Forum » Igre » Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Grand Theft Auto: San Andreas (PC)
Mih ::
men so vsec letala pa helikopterji sam ce ne nardim izpit za helikopterja nam mogu vec naprej zato nam gre na zivce :)
http://www.thegtaplace.com/sastats/inde...
ne znam nardit tako da bi sam kliknu ampak je cist podoben ce prekopiras
ne znam nardit tako da bi sam kliknu ampak je cist podoben ce prekopiras
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mih ()
Myth ::
[offtopic] Zgoraj desno HTML Oznake, klikneš gumb povezava in vpišeš prvo internetno stran, zatem pa kaj naj mi vidimo [/offtopic]
Pri meni pa stanje stoji. Zdaj bom začel misije za TT-ja delat. Ker sem po pomoti ko sem eno njegovo misijo naredil spet nek cheat vklopil... grrrr
Pri meni pa stanje stoji. Zdaj bom začel misije za TT-ja delat. Ker sem po pomoti ko sem eno njegovo misijo naredil spet nek cheat vklopil... grrrr
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
SynTax64 ::
mene pa zanima kaj morem naredit,mam sicer ze vsa tri mesta odprta,zdaj pa sem pri S-ju v prvem mestu in nevem kaj morem naredit pri misiji ko se en frend vsede v avto pol pa nikjer na zemljevidu ne vidim kam morem it,celo mesto je zmesano,krade se na velliko, avtoji gorijo, v glavnem kriminal na visku !!!
A je ze kdo tak dalec da mi pove kaj morem tu naredit? ? ?
Sem pa nekje pri 63 % igre!!!
A je ze kdo tak dalec da mi pove kaj morem tu naredit? ? ?
Sem pa nekje pri 63 % igre!!!
Paramedic ::
A kdo ve, če se da s katerim helikopterjem prevažat avte. Sem za ta namen ukradel Cargoboba iz Area 69 pa ugotovim, da ne morem ničesar spustit dol... Ker v eni misiji se je dalo prepeljat avto.
Ukradel sem pa tudi tank, da sem vigilante misije naredu . Pol pa parkiraš v hangar, pa save.
Ukradel sem pa tudi tank, da sem vigilante misije naredu . Pol pa parkiraš v hangar, pa save.
End transmission.
mzagy ::
zanima me kje najdeš dilerja v igrci da bi se ga zapušu. pa baje da se ga da tud napit! Pa ne najdem tega!! Drgač pa igrca ubija!!!
Zagy
SynTax64 ::
a je to zadnja misija ko moras ukradet swat-kombi pol pa se zaletet v stavbo ter priti do glavnega šefa cracka,pol pa cela stavba gori pa v 7 minutah zbezati z nje ? ? ? ? ?
Namrec misija je teka ko vrag!Sem jo spilo skoro 20 minut pa še vedno je isem ven prisel !!!
Namrec misija je teka ko vrag!Sem jo spilo skoro 20 minut pa še vedno je isem ven prisel !!!
darkydarker ::
men še zmeri ni jasno kako gre helihopter naprej,če prtisnwm dol,gor kot pri aviončku se mi samo okrog obrne...
turk
Helikopter: W za dvig višine, puščica gor za nagib naprej.
Letalo: W za hitrost, puščica dol za dvig v nosu.
Ja tista misija je zadnja in je tudi najdaljša. Ampak sem jo po čudni sreči naredil v prvo.
Letalo: W za hitrost, puščica dol za dvig v nosu.
Ja tista misija je zadnja in je tudi najdaljša. Ampak sem jo po čudni sreči naredil v prvo.
End transmission.
evildevil ::
ma mogoč kdo savegame nad 33% pa do 35-40%,ker mi misija na 32% proti koncu zasteka,al pa ven vrze(VEDNO!!!!!!!!!!)Sem jo ze 20-krat probal pa vedno isto nardi!Please ce ma kdo naj mi posle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Speed doesnt kill.........
men še zmeri ni jasno kako gre helihopter naprej,če prtisnwm dol,gor kot pri aviončku se mi samo okrog obrne...S KATERO TIPKO GRE NAPREJ...
turk
Jst mam puscica GOR za dvignit za spustit DOL LEVO DESNO za obracat pol pa mam W za naprej S za nazaj A in D za obracat pa Q in E za hitro obracanje!
marnit ::
Mogoče kdo ve kaj dejansko pomeni fraza "Does the pope shit in woods" in v kakem kontekstu se lahko uporablja? Pa a ma mogoče to kej zveze s tistim kar Cesar reče na koncu, da bi rad oprašal Kendl "The POP question".
maislimda si sam naštimaš ne najdem pod options...da bi si svoje tipke naštimal za letit...
turk
Probaj tak ko mas gor napisane!Ker jaz si nisem nic nastaljav posebej pa so tak ko so ble pri vice cityu!
jurre ::
mene pa zanima glede misije "dam and blast", k mors z avionam do neke tocke, kaj pa tam naredis?? Nic za pristat, nc ne recejo, ce unicis avion je pa misije konec
gfighter ::
Lej darkydarker, naprej letiš tako, da HKRATI držiš tipko W in naprej. Seveda pa W spustiš ko si nagnjen preveč. Pravzaprav je princip tak, da se moraš nagniti v smer v katero bi rad letel in se hkrati dvigovati zaradi izgubljenega vzgona. Prav tako kot to delajo pravi helikopterji...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
gunserman ::
S tem letenjem mal vaje pa bo. Jest sm bil na začetku 100% invalid sam pol se pa počas navadš, če veš tipke se sam voz okol pa se boš že nauču!
ja S tipka je da gre helihopter dol W je za gor puščice gor dol ga pa obračajo,ampak še zmerej ne morem letit naprej...
turk
urbnzy ::
Men je GTA fajna, sam kamere so pa katastrofalne. Ko z avtom prideš v ovinek pa obračaš desno sploh ne vidiš ceste na desno, šele potem ko se zravnaš vidiš normalno. Če daš pa mouse look pa morš vedno miško premikat.
Kaj pa je vam boljše nasploh?? Če mate naštimano miško ter tipkovnico al tipkovnico ter numpad?? Za namerjeno streljanje je bolš, sam se nekak včasih ne zdajdem in potrebuje več časa, da enga ubije ker ne morš dat head shoota.
Kaj pa je vam boljše nasploh?? Če mate naštimano miško ter tipkovnico al tipkovnico ter numpad?? Za namerjeno streljanje je bolš, sam se nekak včasih ne zdajdem in potrebuje več časa, da enga ubije ker ne morš dat head shoota.
roli ::
Jaz mam steer with mouse in mam kamero tako kot pri Vice city-ju.
Najbolj je tipkovnica+miš.
Najbolj je tipkovnica+miš.
http://www.r00li.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roli ()
alum ::
mogoce se je vprasanje ze pojavilo, ampak nisem ga nasel...
kako z motorjem zapaljati na letalo, brez da ti pobegne...zdaj sem parkrat poskusil in mi letalo vedno pobegne...obstaja kak finta? (to je druga misija na zapuscenem letaliscu)
lp
kako z motorjem zapaljati na letalo, brez da ti pobegne...zdaj sem parkrat poskusil in mi letalo vedno pobegne...obstaja kak finta? (to je druga misija na zapuscenem letaliscu)
lp
Ap4c3r ::
jurre z letala morš skočit, da pristaneš na jezu pa potem noter dinamit nastaviš
Jagermeister
hunter01 ::
Wakum: Jaz sem z motorjem direkt krenil po desni mimo jeepa, potem pa tam nekje na sredini šel iz desne na levo pa samo gas pa sm bil ze not. Zdi se mi da najprej meče tisto seno al kaj pač je na levo (zato greš po desni) potem pa začne metat na desno (pa kreneš po levi). Probaj v četrto mi je uspelo. LP
Ivhon ::
IMAM problem.....misija ko celo mesto ponori pa moraš recruitati par svojih .......KAK JIH RECRUITAŠ????
prosim pomagajte.....ker mi bo tota misija živce popila , že 4 dni se matram pa nikak ne gre ....... sprobal vse gumbe na tipkovnici ...
prosim pomagajte.....ker mi bo tota misija živce popila , že 4 dni se matram pa nikak ne gre ....... sprobal vse gumbe na tipkovnici ...
Carpe Diem
KnOw FeAr ::
z desnem gumbom na miški nameriš na člana tvoje tolpe pa se nad njem pokaže tak zelen trikotnik potem pa prtisneš tipko G
men pa noce it na tist neumn avion pa se nc ne zabijm pa ga se kr ne dohitim al je kaksna fora tuki al morm sam se probavat
Zako ::
mene pa zanima zakaj mi save file ne deluje več? ko dam load game mi pise SAVE FILE CORRUPTED.
drugi save files delajo.
LP
drugi save files delajo.
LP
Zako je zakon!!!
a mors pr FreeFall misiji (druga misija od letalisa) kaksno foro nardit da prids na letalo k sm zmerm prepocasn sm probov tist k sm se naucu v bike scholl tut ni slo a je fora mrbit kle
Myth ::
Procente pogledaš čisto spodaj pod Miscealonus (nekak tak se napiše )
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
steev ::
Fak, še kr se drkam s stisto misijo k mors z mjhni avionom letet na morje. pol mors pa obrnt, pa u en krogc it, k je nad enmu avijonom, k leti z morja na kopno.
:|
Freefall misijo, ponavljam, morate odigrati tako, da obrnete letalo, pa dohitite tistega s krogcem. Da ne boste tolikokrat ponavljali kot js (sm napisal više kolikokrat ).
End transmission.
jurre ::
Kaj pa tista misija, k mors helikopter ukrast v vojski? not ze pridem samo kako se pride do tistga helikopterja? S katerekoli strani hocem not je ena ograja...potem me pa ze ubijejo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 24349 (378) | dronyx |
» | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 458440 (25056) | Kayzon |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50911 (15514) | Heavy |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15725 (4162) | Cold1 |
» | GTA: IV (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 8674 (6952) | roli |