Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
steev ::
Dej te mi povedat, kva nej pol ko dobim tisto kartico pr njej. Jst sm jo ubu, uzeu kartico, zej me pa noben ne kliče al pa kej.
:|
roli ::
Jaz se tudi s to misijo zaj****.
Pa lepo letim in potem malo preden me on prehiti obrnem letalo in počakam,da
je tik pred mano pa letim za njim vendar ga ne ujamem.Ma kdo kak nasvet?
Pa lepo letim in potem malo preden me on prehiti obrnem letalo in počakam,da
je tik pred mano pa letim za njim vendar ga ne ujamem.Ma kdo kak nasvet?
http://www.r00li.com
darkydarker ::
jst sm tud kartico dubu pa ne vem kaj zdej ,vem pa da je Woozi reku da ko jo dobim nej ga pokličem pa ne vem kako =)
turk
KnOw FeAr ::
takoj ko vidiš letalo se obrneš da pridobiš na hitrosti potem pa samo prestrežeš tist krožec
No, a mi ma kdo zej za povedat. Ubu tisto ˝punco˝, uzeu kartico, zej pa nč.
Kje je telefon, da pokličem
Kje je telefon, da pokličem
jurre ::
men je pa ratal freefall ne prasat kako a je tiste misije treba narest na letaliscu v puscavi? Ker me je po freefallu klical un polcaj, pa sem se tam eno misijo naredil sedaj pa nimam nic za delat, noben ne klice pa nic...razn tist letalisce
Bramac ^^ ::
Pegaz pomoje sm zamešu Tist je policijski rancher k sm jst mislu
Pr freefall misiji sem šu jst ful visok v zrak pol k sm pa vidu letalo sem se pa spustu pa dobu dost hitrosti da sm ga lohk ujel.
Pr freefall misiji sem šu jst ful visok v zrak pol k sm pa vidu letalo sem se pa spustu pa dobu dost hitrosti da sm ga lohk ujel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bramac ^^ ()
Zej sm gledu za tisto žensko, k si njen fant pa jo ubiješ, ji uzameš kartico. Prebraou sm, da te mora Woozie še enkrat poklicat, da se prepriča če si dobu kartico. Več o misijah tukaj.
darkydarker ::
pr men tud najprej ni blo nč ,ko sm pa saint marks bistro misijo naredu sm šu pa še 1x pogledat je pa blo...
turk
Hrenowsky ::
Mene pa sam neki zanima. Kaj morm nardit da lohk kupim uno bajto v san fierru, k se avtomobile importa n stuff?
.:Biological insanity:.
SebaR ::
Hrenowsky:
Tisto boš lahko kupil ko boš naredil večina misij v tem mestu. Stane pa 80k.
Tisto boš lahko kupil ko boš naredil večina misij v tem mestu. Stane pa 80k.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
xabre ::
@darker Daj mail pa ti pošljem save fajl.
Kako lahko kupim še une bajte v zadnjem mestu, ostalo mam vse narejeno sem na okol 75%.
Pa nekdo je prej povedal, da se da na letališču vozičke furat. A mogoče kdo ve na kateremu pa kako?
Pa vlak tudi lahko voziš
Vice City je tetris napram San Andreasu
Kako lahko kupim še une bajte v zadnjem mestu, ostalo mam vse narejeno sem na okol 75%.
Pa nekdo je prej povedal, da se da na letališču vozičke furat. A mogoče kdo ve na kateremu pa kako?
Pa vlak tudi lahko voziš
Mih ::
tisti k imate keycard.To misijo boste dobil k boste prsli se enkrat v pru mest tko da do takrat morte delat tiste misije na letalisu pa caligulas poj pa k te madd doog prasa ce mu mansion zavzames nazaj jo to mors po tem te poklice Woozie za oropat caligulas
BaRtMaN ::
LOL, dobra. Sam mam frko, ker mam matično v garanciji in ne morem desktopa uporabljat, ampak kolikor sem igral in koliko berem o obsegu SA se moram kar strinjat.
SebaR ::
Možno da je 50 tisočakov ja. Jaz sem to kupoval že kar nekaj časa nazaj, možno da sem se zmotil
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
Paramedic ::
Ja SA me še po 83% kar preseneča, kaj v se se da delat v njem, pa sem že za VC vzklikal vaaauuu .
Mih & ostali: za fotko zaslona v igri jaz, ker nočem dajat posebej programa gor, slikam v igri s tipko PrintScreen, minimiram igro in zaženem Paint v windows, pa prilepim, pa shranim kot png ali jpg, pa grem na Shrani.si in jo uploadam, potem pa povezavo, ki jo dobim, dam sem.
Js sem zdej na 'misiji' vse punce prignat na 100%. Naj še povem, da sem imel low fat in high muscle, ko sem sprejel Michelle in Heleno, ker sem na netu bral, da mora bit low muscle, high fat.
Mih & ostali: za fotko zaslona v igri jaz, ker nočem dajat posebej programa gor, slikam v igri s tipko PrintScreen, minimiram igro in zaženem Paint v windows, pa prilepim, pa shranim kot png ali jpg, pa grem na Shrani.si in jo uploadam, potem pa povezavo, ki jo dobim, dam sem.
Js sem zdej na 'misiji' vse punce prignat na 100%. Naj še povem, da sem imel low fat in high muscle, ko sem sprejel Michelle in Heleno, ker sem na netu bral, da mora bit low muscle, high fat.
End transmission.
Mih ::
mah ne da se mi tist delat za kliknt sm prebrov od mrica post na 17 strani pa se mi ne da vec sam prekopiri pa prlep pa bo isto.Vam ga predstavm ima tuxedo obleko ,derby hat, money chain, black shoes, corncrow frizuro pa desert eagle pistolo pa ena soncna ocala vse to je blo kupleno v Ds trgovini
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mih ()
jurre ::
@slo-one
tiste k majo rumeno puscico pred vhodam. V prvem mestu, so takoj tiste hise kjer dobis kombi, pa tiste pri delavnici mal nizje, v slepi ulc. Mal se zapel okol
tiste k majo rumeno puscico pred vhodam. V prvem mestu, so takoj tiste hise kjer dobis kombi, pa tiste pri delavnici mal nizje, v slepi ulc. Mal se zapel okol
Slo-One ::
moj CARL dela reklamo za CORN FLEAKS,KROŽNIKE,PIJAČO,ŠTEDILNIK,PULTE,OGENJ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Slo-One ()
Slo-One ::
Mih: men se pa ne da kopirat te povezave, pa jo lepit v address, pa stisn enter, da jo vidim...
End transmission.
A je kdo že naredil 8-track? Zanimajo me kaki napotki, pa kdaj in kje se ga sploh da igrat?
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24416 (445) | dronyx |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458635 (25251) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50936 (15539) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15726 (4163) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8680 (6958) | roli |