Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
SebaR ::
tako natančno sem naredil pa ga ni ;)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
Mih ::
1.sebar ce hoces prostitutke prefukat mors vzet avto pa pred no dokler te ne presa ce oc imet dobr cajt poj pa prtisn y pa dobis sex apeal
2.jst zej delm eno misijo k mors ogi loca ubit pa je nemogoc z gokratm se pelt
2.jst zej delm eno misijo k mors ogi loca ubit pa je nemogoc z gokratm se pelt
steev ::
Kam morš it pol k ukradeš helikopter vojski. Nevem kam morm it, nč ne kaže na zemljevidu.
:|
hunter01 ::
paramedic: pri unem modu moraš pritiskat w in s izmenično + vsake tolko spremenit pozicijo (Lshift se mi zdi) Vglavnem pozicijo menjej vsake 3 sec približno pa boš mel excitment na hitro full!
Aha no sj to mi je uspel da mi je prišla v avto
Kako pa potem naprej? Ker ko izstopim me ne pozna več
A so te prostitutke samo zato da dvigujejo sex apeal?
Kako pa potem naprej? Ker ko izstopim me ne pozna več
A so te prostitutke samo zato da dvigujejo sex apeal?
gfighter ::
Jah, ti pač ne znaš z njimi. Na kakšen samoten plac jo zapel pa parkiri pa bo (mogoče)...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
Na kakšen samoten plac jo zapel pa parkiri pa bo (mogoče)...
A to resno misliš?
A to resno misliš?
jst sm zej pr tazadni plati pa ce pol ure gasim en ogenj pa se se kr noce ugasit
Mah v drek naj gre bom su kr skoz :P
Mah v drek naj gre bom su kr skoz :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mih ()
jurre ::
@steev
sam kaze..ce gledas po mapi gres samo naravnost dol ob cesti, tam poberes en avto s tistmu magnetam pa ga peljes v puscavo
sam kaze..ce gledas po mapi gres samo naravnost dol ob cesti, tam poberes en avto s tistmu magnetam pa ga peljes v puscavo
a vam povem neki smesnga?Pr tazadni plati sm vidu izhod pa je en cm stran sm bil pa mi je cajta zmankl
Paramedic ::
Mih: better luck next time .
SebaR: ja edino na samoti ti bo djala .
jurre: škoda, ker se magneta kasneje ne da več uporabljat. A se mogoče da ? Za avte dostavljat bi bil idealen!
hunter01: Tisti nasvet z w in s in menjavo pozicije bom še preizkusu .
EDIT: sem preizkusu, precej hitro vseeno ni konec, za kake 2 minuti dela je, ampak vsaj uspe. Zgleda je ključ v LShift ;) w in s sem pa izmenjujoče pritiskal tako kot v kaki gym, pač na hitro. Pa zakaj mi avto izgine po kavi? Js hočem avto obdržat.
SebaR: ja edino na samoti ti bo djala .
jurre: škoda, ker se magneta kasneje ne da več uporabljat. A se mogoče da ? Za avte dostavljat bi bil idealen!
hunter01: Tisti nasvet z w in s in menjavo pozicije bom še preizkusu .
EDIT: sem preizkusu, precej hitro vseeno ni konec, za kake 2 minuti dela je, ampak vsaj uspe. Zgleda je ključ v LShift ;) w in s sem pa izmenjujoče pritiskal tako kot v kaki gym, pač na hitro. Pa zakaj mi avto izgine po kavi? Js hočem avto obdržat.
End transmission.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Paramedic ()
sile01 ::
Mih: Jaz sem to misijo naredil v prvo, sej ga ni treba ubit ti sam za njimo vozi do konca.
jurre: Pa sej sem odpelu tovornak. Naredu sem jst to misijo. Po tej misiji pa nevem kva je. Nben ne pokliče al kej.
@Paramedic:
pomoje bi se ga dal ce bi mel ta helikopter...
@steev
ja vem ja, pr men je enako..ke dostavis, potem pa nc ni...
pomoje bi se ga dal ce bi mel ta helikopter...
@steev
ja vem ja, pr men je enako..ke dostavis, potem pa nc ni...
Sej mas ta helikopter. Na svojmu letališču, tm k si izpit za avione (helikopterje) delou, tam kjer si dostavu tist tovornak. Večkrat sm se mem pelu pa je še zmeri parkiran.
jurre&steev: ja seveda je potem ves čas na airstripu, ampak na žalost nima magneta, tudi če ga drugje vzameš, ga ni. A je kdo že poskusu najti magnet?
Drugače pa obstaja tudi ta varianta:
Pa še ena hecna:
Drugače pa obstaja tudi ta varianta:
Pa še ena hecna:
End transmission.
aja, potem nisem nic gledal un helikopter..
@steev
nic, spilas naprej..jaz imam se misije pri C-ju
@steev
nic, spilas naprej..jaz imam se misije pri C-ju
SynTax64 ::
Mislim da jo dobis v tretjem mestu v trgovini orozja !!!
Mene nekaj zanima, a ve keri kje je kak nocni klub kjer lahko fuk.š kurve!
Icsem in iscem vendar nikjer ne najdem tega kluba !
Če keri ve mi naj prosim poslje screenshot mape kjer bi se naj nahajal,oziroma opis kjer je!!!
Mene nekaj zanima, a ve keri kje je kak nocni klub kjer lahko fuk.š kurve!
Icsem in iscem vendar nikjer ne najdem tega kluba !
Če keri ve mi naj prosim poslje screenshot mape kjer bi se naj nahajal,oziroma opis kjer je!!!
Ponoč se pel z avtom, pa najd eno kurvo na pločniku, ji potrob, ko pride dote prtisneš Y, pol gre u avto, pol pa e vem več.
varlecijus ::
dej nej mi prism en napiše kako že rekrutiraš svoje gengsterje da grejo z tado na misijo--- sm cist pozabo kako se že to nardi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: varlecijus ()
Jaz po tisti misiji (helikopter z magnetom) nikamor nimam it, nubenga C ni na zemljevidu.
Dejte no tisti, ki sprašujete take osnovne stvari, si prvo mal nazaj po sporočilih pogledat, ker so ene stvari že 10x razložene!
Osemcevka aka. Minigun se pa najde na teh mestih: Maps, obkljukaj Weapons in v Search filter napiši željeno stvar, npr. Minigun .
Steev: ne vem kak zakaj nimaš zadane misije, mogoče je pa kaj pisalo, da moraš prej naredit? Recimo hodit ven z Millie, da dobiš ključ? Ne spomnem se več točno.
Osemcevka aka. Minigun se pa najde na teh mestih: Maps, obkljukaj Weapons in v Search filter napiši željeno stvar, npr. Minigun .
Steev: ne vem kak zakaj nimaš zadane misije, mogoče je pa kaj pisalo, da moraš prej naredit? Recimo hodit ven z Millie, da dobiš ključ? Ne spomnem se več točno.
End transmission.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Paramedic ()
1.vice boy ce ockkode za san andreas pejt na 7 stran tega foruma
2.Tegale sweeta je nemogoce rest edina dobra fora v tazadni misiji je kukr gres skoz bajto enkrat sam shrans pa preskoc to pa takoj na lov z avtm gre
2.Tegale sweeta je nemogoce rest edina dobra fora v tazadni misiji je kukr gres skoz bajto enkrat sam shrans pa preskoc to pa takoj na lov z avtm gre
Myth ::
A prav razumem... brata (Sweeta) ne moreš (ne gre) rešit v VC?
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24416 (445) | dronyx |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458621 (25237) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50936 (15539) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15726 (4163) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8680 (6958) | roli |