» »

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

Grand Theft Auto: San Andreas (PC)

««
18 / 30
»»

steev ::

Paramedic, a mi nardis to misijo, živčn zlom sm dubu. :( 50X sm jo šu delat. Pls!
:|

Mih ::

jest se kr ne zastopm kaj misls povedat z temu a lahk mal bl natancn razloziz :8)

Paramedic ::

steev: takole, ko ugotoviš, da se je začelo letalo približevat (kvadratek na minimap), obrni letalo za 180 stopinj, oz naravnost proti jugu, pa pazi na višino, potem pa nastavi letalo, da bo prestreglo ta drugo letalo in zadeni krogec. Pogoj je, da znaš učinkovito obrnat letalo, če se preveč zajebavaš z obračanjem, ti ne bo uspelo.
Ko boš še danes ene 10x probal, pa če ti jutri ne bo uspelo, ti bom poskusu js naredit, jutri oz. ko bo čas.
End transmission.

OldSkul ::

Ja, ja s to misijo sem se tudi jst zajebaval. V bistvu moraš nekaj časa letet proti letalu, potem se pa obrneš in letiš nazaj proti kopnemu in sicer z najmanjšo možno hitrostjo. Ko te tisto letalo dohiti, ti samo do konca gas in kmalu ga dohitiš in misija je narejena. Probaj.

Ok, se bom zajebavu dons. Sporočim (ne)uspeh :)

jurre ::

steev:
pa ne mores tm iz avta cez ograjo, ker je una visoka..okol pa tud ne mores jet, ker z avto ne prides mimo zadaj...

zej pa mislm da sm ze eni erm 3krat prasu to pa na zalost se kr ne zastopm kaj si mislu pr FreeFall misiji kako pridt na letalo.Niti mal ne zastopam kaj misles povedt :8)

SynTax64 ::

Ei ta GTA SA se do konca prisel pa mam komaj blizu 70%,kaj še lahko sploh delam?
Tale SA je po mojem zgresil svoj namen,GTA 3 je mela 2× misij!
Aha se tole za zadnjo misijo dobis cca 250.000$ :D !
Dajte mi povedat kaj še naj delam pri SA-ju mi je že dosadna ratala! ! ! !

Ehm... Sem naredu to misijo, jedva. Hvala ti paramedic. :| :))

Jurre@ sej te misije nism delu, sam vem pa da sm enkrat vojski (v puščavi, blizu airporta) ukradu helikopter. Pa pomoje da sm to notr pršu. Drgač pa uzam kšn kombi, al pickup. :\ :\

Pri tisti misiji ni treba helikopterja met, a nič ne berete/poslušate navodil misije. Prvo: vklopite subtitles, da boste lahko prebrali, če niste slišali, drugič, če niste mogli prebrat navodil, pojdite v meni (esc) in kliknite brief. Če še to ne pomaga, pa na schnellkurz angleščine.
Noter v bazo naj bi se prišlo tako da počakaš da tisti Hummer (Patriot) odide iz baze, pa ko se odprejo vrata, ti smukneš notri in pobiješ okrog 40 vojakov (upam da imaš armor na sebi). Potem pa sestreliš helikopterje (ne rabiš svojega orožja) in ukradeš parkiranega.

Mih: če ne veš kaj je treba pri Freefall misiji naredit, nared kar sem tule napisal.
Na kratko: vzameš motor, se odpelješ do letališča, vzameš letalo, greš na višino, ki je opisana s tem trikotnikom oz. kvadratkom na minimapi, greš proti kvadratku, ko se ti približuje obrni letalo na jug in dohiti letalo, ki ima krogec nad seboj in je na minimapu še vedno označeno s kvadratkom. To sem zdej napisal za IQ od 50 navzgor. Če pa je treba bom pa še za pod 50...
End transmission.

Aha, kaj je zdej še treba delat, po koncu misij. Vse zmenke na 100%, vse tekme zmagat, vse trucking in quarry misije dokončat, hippy shopper in podobne podmisije naredit, poiskat vse podkve, školjke, fotografije (pogledat moraš skozi objektiv fotoaparata), tagse posprejat, šole dokončat, vse teritorije osvojit, vse posesti pokupit, mogoče še unique stunts, vigilante/pimp/Paramedic:)/taxi misije...pa še marsikaj sem verjetno pozabu.
End transmission.

@Paramedic
vem da ni treba met helikopterja ce ga je treba ukrast!! Samo mene zanima kako prides do njega ker je tistih vojakov veliko...Vem da je treba takrt not ko gre hummer ven, saj sem napisal da not pridem...samo potem je en zid naravnost proti helikopterju,na desni pa ograja ki jo ne mores preplezat...zadaj okoli je pa spet ograja...se prav moram pobit vse te vojake...jaz sem mislil da bi samo hitro not prisel do helikopterja..:\

KnOw FeAr ::

speedmeter*:D :D

Zgodovina sprememb…

Xplicit ::

@Jurre - pr tej misiji obstaja ena veliko bolj simpl metoda -> se zafuras do letalisca, uzames enga 'dodo'-ta se povzpnes dokaj visoko, nad to bazo kjer je helikotper, ter izkocis.
freefall cim dlje oz. odpri padalo cim kasneje. pristani na tisti strani kjer ni vojakov.

tko da mas dejansko sam ene 2, 3 za ustrelt, pol pa laufas k umnu machinegunnu :\

ok, tnx za nasvet:D

jurre: zakaj pa nisi rekel, da veš kaj je treba naredit, sam da bi rad na lahek način. Js sem šel misijo kar po uradni poti, v drugo mislim da sem naredu. Ko si v bazi greš v tisti hangar pa jih tam en kup pobiješ, pa greš potem naprej do helikopterja. Če hočeš na easy lahko pa velik misij narediš kar s helikoptrom, brez da bi se muču. Ampak v čem je point, saj ni tako težka. Če greš večkrat, vsako slej ko prej narediš.
End transmission.

paramedic napacno misijo sm jst reku da jo nemorm nardit jst sm frefall misijo ze zdavnj naredu jst sm mislu tisto k je ta druga na letalisu k mors it na letalo z mopedm ne spomnm se imena mene zanima ce pr te misiji je kaksna fora k ne morm pridt na avion sori za tezave :8).
A mi lahk kdo odgovori ce je fora pr te misiji na letalisu k mors it na letalo da sam naravnost pa nekak gor al mors neki nardit da prids gor (druga misija pr letalisu v puscav)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mih ()

sile01 ::

Mih: Takoj ko se začne pejt gasa po levi pazi da se km ne zaletiš, ko pa dohitiš avion pa sam desno pa noter zapeleš, drugače ga je ful težko ujet.

kolkrat si jo pa ti su da si jo obrnu.bom probu tko kukr si reku :)

Ahaa, sm mislu, da za freefall misliš, ker je vse tko kazalo. Ja za to misijo, ki jo ti misliš, sem pa mal več sporočil nazaj napisal.
Drugače so vse misije enostavne za razumet kaj je delat, tu pa tam pa je katera, ko ne veš zakaj se ne da, če pa delaš kot piše. Pol pa sprobavaš različne načine, nekak more gret :D.
Js sem tisto po sile01-ovem načinu takrat naredu.
End transmission.

Zgodovina sprememb…

jst sm jo pa zej skori naredu sm se bil milimetr do not pa je sod prletu mi v glavo da sm fuknu dol ;(( ;(( ;(( ;(( ;(( ;((

Ko sem šel tko sem naredil iz druge.

roli ::

nkosec2: Kje si to dobil?

Glede misije z letalom: Pejd po desni strani,ker ni sodov.
http://www.r00li.com

zmerm bols mi gre z misijo z letalm.Pa neki sm pogruntov da gres lahk cez sredino sodov :P

zej mam bike skill do max zej bo mogoce kej bols slo :)

poluks ::

nkosec2 kje si dobil števec?

pvej nujno k mi glih to fali k igram, sm prav razmisljal kako glupo da ni sštevca hitrosti!!!:\ :\ :\ :\

pliz cim prej, THX

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poluks ()

Kaj si pa delal, da imaš bike skill na max? Pa ne da si se ves čas z njim vozu?
Js mam driving skill nekje na 80% pa bike skill kakih 50% pa sem konec z misijami in še mal pozneje.
End transmission.

jest mam cycling pa bike do maxa driving mam eni 30% bike skill sm dvignu z izpitm z to misijo :) in da sm delov stopie pa take fore z bikm najbols gaina z sanchezm

jap, nkosec2, kes to dobu? :\

KnOw FeAr ::

števec sem dobil na TEJ STRANI :D :D

a kdo ve kako se nardi filmcke v igri 8-)

strictom ::

Fraps.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

a je nujn da mors nardit misije na lletalisu k jst sm dobu keycard od tiste punce millie pa me woozie se kr ni poklicu.Al pa ce enmu poslm moj save da mi lahk obrne to misijo ;)

hunter01 ::

jaz mam pa bike skill do maximuma, driving, boat (al kaj pač je) tudi flying pa cycling mi pa še malo manjka.

ej naredu sm misijo takoj k sm se dons zjutri zbudi sm za zajebancijo probu pa mii je ratl gor pridt pa jih nism po boksov ampak sm jih z desert eaglco ::P

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mih ()

Tear_DR0P ::

ej ko ste se prej skoz menl o donosnosti poslov - men je najbolj kul dilerje pobijat - majo 2k keša pr seb, nč cajta te skor ne stane pa ziher je.

a školjke je že kdo zbral vse?? kaj potem dobiš?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Mislm da te pol hoče vsaka po***** :D :)
Pač seksipilnost maš do konca.

SebaR ::

Zakaj mi zdj po tem ko sem instaliral ta speed-o-meter napiše:

"GTA SanAdreas requires at least DirectX 9.0"

Kaj naj zdaj?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Sej maš dva downloada. Dej taspodnga.

cerber ::

mene pa zanima kok je policiskih pa gasilskih (...) misij

OldSkul ::

12 jih je.

Js sem vse školjke nabral, pa imam sex appeal enak ko prej, v glavnem ni nč do konca... a je to sigurno, da bi moral bit do konca, al je sam malo višji. Do konca ga še nisem videl.

Če je kdo probu hot coffee mod, tistega ki ne pokvari gameplaya, kako tam počneš tist kar moreš naredit :D, pa nič se ne zviša excitement, kakor koli pritiskam W in S, ali up in down. Sm upal, da bi bil s tem kaj hitreje konc z dating misijami.
End transmission.

darkydarker ::

mene pa zanima misija pri Wooziju k moreš it na letališče pa avion ,pa letiš pol morš pa skočit ,kjera tipka je da skočim...
turk

normalno enter, kot za vstop/izstop

roli ::

Sej ti piše:
ENTER!
http://www.r00li.com

tomturbo550 ::

Mene pa zanima če si pr gta sa res lah poišeš ženo al punco, če je to možno mi nej še edn napiše kok se to nardi.

Tomi
TomTurbo je zakon

Turbotomi :)
Ja da se dekleta pecat virtualno v GTAju, in sicer dve spoznaš sproti, če delaš misije, še tri ali štiri pa če jih poiščeš na njihovem določenem mestu. Imaš 3 vrste zmenkov, na katera hočejo dekleta iti, dve imata pa še posebno vrsto zmenka.
A pri hot coffee kateremu uspe 'naredit' podmisijo? Mimogrede, to se dobi na GTAGarage.com, in ne vpliva na igro, le cenzuriran del igre pri koncih zmenka se odklene.
End transmission.

SebaR ::

No sm probal drugega downloadat pa mi sedaj števca ne pokaže :\

Kakorkoli že...me malce mika to zdaj kako bi se ukvarjal z "pocestnicami" ker sm PIMP misije naredil do konca.

Ali se jih da zvabit na kakšno virtualno ljubljenje?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Kuko ne pokaže? odpreš ta speedmeter.exe pa izberes pozicijo števca (levo-gor, desno-dol...) pa daš load, pa se ti bo gta sam zagnou ali restartou.
««
18 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12024416 (445) dronyx
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390458618 (25234) Kayzon
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

69250935 (15538) Heavy
»

Gta san andreas kode

3815726 (4163) Cold1
»

GTA: IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
508680 (6958) roli

Več podobnih tem