» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
22 / 30
»»

Nejc Pintar ::

pregrevanje ene od komponent.
pri meni se je to dogajalo dokler nism odprl kište in ugotovil da imam na CPU coolerju par mm prahu
Lahko je biti prvi, če si edini!

air_soft ::

ampak zakaj se bi to dogajalo sam pri san andreas in ne pri nobeni drugi špili?8-O

Paramedic ::

Tu so vsa vozila iz GTA. Vsaj ponavadi se tam nahajajo. Oznake pomenijo da se tam ponavadi nahaja tisto vozilo.

Aja, pri puncah lahko dobiš tudi en zastonjski pay&spray, pa vozila lahko njihova vzameš, npr. ta ima monsterja zraven, druga bandita, pa kup orožja...ena da policijsko uniformo, pa lahko greš v vojaško bazo peš.
End transmission.

poluks ::

prosim, da mi kdo poslje save iz zacetka drugega mesta, ko dobim garazo, k mi se je comp sesu pa mi je zbrisalo save.

thx.

kontaktiraj me prosim ZS

]Fusion[ ::

motor najdi na http://www.gtasanandreas.net/sam/, obkljukaj vehicle, in pritisni change filter tam pa napiši "nrg". Letalo pa je na 2. letališču (levo odspodaj)
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

air_soft ::

zanima me ali mi zna gdo povedat zakaj mi med igranjem san andreasa kar naenkrat resetira računalnik. probu sem že sformatirat rač ter veliko različnih dvdjev pa nič. če bi mi znau gdo svetovat bi mu bil zelo hvaležen kr je drugači špila zelo dobra sam nikoli nevem gdaj se bo računalnik resetiral tako da nemorm delat nič

]Fusion[ ::

pregrevanje ali pa napčni gonilniki
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick

tomaz255 ::

Jaz pa ne morem naredit misije, ki v bistvu ni niti težka, samo mi nikakor ne uspe. To pa je ona misija v 3. mestu za woozija, ko moreš najprej sledit oni ženski do njene hiše pa dobit ono kartico, da lahko oropaš kazino. potem pa tisti sado mazo sex.....samo mi nikakor ne uspe excitement spravit na ful. Pol pa vedno ona mene našeška:D

Kak naj zadovoljim toto žensko?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomaz255 ()

prosim, da mi kdo poslje save iz zacetka drugega mesta, k mi se je comp sesu pa mi je zbrisalo save.

thx.

kontaktiraj me prosim ZS

Myth ::

A mi lahko kdo na hitro pove kaj bi rada ona ženska? Prvo sem mel preveč mišič, zdaj pa mi pravi you need to impress your stile, dude! Wtf bi naj to pomenlo? Preobleko sn se ze parkrat, pa to ocitno ni to. :\
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

pro549 ::

A mi lahko kdo pomaga pri import export auto. Kje iportaš avto? Znam ga vzet dol iz ladje ampak ne znam kam ga peljat.

BaRtMaN ::

Mr|ce, mislim, da moraš imeti sex appeal velik > zberi vse školjke, te ti ga nabijejo do konca.

Hmm... okey. Ampak kako se pa potopiš? Ne rata mi... :(

KnOw FeAr ::

potopiš se tako da greš v vodo in klikneš levi gumb na miški

sile01 ::

air_soft: Dej povej spec. računalnika.

Mr|ce: Jaz sem to žensko fentu ko mi je rekla naj se nabildam in uni ki ti reče da si prenabildan, mamicu jim. >:D

in še nekaj slikic ko vlak iztiri:D

Reddmen ::

Oj a teritorije lahko samo v san andreasu zavzemaš ne pa v drugih dveh mestih...
Aja kva je z unim makaronarjem k ti grozi da te bo ubov (po tem k mu oropaš kazino) špil ubrni pa ga niker ni blo več... A so kšne novice o dodatku

Oj a teritorije lahko samo v san andreasu zavzemaš ne pa v drugih dveh mestih...

če še nisi upazu je san andreas cela mapa.ti verjetno misliš samo prvo mesto(los santos)
ja samo tuki se da teritorjie zavzemat:D

prosim, prosim, prosim

prosim, da mi kdo poslje save iz zacetka drugega mesta, k mi se je comp sesu pa mi je zbrisalo save.

thx.

kontaktiraj me prosim ZS

TriDvaEna ::

@Mr|ce: Prideš v strip bar (če se ne motim je to v prvem mestu "Pig Pen").
Se postaviš na oder pred k***o,, ampak se je ne smeš dotaknit in prav tko se ne premikaj na odru ko si že pred njo.

Ves dnar, katerega drugi mečejo na oder ti pobiraš. (ko se nekdo oglasi prot k*** ti pobiraš).

:D :D :D

dxx ::

Airsoft:
povej specifikacije PC-ja, kateri drajverji so naloženi, OS.
Aja preveri še kolk W napajalnik maš.

JayKay ::

Glede Inside Track betting sistema: v bistvu se sistem, ki je bil objavljen v nekaterih vodičih (staviš na vijoličasto/zeleno dokler ne zmaga in nato zamenjaš zeleno/vijoličasto) ne obnese najbolje. Po poldnevnem "bettingu" sva z bruderom nekako ugotovila, da je najboljše, če staviš na določeno kombinacijo konja in barve: Tako se nabolje obnese Falkirk Boy in zelena, Piddle in Perspex ter modra, ter še nekaj (malo manj) zanesljivih varijant.

Tako se da v kratkem času pridobit veliko dolarjev.
Še max zaslužek dneva. 8-O

mmmato ::

Danes sem zamenjal mojega Geforcea 2 Ti z radeon 9550. problem je v tem, da se mi grafične nastavitve ne shranijo. Je problem v driverju (Catalyst 05.4)?

btw: probal sem že zbrisat fajl gta_sa.set (kar naj bi ob menjavi hardwera pomagalo)

Kaj si nor koliko keša? 8-O Jaz spet nisem mel sreče. Na začetku sem v prvih dveh poskusih dobil na račun 30k, katere sem kasneje vse zaružo. Namreč vedno sem razmišljal na koga bi stavil, pa sem si vedno premislil, nakar sem se tolkel po buči ko je tisti zmagal za katerega sem htel prvo stavit. >:D Bom jutri spet poskusil tole tvojo varianto. Sicer pa no more horse bets for me.

Še vedno pa me zanima, kak se voziš po zadnji koli od motorja? Namreč v VC je blo bolj enostavno. :\

Nejc Pintar ::

s tipko dol
Lahko je biti prvi, če si edini!

hunter01 ::

MrIce: do zdej bi pa ze lahko znal vozit po zadnjem kolu. :\ Zdej se reči da ne veš da se da šprintat z biciklom pa si zmagal. :)

prosim, prosim, prosim

thx.

kontaktiraj me prosim zasebno

SodVina ::

Za konjske stave si vzames cca 1 uro, pa imas na koncu nekaj milijonov. Igra se potem bistveno olajsa, ker si lahko kupis katerokoli hiso za save-at, armor in katerokoli orozje.

hunter01, ne znam se vozit po zadni koli, res ne. Pa tak čist btw, bicycle skillse mam do konca. To pa zato ker sem kar dostikrat hotel narediti tisti razvoz paketkov po prvem mestu. :)

AndrejS ::

mislim da se s chooperjem ne moreš peljat po zadnji koli... ali po spredniji... ne vem točno.
Ko spelješ drži tipko gor/dol... odvisno kako maš tipke nastavljene!

mannix ::

A kdo ve a se pr GTA San Andreas da svoje komade iz diska poslusat v avtu tko kokr pr GTA Vice City,in v katero mapo jih moram skopirat.
tnx
Lp Mannix

SebaR ::

Naredi bližnjice mp3jev v mapo "My Documents\GTA San Andreas User Files\User Tracks". Potem pa še v igri skeniri to mapo.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

alfanim ::

a mi lahko kdo pomaga pri težavi??
namreč ko imam zadnji zmenek z dennise in grem k njej v bajto se mi pojavi črn ekran, slišim zvoke pa vse samo slike ni..
potem to preskočim..
isto se pa spet pojavi, ko srečam uno mehikanko pa jo moram pelat okol po mestu da bi pobirala en keš..
ko prideva na mesto ikone se mi spet pojavi črna slika, zvok je, lahko streljam samo slike ni , pa tudi če dam esc mi lepo pokaže meni..
drugač je do zdej vse delal bp..
pliz help..

JayKay ::

Update max zaslužka: Spet Fakirk Boy :D 8-O

Če koga zanima: Program za extract radio postaj v .ogg format.Zelo dober, izvleče po želji z ali brez DJ-a, itd. Link

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

JayKay, eh... tale tvoja kombinacija samo pri tebi deluje. Meni se samo enkrat izpiše ta tvoj zmagovalec, vsi ostali pa so random. :\ Spet sn zaružu ves keš. Ne grem več konjske dirke stavit. :(

digital II ::

potrebna je vztrajnost, aahhhh res ne vem več kaj naj kupim....
....respect all the gods....

alum ::

kera punca da policijsko uniformo? oz. o kakih puncah sploh govorimo?8-)

End transmission.

sile01 ::

Blizu konjskih dirk maš eno hiško, ki jo lahko kupiš.
Pol pa staviš, zgubiš --> LOAD
ali pa staviš, zmagaš--> SAVE

Jaz sem si vzel 30min časa in se je obrestovalo dobil sem 10 000 000.Aja stavile sem vedno na zadnjega, pa recimo na vsake 5-10 krogov zmaga ponavadi še bol pogosto.

GOOD LUCK!!!

V-i-p ::

A je kdo faca in mi pokaže točno lokacijo tistega velikega avijona nasliki zgoraj? Oba letališča (onega čisto desno spodaj in onega levo nekje na sredini) sem dal skozi po dolgem in počez, pa ga ne najdem... Thnx!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

speed machine ::

Ni ne levo na sredi, in ne desno spodaj, temveč desno zgoraj v velikem hangarju (se ti odpre, ko prideš zraven).
//

cerber ::

a mi loh kdo plis pove kaj naj nardim ko prpeljem avto na ladjo (export car) in ko mi piše da je en nov avto na volja za inport (al neki tacga)
tenx

cerber: nč ne naredit. Oz. igraj GTA naprej :D. Če bi hotel, bi lahko kupil katerega od avtov pri tabli na koncu istega pomola, ampak se ne splača.

AT400 mislim, da je tisto letalo, ki je v Las Venturas Airportu v hangarju tako velikem kot na tvojem privat letališču, v katerega tud lahko prakiraš tega :).
End transmission.

darh ::

A ima še kdo tele probleme -- celo mesto mi dela smooth in sploh ok, če pa grem pod CJ-jev prvi dom, tam k je ammu-nation, mi pa FUL začne štekat vse.... diapozitivi pa to...
Excuses are useless! Results are priceless!

SynTax64 ::

Mene pa zanima zdaj sem vse misije koncal pri Four Dragons, kam zdaj morem it po misije ker sem namrec tisto osnovno že ven prišel pa mi ne pise na zemljevidu kam iti!Zadnja misija pri Four dragons pa je bila da si moral ukradt 4 policijske motorje!:\ Plis!!!
:D

Stampl ::

a je ze kak popravek da dela tud na drugih graficnah? k v read me pise kere podpira pa moje ni vmes..namrec ti4200.

hunter01 ::

dela tudi na 4200 - tki! Cimer jo ima in kar nekaj kolegov pa vsem dela.

Reddmen ::

A maddoga si že rešu k hoče samomor narest... Drgač pa men se zdi da morš klic dobit od policaja za misijo lahka pa tut da morš uno pičko na zmenke furat dokler od nje ne dobiš kartice (od kazina)

A je že kdo naredil triatlon ali pa BMX competition? Meni je za triatlon zginla tista rdeč krogec da začneš. Al morš met mišice napumpane? Pri BMX-u pa me zanima kak ovi krogec tam v lukni ko je direkt v sredini dobiš? Kje morš skočit v luft?? :\

cerber ::

kje nardiš misiji freight train? (upam da sm prav napisu)
««
22 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024929 (958) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390462553 (29169) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69251338 (15941) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815755 (4192) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508778 (7056) roli

Več podobnih tem