli udarci v naslednjih krogih ubili. Celih 12 krogov .
End transmission.
hunter01 ::
Mih: tistega sploh nisem opazil, sem pa takoj opazil zameglejnost slike ki se pa pojavi ko je vni kao full vroče! kot v real life kao
Mih ::
tale speedometer je pa odporen nastimam tko kukr pise nardim pa dam load mod pa mi se kr ne dela pa kliknu sm ta druzga sm ustimu tko kukr sm hotu sm dav na km pa to pa sm kliknu load mod su v igro pa v avto pa nc ni blo
KnOw FeAr ::
js sm naredil takole.sem ga odzipal pa sem ga prilepil v san andreas pa sem ga zalaufal pa je delalo
Meni se je zataknilo pr 2. missijo od LOWRIDER kak naj tisto dirko zvozim ne da bi me kdo prehitel.
btw kaj lahko druge avte strelam skozi okno??? Pri missiji mislim.
btw kaj lahko druge avte strelam skozi okno??? Pri missiji mislim.
jao to je najlažja misija.probi it ene 3x pa boš naredil.če strelaš druge avte sam.... js sm to naredil nek drugje pa te kr diskvalificirajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KnOw FeAr ()
s kerim avtom bi jo delal kr jas sn opazo da ni samo ena garaža v mestu in sem ugotovil da različne garaže imajo različne avte za predelovat
KO SEM PRVIČ POSKUŠAL SE MI JE AVTO VNIČIL MEL SEM ONEGA KI JE PAR HIŠ NAPREJ PARKIRAN.
KO SEM PRVIČ POSKUŠAL SE MI JE AVTO VNIČIL MEL SEM ONEGA KI JE PAR HIŠ NAPREJ PARKIRAN.
Pa še eno vprašanje, kak se naj lotim misije ko te dva policista aretirata pa moreš pričo vbit???
Pol pa jo moreš slikat kot dokaz meni vedno pobegne.
Pol pa jo moreš slikat kot dokaz meni vedno pobegne.
xabre ::
Pa uporabljajte AA, ker vidim da ga skor noben, ker je potem grafika res lepa, in se veliko bolj splača kot draw distance ali ločljivost.
SynTax64 ::
nkosec2 : kje si dobo ta TAXI ? ? ? ?
Ei pa naj mi prosim en pove oziroma poslje screenshot, kje se da dobit kake sportne avte ! tnx
Ei pa naj mi prosim en pove oziroma poslje screenshot, kje se da dobit kake sportne avte ! tnx
taxi sem ukradel in ga šel prerihat v "DOHERTY"v san fieru evo še slikca:
drgač pa sem si še malo nafrizeral avto z imenom JESTER ker drugih se ne da tak fajn:
Klikni TUKAJ in obklukaj cars in klikni na set filter pa noter napiš ime avta(JESTER)in pojdi v garažo z imenom OCEAN FLATS
drgač pa sem si še malo nafrizeral avto z imenom JESTER ker drugih se ne da tak fajn:
Klikni TUKAJ in obklukaj cars in klikni na set filter pa noter napiš ime avta(JESTER)in pojdi v garažo z imenom OCEAN FLATS
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KnOw FeAr ()
TriDvaEna ::
Sicer nisem bral prejšjih postov.
Ampak 100$ na 10s se da zaslužit.
Pa še nič ne delaš.
Ampak 100$ na 10s se da zaslužit.
Pa še nič ne delaš.
Myth ::
S čim?
Amm... da ne boste preveč tuhtali, nisn še v drugem mestu... ampak na pokrajini. Recimo zdajle ravno sem drugo CV dirko zmagal.
No, evo mene ... mam nekaj vprašanj za tiste ko ste itak vsi iber brihtni in nažigate igro 24/7. Zdajle sem še vedno "na vasi" in v eni vasici sem si kupil hišo. Nasproti nje maš ravno ammo-nation. Nad njim pa ena ženska. Ko pristopim mi reče da imam prevelike mišice... na to že vem odgovor kako se jih znebiti. Mene pa zanima, če je teh dam z takimi misijami več? In kako bi to našel na mapi?
Druga stvar je, če mi poveste koliko pridejo posestva na pokrajini. Namreč eno sem našel za 100,000sit. Ker pa sem tak da bom vsa zemljišča pokupil. Denar pa sproti v bistvu dobivam. Če ima kdo te podatke, lepo prosim če lahk kako sliko pošlje (mapo), pa napiše kar cifro zravn hiše kolk pride. Ker mi gre pošteno na živce, da nikoli ko nardim kakšno misijo nimam neke bajte blizu da lahk grem shranit. Sploh ker je avto kar sexy in bi ga rad garaziral.
Amm... da ne boste preveč tuhtali, nisn še v drugem mestu... ampak na pokrajini. Recimo zdajle ravno sem drugo CV dirko zmagal.
No, evo mene ... mam nekaj vprašanj za tiste ko ste itak vsi iber brihtni in nažigate igro 24/7. Zdajle sem še vedno "na vasi" in v eni vasici sem si kupil hišo. Nasproti nje maš ravno ammo-nation. Nad njim pa ena ženska. Ko pristopim mi reče da imam prevelike mišice... na to že vem odgovor kako se jih znebiti. Mene pa zanima, če je teh dam z takimi misijami več? In kako bi to našel na mapi?
Druga stvar je, če mi poveste koliko pridejo posestva na pokrajini. Namreč eno sem našel za 100,000sit. Ker pa sem tak da bom vsa zemljišča pokupil. Denar pa sproti v bistvu dobivam. Če ima kdo te podatke, lepo prosim če lahk kako sliko pošlje (mapo), pa napiše kar cifro zravn hiše kolk pride. Ker mi gre pošteno na živce, da nikoli ko nardim kakšno misijo nimam neke bajte blizu da lahk grem shranit. Sploh ker je avto kar sexy in bi ga rad garaziral.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
hunter01 ::
MrIce vidim da še vedno nisi obiskal konjskih dirk ker potem te nebi zanimala cena hiše ampak samo in izključno lokacija.
Hmm... konjske dirke so kje? Sem lepo napisal da še nisem v drugem mestu... ali pa so konjske dirke kje tukaj na podeželju?
Mr.Ice, na zemljevidu imaš označene hišice, pa pejd tja pogledat. Če pa že moraš vedet koliko so, pa poišči kak asset walkthrough na netu, kjer so napisane cene.
Konske dirke so čist na severu prvega otoka, če greš po avtocesti v vinewoodu proti severu.
Konske dirke so čist na severu prvega otoka, če greš po avtocesti v vinewoodu proti severu.
End transmission.
BaRtMaN ::
Stavnica za konjske dirke je v Los Santosu, prvem mestu. So slike na okoli 7-9 strani te teme, če imaš 50 sporočil na stran.
Kaki bed... kaj niste takoj povedli. Jaz pa se jebal celo prvo mesto z vsemi mogočimi misijami... Aj, jebo... grem takoj zjutraj gledat kje je to. Hvala.
Kaj pa za ovo žensko? Ve kdo, če je več takšnih misij? Več takšnih žensk? Da vidim, če se splača čakat tisto eno uro da mi mišic sfali.
Kaj pa za ovo žensko? Ve kdo, če je več takšnih misij? Več takšnih žensk? Da vidim, če se splača čakat tisto eno uro da mi mišic sfali.
SebaR ::
Ne samo ta je, ena se mi zdi da si želi veliko obročev okoli tvojega trebuha aka. maščobe.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
Eh... bemtiš vas pa te vaše konjske stave. Zdaj sn listal ko nor, na koncu pa ko berem ugotovim, da sem tam vedno zgubo... Nič nebo z temi stavami, nimam živcov za to. Jaz sem pravzaprav mislil, da mislite prave konjske dirke.
btw, nekdo je nekje omenjal illegal street races? Kakšen link mogoče? Ker zdajle so te illegalne kao itak misije pri CV-ju. Ve kdo celo mogoče če baba pride nazaj? Mene zdaj kao pustla... l000l... pa sploh še nisva nič mela, no razn pred eno misijo je šla sado-mazo, bemtiš punco.
btw, nekdo je nekje omenjal illegal street races? Kakšen link mogoče? Ker zdajle so te illegalne kao itak misije pri CV-ju. Ve kdo celo mogoče če baba pride nazaj? Mene zdaj kao pustla... l000l... pa sploh še nisva nič mela, no razn pred eno misijo je šla sado-mazo, bemtiš punco.
Baje, da če te pusti, je ne moreš več met. Je škoda, ker na 100% dobiš posebno obleko od njih. Js mam zdej od vseh punc dating na 100
End transmission.
jurre ::
Mr|ce
jaz sem ze v zadnjem mestu pa me je una zenska se ene 2x klicala...1x sej zadrla PIG drugic je pa rekla i don't love you anymore
jaz sem ze v zadnjem mestu pa me je una zenska se ene 2x klicala...1x sej zadrla PIG drugic je pa rekla i don't love you anymore
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jurre ()
Meni je to že zdaj rekla ko sem zmagal dirko proti njenemu loverju.
Mene še nekaj zanima. Kak se voziš po zadni/spredni/levih/desnih kolah?
en LP
Mene še nekaj zanima. Kak se voziš po zadni/spredni/levih/desnih kolah?
en LP
darh ::
Obrnu učer zvečer... zdej mam pa prepoved igranja do nadaljnega :)
Excuses are useless! Results are priceless!
A ve kdo v čem je fora. Zdajle delam prvo misijo pri CJ-ju ko morš enemu sledit dol v parkiplatz, ga ubit in mu vzet jakno. Ko poberem jakno, je naenkrat vse temno. Ve kdo v čem je fora?
Baje, da če te pusti, je ne moreš več met. Je škoda, ker na 100% dobiš posebno obleko od njih. Js mam zdej od vseh punc dating na 100
a lahk prlepiš sliko od obleke da vidm če se mi splača
AndrejS ::
Kolko treba misij naredit pri šoli letenja ? Jaz zdaj delam tisto ko moreš letet skoz krogece na koncu pa še pristat... pa me ne rata skup spravit 70 %
speed machine ::
Ta stvarca je dobra za lupinge.
Za podrobnejšo razlago glej moj filmček par strani nazaj.
Za podrobnejšo razlago glej moj filmček par strani nazaj.
//
air_soft ::
zanima me ali mi zna gdo povedat zakaj mi med igranjem san andreasa kar naenkrat resetira računalnik. probu sem že sformatirat rač ter veliko različnih dvdjev pa nič. če bi mi znau gdo svetovat bi mu bil zelo hvaležen kr je drugači špila zelo dobra sam nikoli nevem gdaj se bo računalnik resetiral tako da nemorm delat nič
hvala za tistega ki bi znau rešit ta problem
hvala za tistega ki bi znau rešit ta problem
SynTax64 ::
Mene zanima naslednje!
Kje na keri lokaciji se da dobit sporten motor, ter tisto veliko letalo eno pa postov gor!
Tnx za odgovor
Kje na keri lokaciji se da dobit sporten motor, ter tisto veliko letalo eno pa postov gor!
Tnx za odgovor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24446 (475) | dronyx |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458775 (25391) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50952 (15555) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15727 (4164) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8680 (6958) | roli |